Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Natka098 wrote:Wiem że są 2 stopnie tej choroby, jeden czasem w życiu nie odczuwalny oby to taki był, a to leczenie komórkami macierzystymi?
To chyba nie u nas,nie wiem. Lekarz mowi,ze cierpliwie czekac do porodu i kontrolowac czy nie dochodza kolejne zlamaniaTobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
Zośka /28.06.2015 **Aniołek **10 tydz. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny , jestem tu nowa . Mam do Was takie pytanie ... jak sądzicie kiedy współżyć , ktorego dnia przy cyklach 28/29 dniowych ? Dziś mój 12 dzień cyklu a przytulanko było 10,11,12 dzień cyklu i na tym się nie skończy ale co sądzicie na ten temat ?
Z. lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZakręconaOna wrote:Hej dziewczyny , jestem tu nowa . Mam do Was takie pytanie ... jak sądzicie kiedy współżyć , ktorego dnia przy cyklach 28/29 dniowych ? Dziś mój 12 dzień cyklu a przytulanko było 10,11,12 dzień cyklu i na tym się nie skończy ale co sądzicie na ten temat ?
to zależy kiedy masz owukę, jak długą faze lutealną, mogłaś nie mieć jeszcze owulacji bo przy takich cyklach 28/29 owulacja jest około 13-15dc tak ksiazkowo, ale moze plemniczki przetrwają.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 sierpnia 2014, 22:59
-
ZakręconaOna wrote:Hej dziewczyny , jestem tu nowa . Mam do Was takie pytanie ... jak sądzicie kiedy współżyć , ktorego dnia przy cyklach 28/29 dniowych ? Dziś mój 12 dzień cyklu a przytulanko było 10,11,12 dzień cyklu i na tym się nie skończy ale co sądzicie na ten temat ?
Najlepiej współżyć regularnie. 3-4 razy w tyg.
Chyba że macie jakieś problemy zdrowotne to wtedy juz zależy od problemu.
Pozdrawiam wszystkie.Lena87 lubi tę wiadomość
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Natka098 wrote:Wszystkiego brak, brak, brak, pewnie brakuje Ci nas
Ale rozumiem. A smęcić proszę bardzo, ja chętnie poczytam smęcenie, sama ciągle nudzę, smęcę i marudzę
Najbardziej chyba boli mnie w tym momencie poczucie niesprawiedliwości, dlaczego dobrym ludziom przytrafiają się złe rzeczy.
A teraz spróbuję zasnąć bo czeka mnie kolejny ciężki dzień i udawanie że jest okej, że jestem silna, radosna i szczęśliwa.
Dobrej nocyDwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
nick nieaktualnyDobrej nocy, wypocznij dobrze. Właśnie w tym jest problem że życie jest niesprawiedliwe i nie ma nic pewnego
Każda z nas się o tym w różnych sytuacjach przekonuje
Radosna i szczęśliwa skąd ja to znam, dziś po prostu zachowywałam się przez chwilę tak jak się czuje tzn zmęczona tym wszystkim i od razu pytania co się dzieje, i wtedy dobra mina do złej gryZ. lubi tę wiadomość
-
Powiem szczerze , że nie mam pojęcia kiedy mam owulacje o ile wgle kiedy kolwiek ją miałam ... nigdy nie miałam monitorowanego cyklu ani nic tego typu . Wgle dużo leków brałam ostatnio i to jest mój 4 cykl bez nich a 1 starań po leczeniu bo niestety miałam ureaplasme i musiałam nafaszerować się lekami trochę i ogolnie biorę ciągle kwas foliowy przepisany przez lekarza i witaminki ;)i nic więcej , schudłam 10 kg specjalnie , żeby coś się poprawiło u Mnie ...stąd moje pytania czy szanse jakieś są bo już trace nadzieje szczerze mówiąc
14 cykl starań bez liczenia tego co brałam leki bo wtedy nie mogliśmy się przytulać .
-
nick nieaktualnyZakręconaOna wrote:Powiem szczerze , że nie mam pojęcia kiedy mam owulacje o ile wgle kiedy kolwiek ją miałam ... nigdy nie miałam monitorowanego cyklu ani nic tego typu . Wgle dużo leków brałam ostatnio i to jest mój 4 cykl bez nich a 1 starań po leczeniu bo niestety miałam ureaplasme i musiałam nafaszerować się lekami trochę i ogolnie biorę ciągle kwas foliowy przepisany przez lekarza i witaminki ;)i nic więcej , schudłam 10 kg specjalnie , żeby coś się poprawiło u Mnie ...stąd moje pytania czy szanse jakieś są bo już trace nadzieje szczerze mówiąc
14 cykl starań bez liczenia tego co brałam leki bo wtedy nie mogliśmy się przytulać .
zacznij się obserwować, mierzyc temp, sprawdzać śluz/szyjkę i wtedy będziesz wiedziała jak to wygląda u Ciebie, czy cykl jest dwufazowy. Albo monitoring, inaczej nie da sie strzelić kiedy była owulacja, a tylko owulacje może potwierdzić monitoring albo ciążą -
No raczej bede musiała zacząć mierzyć temperaturke bo co do monitoringu to bedzie nie za ciekawie bo mieszka w Anglii a tutaj zeby sie umowic na USG to albo prywatnie i kosztuje to masakryczne pieniadze albo czekac ok 6-8 tyg... ;/ najgorsze jest to , ze np. ból jajników miałam zawsze w jakimś stopniu ale w sumie odkąd pobrałam leki troszke ustąpiło a dzisiaj właśnie miałam delikatne ćmienie z prawej strony i przeszło , ćmiło i przeszło i tak jakiś czas i oczywiście ten śluz , szczerze powiem , że 2 lub 3 raz w zyciu u siebie taki widze rozciągliwy , przezroczysty ... i to juz od 10 dnia cyklu taki sie pojawia .
-
Może w końcu coś zaczyna się poprawiać u mnie
ale i tak nie robie sobie wiekszych nadzieji bo i tak sie rozczaruje , jak co miesiąc
najgorsze jest to , ze mówią odpuść sobie myslenie to Ci się uda a tak wcale nie jest łatwo nie myśleć ;( przytłacza mnie to juz .
Krysti lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZakręconaOna.
Lepiej jak odpuscisz i nie najręcaj się bedzie dzidzia napewno :)ja odpuscilam w 4cyklu starań i dwie kreseczki wyszly po czym jeszcze ze trzy testy zrobilam bo nie moglam uwierzyć jeszcze następny zrobilam u lekarza na miejscu bo tez nie wierzyłamchwila zapomnienia czyni cuda <3fasolka 5 tydz .trzymam kciuki za ciebie o reszte kobietek