Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Musi byc cos w tym. Mnie sie wydaje, ze moj gin prywatnie ma slabszy sprzet. Jakos od dluzszego juz czasu nie widzimy dzieci w calosci tylko fragmentami. Tu jakos sie dalo!
Strach bierze gore, ale dla tych moich skrabow wszystko zniose!Lena87, Natka098, Another, Anaaa:) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Jednak dzis jedziemy, do godz pewnie mnie wezma. Jutro ponoc nie beda mieli karetki czy cos.
Gdzies tak serce mi mowi, ze jeszcze nie czas na moje spotkanie z maluchami...jeszcze poczekam.
Alka wspieram Cie myslami caly czas pamietaj!
Lena waga widze znow cos lekko w dol? Pieknie
Chociaz i tak Ci zycze zeby za jakis czas szla w gore regularnieLena87 lubi tę wiadomość
-
Misty, dzieci ładnie ważą. Nawet jakby przyszły na świat trochę za wcześnie tu szybko nadrobia w inkubatorku.
Leżałam na sali z dziewczyna która musiała mieć cc w 32 tygodniu, bo mała nie rosła i miała tylko 1200 gram.
Ale wiem jak to jest w szpitalu. Płacz na pożegnanie męża przychodził sam z siebie.
Dobrze, że będziesz pod opieką dobrych lekarzy, nawet się nie obejrzysz jak ci tygodnie szybko zlecą i będziesz miała roboty na cztery ręce -
Hej dziewczyny,dawno nie pisalam ale myslami jestem caly czas z Wami
Alka skarbie trzymaj sie mocno...
Misty biedaczku,az w Krakow Was wyworza?Badz dobrej mysliTo juz koncowka w sumie...przelecialo strasznie...a pamietam chyba to byl 10 luty jak mialysmy razem testowac
Do mnie @ przyszla wczesniej,a u Ciebie || krechy
i jeszcze jakies przejscia mialas z ty testem cos mi sie kojarzy
U mnie masakra...@ nie ma ale test - tak ze podejrzewam przemeczenie i to cale zamieszanie z przeprowadzka za powod jej braku...od 3 tygodni spie po 5 godz,tak ze pomalu juz zaczynam do tylu chodzic ze zmeczenia...ale mysle ze w sobote juz skoncze wszystko...i w niedziele w koncu odpoczne
PozdrawiamCo u Was slychowac?
-
nick nieaktualnyCześć Dziewczyny ..
Ja jestem w trakcie oczekiwania na @ .. W nocy obudził Mnie ból brzucha myślałam że to już ale jednak nic ..
Żeby mieć czyste sumienie poszłam rano ba betę abym spokojnie mogła odłożyć Luteinę ..
To by było zbyt piękne aby przy pierwszej owulacji udało się ..
Widocznie nie jest Mi dane być matką ..Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 sierpnia 2014, 10:14
-
Lenka nie gadaj takich glupot..widzisz ile ludzie sie staraja m-cy, lat itd! zreszta u nas sa takie przypadki ...tym bardziej jak piszesz pierwsza owulacja, daj sobie i organizmowi czas...na prawde bedzie dzidzi w najmniej spodziewanym momencie, jak zapomnisz, i olejesz sprawe-brzydko mówiąc
bedzie oki zobaczysz!!! i dołaczysz do grona cięzarówekolka30 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLena ja w zeszłym cyklu wiedząc, że do owulacji nie doszło głęboko gdzieś miałam nadzieje ze może jednak, nadzieja ulotniła się z krwawieniem i nastał smutek i żal, ktoś kiedyś pisał, że każda @ to jak żałoba po utracie nadziei, coś w tym jest. Ale działamy dalej kochana.