Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Jeszcze nie wiadomo. Narazie widać w lewym jajniku pęcherzyk. Jako że beta spada to lekarz ma cichą nadzieję, że się wchłonie. Dał mi czas do 18 sierpnia. Później na wizycie podejmiemy decyzję. Powiedział, że to tak rzadka ciąża pozamaciczna, a już tym bardziej u pierworódek, że jest mega zdziwiony."Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
-
nick nieaktualny
-
Miałam, okresowe. Zaczęły się już na koniec lipca, ale dało się je znieść. Wszyscy mówili, że macica się powiększa. Dopiero 2,3 sierpnia się nasiliły. 5 sierpnia ustały. Liczę, że znów się pojawią i uda się organizmowi zapanować nad tą sytuacją."Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyolka30 wrote:niestety niekoniecznie..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 sierpnia 2014, 19:36
-
Hej dziewczyny! Melduje sie z kliniki w Krakowie. .. na razie jest bez zmian na szczescie. Rozwarcie nadal 2cm i oby sie nie powiększyło. ..
Wczoraj przejechalam sie pierwszy raz karetka na sygn ale tak wytrzeslo. Jakie te drogi w Polsce...
Waga moich smykow potwierdzona tutaj 1300 i 1400g wiec ladnie jak na blizniakimarze zeby dobily do 2kg to będę szczesliwa
Oddział bardzo ladny. Sala 2os ale brak tv i wifi wiec jestem na telefonie. ..
Mam dola...nonstop mi lzy lecatęsknota bierze gore. Juz mnie maz codziennie nie odwiedzi...
olka30 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny