Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMonia, zastanów się jeszcze nad tym Inofoliciem, On wcale takie cuda nie tworzy jak piszą
po za tym jest dość drogi i w jednym cyklu 3 opakowania musiała byś zużyć .. Gdzie Ja w Jastrzębiu płaciłam za jedną paczkę 48 zł .. to i tak cena była przystępna bo Znajdziesz nawet i za 80 zł ..
-
nick nieaktualny
-
Another wrote:Przyszłam powiedzieć, że już po wszystkim. Beta spadła, jest mocne plamienie, prawie krwawienie. Przykro mi, ale muszę sobie z tym poradzić. Jakiś czas chyba muszę odpocząć od staranek i forum. Buziaki i trzymam za Was kciuki.
-
Hej. Nie nadrabiałam jak cos...
Wpadłam do Was bo moj dzisiaj po dluzszym czasie poszedl do pracy i wroci w sobote dopiero no i zostałam sama...Natka098 lubi tę wiadomość
Tobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
Zośka /28.06.2015 **Aniołek **10 tydz. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyalka89 wrote:Czesc. Fizycznie ok,ale psychicznie...eh,szkoda słow. Nie jest dobrze
Jesteś silną kobietą która poradzi sobie ze Wszystkimi Przeciwnościami Losu ..
Walczyłaś o te dzieciątko bardzo długo .. Nie poddawaj się
Mam nadzieję, że masz wsparcie w swoim partnerze .. -
Lena87 wrote:Jesteś silną kobietą która poradzi sobie ze Wszystkimi Przeciwnościami Losu ..
Walczyłaś o te dzieciątko bardzo długo .. Nie poddawaj się
Mam nadzieję, że masz wsparcie w swoim partnerze ..
Tak,trzymamy sie razem. To nas tak zblizyło.Tobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
nick nieaktualny
-
Lena87 wrote:Cieszę się, że stanął na wysokości zadania ..
A przyszłej teściowej powiedzieliście o całej sytuacji ?
Dowiedziala sie przypadkiem od brata. No i niby placze i sie martwi,ale wkurwia mnie jak diabli. Niech idzie tam gdzie kase daje,do tamtych wnokow. Przytuliła mnie i mowi,jak bedzie wszystko dobrze to dostaniesz ode mnie zloty pierscionek...zal. ..Jak by to ode mnie zalezalo. Moj mowi,ze ona chce dobrze,a ja szukam dziury w calym...
Zameldował mnie u siebie na stałe no i chce cywilny ...Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 sierpnia 2014, 22:06
Lena87 lubi tę wiadomość
nick nieaktualnySkoro chce dać pierścionek to powinna to teraz zrobić i życzyć aby wszystko się poukładało jak najlepiej ..
Chodź też nie wiem w czym On by miał pomóc..
Dobrze, że coś zaczął robić .. Widocznie musiało się to wydarzyć aby docenić to co ma obok siebieWiadomość wyedytowana przez autora: 6 sierpnia 2014, 22:14
-
Lena87 wrote:Skoro chce dać pierścionek to powinna to teraz zrobić i życzyć aby wszystko się poukładało jak najlepiej ..
Chodź też nie wiem w czym On by miał pomóc..
Dobrze, że coś zaczął robić .. Widocznie musiało się to wydarzyć aby docenić to co ma obok siebie
Ja tam od niej nic nie chce. No i oczywiscie sugeruje,ze to moje geny wadliwe,ale mam to gdzies. Chodze do kosciola i wierze w cuda bo nic innego nie zostałoTobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
Jakos nie chce wierzyc w to co mowia lekarze,tj nie mozliwe,czytam i czytam i nie zgadza mi sie nic. Wiem,ze nawet najlepszy profesor potwierdzil ta chorobe,ale wszedzie pisza,ze na tym etapie ciazy dziecko ma juz wiecej zlaman,inna budowe zeberek...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 sierpnia 2014, 22:18
nick nieaktualny
-
alka89 wrote:Jakos nie chce wierzyc w to co mowia lekarze,tj nie mozliwe,czytam i czytam i nie zgadza mi sie nic. Wiem,ze nawet najlepszy profesor potwierdzil ta chorobe,ale wszedzie pisza,ze na tym etapie ciazy dziecko ma juz wiecej zlaman,inna budowe zeberek...Tobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
Zośka /28.06.2015 **Aniołek **10 tydz.