Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Krysti wrote:ZakręconaOna.
Lepiej jak odpuscisz i nie najręcaj się bedzie dzidzia napewno :)ja odpuscilam w 4cyklu starań i dwie kreseczki wyszly po czym jeszcze ze trzy testy zrobilam bo nie moglam uwierzyć jeszcze następny zrobilam u lekarza na miejscu bo tez nie wierzyłamchwila zapomnienia czyni cuda <3fasolka 5 tydz .trzymam kciuki za ciebie o reszte kobietek
Ta zasada może działa ale u par bez problemów zdrowotnych. A Zakręcona napisała że starają się w sumi 14 cykl. Luzowanie tu cudów nie zdziała a tylko straci czas który lepiej przeznaczyć na diagnozowanie problemu, leczenie i jego wyeliminowanie. Takie moje zdanie.
I gratuluje fasolki. Niech zdrowo rośnie.
Miłego dnia
Ps. Moniu współczuję
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 sierpnia 2014, 08:12
Krysti, olka30, Natka098 lubią tę wiadomość
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
No czuje sie wporzadku
brzuszek rosnie;) za dwa tygodnie polowkowe:) maluch daje sie we znaki, delikatnie puka i sie wierci, gin mowi ze wszystko jest super wiec w sumie ufam mu
A co u Ciebie widze, ze owu ruszyla:) trzymam kciuki bardzo mocnoLena87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNati Dokładnie, w końcu ruszyło się
i owulka była
Anutka wydaje Mi się, że musisz się zgłosić do lekarza aby przebadać ten wzrok, a później poinformować lekarza prowadzącego o zaistniałej sytuacji ..
Mogę się mylić ale nie wiem czy nie będziesz w takim przypadku kwalifikować się do CC.
To by musiała się bardziej doinformowana osoba wypowiedzieć
To tylko moje gdybaniaNati89, Anutka lubią tę wiadomość
-
Anutka mi od razu gin jak zobaczył moje okulary spytał kiedy byłam do kontroli i że przed końcem ciąży trzeba będzie powtórzyć badanie i dopiero wtedy stwierdzają. Maja znajoma teraz urodziła, miała rodzić naturalnie, ale po wizycie u okulisty okazało się, że wzrok poleciał o 1,5 dioptrii i od razu miała kwalifikacje do cc. Tu chodzi głównie o ciśnienie w gałce ocznej, więc jak nic się z tym okiem u ciebie nie będzie działo to raczej cię nie zakwalifikują do cc. Znam babe co nosi okulary jak denka, też było że na pewno nie pozwolą jej rodzić, a w końcu 3 dzieci urodziła naturalnie.
Lena87, Anutka lubią tę wiadomość
-
olka30 wrote:Anutka mi od razu gin jak zobaczył moje okulary spytał kiedy byłam do kontroli i że przed końcem ciąży trzeba będzie powtórzyć badanie i dopiero wtedy stwierdzają. Maja znajoma teraz urodziła, miała rodzić naturalnie, ale po wizycie u okulisty okazało się, że wzrok poleciał o 1,5 dioptrii i od razu miała kwalifikacje do cc. Tu chodzi głównie o ciśnienie w gałce ocznej, więc jak nic się z tym okiem u ciebie nie będzie działo to raczej cię nie zakwalifikują do cc. Znam babe co nosi okulary jak denka, też było że na pewno nie pozwolą jej rodzić, a w końcu 3 dzieci urodziła naturalnie.
Lena 87:Anutka wydaje Mi się, że musisz się zgłosić do lekarza aby przebadać ten wzrok, a później poinformować lekarza prowadzącego o zaistniałej sytuacji ..
Mogę się mylić ale nie wiem czy nie będziesz w takim przypadku kwalifikować się do CC.
