Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
Misty bidulko bardzo Ci współczuję. Głupi lekarze. Może i robią co potrzeba ale powinni zachować jakąś kulturę. Nie dość że się stresujesz ciążą i maluchami to jeszcze oni Ci dokładają. Jesteś silna i dasz radę! Masz tu spore wsparcie i zrozumienie
będzie dobrze,!
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
nick nieaktualny
-
CLOnówka22 wrote:Dziewczyny czy jak pojawiła się krew w śluzie to mam to traktować jako pierwszy dzień miesiączki czy poczekać aż ze mnie "lunie"?
Ja pierwszy dzień miesiączki zaliczam wtedy gdy pojawia się żywa krew i muszę użyć akcesoriów do tego przeznaczonych
A w ogóle to Cześć dziewczyny!Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 sierpnia 2014, 12:19
CLOnówka22, Natka098 lubią tę wiadomość
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMisti to może mężuś poustawia tych lekarzy, tak sobie myślę człowiek jest w szpitalu nie dla przyjemności tylko z konieczności jest to maksymalnie stresujące a tu jeszcze dokładają swojego jakbyś zrobiła coś naprawdę złego
ehhh co za ludzie, zero emaptii
Ale humorek się na pewno poprawi jak mężuś dotrze, spokojniejszej reszty dnia:*
Monia to nic tylko trzymać kciuki za przyszły cykl, a ja idę w środę do gin i będzie myślał co robić ze mnąAle na pewno muszę zmienić leki bo się wykończę
Ale cóż się nie robi dla zdrowia i dzidzi, od jutra mam też w planach dietę z niskim IG bo jak na razie to średnio mi wychodziło..
Wszedł mi straszny ból po lewej stronie nad pośladkiem takie kucie, jak się nie ruszam to nie boli ale wstawanie, siadanie, schylanie to jest masakra ledwo daje radę, co to może być? -
Kochane czy pomimo spadku temp moge byc w ciazy? Fatalnie sie dzis czuje czasem pobolewa mnie brzuch jak bym miala zaraz dostac @ jednak czysto nawet plamki ciagle jestem spuaca boli mnie glowa i strasznie mnie mdli. Co o tym myslicie?2015 córcia
Obecnie 3 lata starań
Wyniki nasienia w normie.
01.03.2021 sono hsg ( jajowody drożne, nie uwidoczniono żadnych cech zmiennych)
Progesteron:
7 dpo 5,91
9 dpo 8,49
13 dpo 12,7 duphaston 3x1, luteina 100 dopochwowa 2x1
Beta HCG
22.03.2021 - 53,6 🥰
24.03.2021 - 97,0
26.03.2021 - 270,0 🙀( już mam nie sprawdzać)
06.04.2021 - 17920 😍
13.04.2021 mamy ♥️
20.05.2021 🎂 prenatalne
15.07.2021 II prenatalne mamy 350g
18.08.2021 960g
30.09.2021 III badanie prenatalne 1860g
02.11.2021 2800g
08.11.2021 3400g
16.11.2021 przyjęcie na odział CC.
17.11.2021 Anielka ♥️
3100g, 55cm szczęścia 😍 -
nick nieaktualnydzastina2005 wrote:Kochane czy pomimo spadku temp moge byc w ciazy? Fatalnie sie dzis czuje czasem pobolewa mnie brzuch jak bym miala zaraz dostac @ jednak czysto nawet plamki ciagle jestem spuaca boli mnie glowa i strasznie mnie mdli. Co o tym myslicie?
Wszystko może się dziać, testuj i będziesz wiedziała, tak to się nie da stwierdzić, być może jesteś w ciąży i jest konieczna suplementacja progresteronem bo może być go zbyt mało, dlatego spadek tempki.Z. lubi tę wiadomość
-
Monia mam nadzieję, że szybko zaczniesz nowy cykl i doczekasz się upragnionych efektów
kibicuję!
Martusia 12h to sporo. Nic dziwnego, że nie miałaś czasu. Powodzenia tam w pracy
Misty, ale suka z tej młodej siksymasakra .. widać, że jakaś niedorobiona
pff aż się w środku gotuje. Jak można zatrudniać taki pożal się boże PERSONEL
Tulę mocno
bądź dzielna! Nie daj się tam!
Hej Z :*
Natka miałam identyczny ból wczoraj, ale nie wiem co to mogło być.
CLOnówka zaznacz jako 1dc
Dzastina2005 zrób test i będziesz wiedziała na czym stoisz i tak jak napisała Natka, jeżeli jesteś w ciąży to może być to spowodowane niskim poziomem progesteronu.Z., martusia1986 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzień Dobry
Ja nadal oczekująca @ jestem, ale patrząc po tempce to będzie to za niedługo
Dziś oficjalnie dostaliśmy Pozwolenie na Budowę, właśnie za chwilkę wybieram się do Starostwa aby uprawomocnić Pozwolenie i przy okazji złożyć wniosek o wszczęciu robót
Wczoraj z mężem zrobiliśmy sobie małą wycieczkę, pojechaliśmy do Wisły ..
ale stwierdziliśmy, że nie zatrzymujemy się bo korek był i później ciężko gdziekolwiek się wcisnąć ..
Więc pojechaliśmy dalej na Biały Krzyż, tam wysoko poszliśmy w Góry, Majka jako wierny psiak cały czas Nam towarzyszyła ..
Później Szczyrk a w drodze powrotnej podjechaliśmy nad Zaporę.
