Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyXxMoniaXx wrote:nie wiem ... mam brać od 2-6 dc i monitoring 11 dc.
Skoro dobrze myślę to owulka miałaby być ok 10 dni po skończeniu brania czyli ok 16 dc ?
Nie jest jasno określone kiedy ona powinna wystąpić
Wszystko zależne jest od pęcherzyków
Biorąc CLO od 5 do 9dc owulkę w tamtym miesiącu miałam w 16 dc .Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 sierpnia 2014, 14:26
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMonia mogło być tak, że mało w cyklu estrogeny zadziałały, potem mocno progresteron to i skąpa @ była, czytałam że właśnie clo jest od estrogenów zależne, bo przekonwertuje je na fsh, dlatego pęcherzyki zaczynają rosnąć ładnie, ale też zmniejsza się ilość estrogenu i dlatego też endo się zmniejsza. kurczę chyba za dużo czytam.
Jade zaraz na basen, korzystać póki @ nie maWiadomość wyedytowana przez autora: 20 sierpnia 2014, 15:02
Lena87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hejka dziewczyny
Każda z nas potrzebuje odpoczynku czasem....
Ja teraz rzuciłam się w wir pracy i staranka ogólnie są na boku....
A co dalej hmm czas pokaże, może kiedyś zechce mi się być mamą....
Na razie luzik, żyję sobie pełnią życia
-
Pozdrawiam Was ciepło ze swojego wariatkowa czyt. pracy.
Też miałam przez pewien czas dołek i potrzebę odetchnąć ale siły mi wracają.
A to że mało piszę to kwestia braku czasu I ddostępu do ovu głównie tylko z telefonu
Trzywam za was wszystkie mocno kciukasy!
Little Frog, Lena87, sara_nar, martusia1986 lubią tę wiadomość
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
nick nieaktualny
-
Hej kobitki! Melduje sie po USG
miałam miec jutro ale maja 3 pary bliźniaków wiec mnie zrobili dzis
Wszystko bez zmian uff a chlopcy waza 1610 i 1550g czyli sobie pieknie rosna. Przez 6dni po prawie 100g
Jednego doslownie siusiaka mam miedzy piersiami hahahaha usmialam sie gdzie moj Kamilek sprzęt pakuje mamie miedzy cyce
Natomiast wkur..sie bardzo bo chca mi wcisnac insulinę na ten moj cukier a wyniki po tyg diecie mam przyzwoite! !!!! Jutro maja mnie zabrać na jakies szkolenie odnośnie wstrzykiwania ale bede sie klocic!! Kolezanka miala o wiele wyższe wyniki ode mnie a zostala na diecie. W ogóle wszędzie gdzie czytam to z takimi jak moje wynikami nie daje sie insuliny!!! Mam dosc tego szpitala i ludzi mowiacych kazdy co innego!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 sierpnia 2014, 18:49
sara_nar, Little Frog, Lena87, Anaaa:) lubią tę wiadomość
-
Super ze chlopaki sobie ladnie rosna...Pozdrow ich od cioci Moniki
Sprobuj jescze zapytac o ta insuline,moze naprawde obejdzie sie bez niej...nie wiem juz sama...ale wiem jak to jest wkur*** jak kazdy co innego gada...masakra...Misty87 lubi tę wiadomość
-
Hej kochane staraczki i przyszle mamuski :*
U nas chyba wszystko ok. Brzuch zaczyna rosnac, kupilam sobie stetoskop i czesto po jedzeniu slucham jak maluch buszuje.szalony po tatusiu. Juz sie nie moge doczekac pierwszych ruchow. Za dwa tyg zaczne 18 tc. I nie wiem co robic. U gina ostatnio bylam 17 lipca i kazal przyjsc za ponad miesiac. Chcialam isc 27 bo ostatnio jak dluzej pochodze to brzuch twardy sie robi i czasem czuje jakby skurcz promieniujacy do krocza. Z koleii za dwa tyg miakabym juz polowkowe... ale chyba pojde za tydzien dla spokoju i moze bede miala prezent na urodziny i poznam plec.
Misty super ze chlopcy rosna i juz niedlugo bedziecie razem.Z., Maniuś, Little Frog, Lena87, Anaaa:) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Lena87 wrote:Cześć Saro, w końcu się odezwałaś
Kurcze patrząc na te Wasze suwaczki dopiero widzi się jak ten czas leci
To jeszcze następne dziewczyny prosimy o wstawienie się
Zapiernicza ten czaaas jak nie wiem co! Pamiętam jak dopiero co podczytywałam Was w zimę owinięta w koc, jak za oknem było pełno śniegu brrr a tu już zaraz jesień
Lena87 lubi tę wiadomość
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
Lena87 wrote:Cześć Saro, w końcu się odezwałaś
Kurcze patrząc na te Wasze suwaczki dopiero widzi się jak ten czas leci
To jeszcze następne dziewczyny prosimy o wstawienie się
Zapiernicza ten czaaas jak nie wiem co! Pamiętam jak dopiero co podczytywałam Was w zimę owinięta w koc, jak za oknem było pełno śniegu brrr a tu już zaraz jesień
Lena87 lubi tę wiadomość
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
nick nieaktualny