To by musiała się bardziej doinformowana osoba wypowiedzieć
To tylko moje gdybania
dziękuję dziewczyny za odpowiedzie, będe teraz na wizycie 12 sierpnia to pogadam o tym, a do okulisty mam na listopadLena87 lubi tę wiadomość
-
Z tym wzrokiem to nie ma zartow. Kuzynka mojego meza, ktora tez w blizniaczej ciazy, pisala mi ostatnio, ze ma isc na konsultacje czy bedzie miec cc, a ma mala wade.
Ja juz na swoim starym miejscu! Pod oknem z widokiem na Giewont.
Najgorzej bylo rozstac sie z domkiemu mnie teraz placz w sekundzie..
Ps. Wlasnie byla ordynator...jade jutro karetka do kliniki do Krakowa
Na dzisiejszym USG dzieci nagle 1350g i 1450g ...
Boze jak ja sie boje -
Dziewczyny ja tak z innej beczki
od jakiś 2 tyg non stop mi sie zatyka prawe ucho, jest czyste, non stop myje cieplą wodą, nigdy mnie nie bolało i nie mialam problemów z uszami! mysle nad tym zeby w aptece kupić tzw "gruszke" lub widzialam ze jest taki srodek do rozpuszczania tej wydzieliny w uchach, jeśli sie tam gdzies głeboko nagromadziła! strasznie mnie to dendrwuje, non stop mam zatkane i mam wrazenie ze mnie mdli przez to bo słysze sie podwójnie, z takim niby echem..kurde nie wiem jak to dokladnie wytłumaczyć...pomoze ktoraś ?? -
nick nieaktualny
-
ja tez tak czasem miewałam ale już dawno mnie nie dopadło...i teraz juz mnie chwile trzyma...wkurza mnie to strasznie, bo słysze sie podwójnie, takie dziwne uczucie, chodze z otwartą buzią bo tak mi jakoś lepiej no i ogolnie masakra.
pewnie sie wybiore do jakiejs apteki-moze cos mi dadza na to, na przepłukanie czy cos....
od kregosłupa, o tym nie pomyślałam -
Dziewczyny dokładnie to było tak ,że staraliśmy się z narzeczonym o dziecko 3 miesiące ... coś mnie zaniepokoiło i będąc w Polsce poszłam do lekarza , nareszcie znalazłam lekarza , który przepisał mi mase badań by sprawdzić co ze mną nie tak ... Wcześniej podejrzewał każdy lekarz u Mnie PCO , ten za to stwierdził , że to wcale nie musi być PCO a pęcherzyki powstają na skutek czegoś innego bo Ja nie miałam nigdy żadnych objawów PCO a z badań wyszło , że FSH i LH mają czegoś tam do siebie nie całe 1,5 a dopiero od 2 się PCO zaczyna także wykluczył to na 80% ... z innych badań wyszło , że mam zapalenie organizmu i paciorkowca przez migdałki , usunełam je , badanie się poprawiło , na wszelki wypadek dał mi leki które , że tak powiem " odrobaczyły " mnie , miałam miesiączki nie regularne to jedyny objaw PCO był jakby porównywać tak , od kwietnia mam tabletki na wywoływanie okresu i okres jest co 28/29 max dni , w wczerwcu przez miesiac brałam antybiotyki na ureaplasme , skonczyłam je brac w polowie lipca i dostałam okres po czym po dwóch tygodniach myslalam ze dostałam plamienie owulacyjne czy jakos tak a okazało sie ze dostałam strasznie obfitą miesiączke ... lekarz powiedział, że to normlane bo wszystko sie czyści ze mnie ... więc pare miesięcy odpuszczone starań było bo dla bezpieczeństwa gdyby sie jednak udało by nic sie dziecku nie stało . Z tymi 14 stoma teraz przeliczając źle wpisałam i przesadziłam ... dokladnie wychodzi teraz włącznie z tym miesiącem 11 cykl starań . Przepraszam za wprowadzenie w błąd Was moje Panie .