Majka i jej Pancio poszli się kąpaćWiadomość wyedytowana przez autora: 11 sierpnia 2014, 08:19
Anaaa:), santoocha lubią tę wiadomość
-
Witam kochane
Lenus Łajza ztej tempkiale trzymam kciuki za nasteny trafny cykl
wycieczka piekna
ja postanowilam ze przed IUI chce zrzucic te 10 kg teraz sie juz nie boje ze zaszkodzecwiczeniami
olka30, Lena87 lubią tę wiadomość
-
hej hej hej
malduje sie z rana (?) moze poznego rana
a tak poza tym to powiem Wam jaka mialam przygode wczoraj ..
wstaliśmy, poszłam sie wyszykować do łazienki, zjedliśmy sniadanko i na 12 do koscioła
Chwała Bogu ze kościoł za ulica...bo....weszliśmy do kościoła, pomodliłam sie, ksiadz wyszedł do mszy, powiedział kilka pierwszych słów a ja odleciałam....no i R przytargał mnie do domu omdlała, nie kontaktującą....dopiero po dłuzszej chwili mnie ocucił..no i cały dzien do bani, nici z basenu i spaceru itd, bo tak osłabłam ze cały dzien spałam....
masakra, czułam jakiś taki dziwny ucisk w brzuchy, ciagnięcie..nie wiem czy przycisneła mi sie przepona czy co w kazdym razie było nieciekawie
ale dziś poki co oki, choć mam troche stresa, chcialam jechac pobuszować do sklepu ale mam cykora bo jak znów padne...Anutka lubi tę wiadomość
-
Heeej
Dzis u mnie lepszy humor
Mialam badanka, USG i ginekologiczne. Super doktor sympatyczny i konkretny. Otoz sprawa wygląda następująco: rozwarcie mam na niecałe 2cm, które otwiera się pod wpływem badania ginekologicznego. Tak to ścianka szyjki trzyma ujście. Szyja krótka o 50% niż powinna. Owodnia jedna, łożysko jedno, worek płodowy wysoko bez ryzyka wpadniecia przez ujście. Dzieciaki ok
Dalej: do 32tyg napewno beda mnie tu monitorowac. Później zobaczymy. Na bank w 34tyg rozwiazuja moja ciaze
Przyszła przed chwila pewna pani doktor przemila i mowi ze jest przyjaciołka takiej i takiej pani od nas z Podhala. Okazalo sie. Ze chodzi o mame mojej sasiadki
Pani doktor z ginekologii z tego szpitala przyszła mnie pocieszyc i wypytac lekarza o sytuacjebędzie do mnie zaglądać
Jakoś lepiej się zaczal ten dzień. A i podpisałam kartke ze moge do wc wstac. Ale to ze 2 czy 3 razy na dobe bo tez nie chce ryzykowac
Lena gdzie ta Twoja malpa???
Rudasku niestety takie cuda sie zdarzaja. Ja mdlalam kiedyś u gina na fotelu...
Anutka, Natka098, olka30, Anaaa:), Maniuś lubią tę wiadomość
-
Misty87 wrote:Heeej
Dzis u mnie lepszy humor
Mialam badanka, USG i ginekologiczne. Super doktor sympatyczny i konkretny. Otoz sprawa wygląda następująco: rozwarcie mam na niecałe 2cm, które otwiera się pod wpływem badania ginekologicznego. Tak to ścianka szyjki trzyma ujście. Szyja krótka o 50% niż powinna. Owodnia jedna, łożysko jedno, worek płodowy wysoko bez ryzyka wpadniecia przez ujście. Dzieciaki ok
Dalej: do 32tyg napewno beda mnie tu monitorowac. Później zobaczymy. Na bank w 34tyg rozwiazuja moja ciaze
Przyszła przed chwila pewna pani doktor przemila i mowi ze jest przyjaciołka takiej i takiej pani od nas z Podhala. Okazalo sie. Ze chodzi o mame mojej sasiadki
Pani doktor z ginekologii z tego szpitala przyszła mnie pocieszyc i wypytac lekarza o sytuacjebędzie do mnie zaglądać
Jakoś lepiej się zaczal ten dzień. A i podpisałam kartke ze moge do wc wstac. Ale to ze 2 czy 3 razy na dobe bo tez nie chce ryzykowac
Lena gdzie ta Twoja malpa???
Rudasku niestety takie cuda sie zdarzaja. Ja mdlalam kiedyś u gina na fotelu...Misty87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMisty to jeszcze miesiąc i zobaczysz maluszki yeaa super:D Pewnie będą już odpowiednio duże, a to bezpieczniejsze niż je trzymać w Twoim brzuszku dłużej bo nie mają zbyt dużo miejsca tam.
No to fajnie, że tak dobrze dzień się zacząłolka30, Anutka, Misty87, Anaaa:) lubią tę wiadomość
-
Miłego dnia.
Ja byłam dziś u weta po odrobaczenie dla mojego "maluszka" 6-cio tygodniowego.
Mój mąż nazywa go naturatną chodzącą antykoncepcją bo nie możemy sie jeden do drugiego zbliżyc nawet bo on włazi między nasmała wsza zazdrosna !
A tak ogólnie to za ok tydzień powinnam dostać wywoływaną @ i nowy cykl z clo
Misty ciesze się, że u Ciebie same dobre wieści
no to za miesiąc będziecie w komplecieWiadomość wyedytowana przez autora: 11 sierpnia 2014, 11:41
Misty87, Maniuś lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny