Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyZimno się zrobiło i od razu ruch na forum
Ale szczerze to pogoda typowo jesienna a jeszcze sierpień jest
siedzę sobie właśnie z siostrzenicą pod kocem, bo zimno jak nie wiem i jeszcze ten deszcz, miałyśmy na grzyby iść ale pada
Z. lubi tę wiadomość
-
Też chodzi za mną grzybobranie
ale to może we wrześniu.
Zazdraszam Wam siedzenia w domku. Wiem że na dłuższą metę to też nie jest fajne. Ale ja cierpię na regularny nie-do-czas. I tak z rok bym chętnie pobyła kurka domową. Popralabym wszystkie pościele. Poscieralabym kurze we wszystkich kątach. Gotowalabym dobre jedzonko dla męża. Zrobilabym porzadek z gratami na ktore nie mam czasu. Nadrobilabym zaległości lekturowe i urzędowe. Byloby bosko.
No dobra a teraz wracam do rzeczywistości bo moj niedoczas rośnie. ...Anutka, olka30, Maniuś lubią tę wiadomość
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
Z. wrote:Też chodzi za mną grzybobranie
ale to może we wrześniu.
Zazdraszam Wam siedzenia w domku. Wiem że na dłuższą metę to też nie jest fajne. Ale ja cierpię na regularny nie-do-czas. I tak z rok bym chętnie pobyła kurka domową. Popralabym wszystkie pościele. Poscieralabym kurze we wszystkich kątach. Gotowalabym dobre jedzonko dla męża. Zrobilabym porzadek z gratami na ktore nie mam czasu. Nadrobilabym zaległości lekturowe i urzędowe. Byloby bosko.
No dobra a teraz wracam do rzeczywistości bo moj niedoczas rośnie. ...Z. lubi tę wiadomość
-
Hej Wam!
Ja mam ciężki tydzień w pracy, mocny ruch się zrobił, chyba ludzie powrócili z urlopów. Ale to dobrze, tylko mi coraz ciężej pracować...
Anutka, mi brzuch zaczął wychodzić (wg mnie) w 17tc, a tak żeby ktoś zauważył to dopiero grubo po 20tc. Nie stresuj się!
Pytałyście o coś na wypadanie sierści u psów. Z preparatów które znam i których działanie mam przetestowane na moich pacjentach mogę polecić VetoSkin, Dermanorm, Efa Olie, a z tańszych Omegan w płynie albo Gammolen w kapsułkach.
Efekt oczywiście nie wcześniej niż po mieisącu. Chyba że wypadanie sierści nie jest związane z jej osłabieniem, a z chorobą skóry, to wtedy trzeba leczyć najpierw dermatologicznie.
U mnie pochmurno, coś tam kropi, chłodno.
Jutro ma być lepiej.
Toczymy bój z remontem, kuchnia powoli pokrywa się gipsem, tapety do pokoju juniora zamówione, jak przyjdą dobierzemy jeszcze kolor farby.
Oglądamy meble i jakoś tak wychodzi, ze jak przychodzi co do czego i trzeba się zdecydować, to niestety to co chcemy przekracza nasz założony budżet...Natka098, Anaaa:), Anutka, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJestem już po wizycie, szału nie ma ..
Endometrium 6mm, lewy jajnik pęcherzyk 6 mm, prawy jajnik pęcherzyk 10mm ..
Jutro kolejna wizyta, USG będzie robione na lepszym nowym sprzęcie, miała by być w sobotę wizyta ale Gin nie ma, a w poniedziałek mogło by być za późno ..
A na koniec pocieszyła Mnie tym, że jak na 3 tabletki CLO to jest bardzo słabo. -
nick nieaktualnyLena87 wrote:Jestem już po wizycie, szału nie ma ..
Endometrium 6mm, lewy jajnik pęcherzyk 6 mm, prawy jajnik pęcherzyk 10mm ..
Jutro kolejna wizyta, USG będzie robione na lepszym nowym sprzęcie, miała by być w sobotę wizyta ale Gin nie ma, a w poniedziałek mogło by być za późno ..
A na koniec pocieszyła Mnie tym, że jak na 3 tabletki CLO to jest bardzo słabo.
Jeszcze sobie podrosną i będzie ładnie -
witam. Ja tylko na chwile. Oczywiscie wszystkim kibicuje ,ale chcialam zapytac czy wiecie co u Misty? Nie mam glowy zeby nadrabiac dlatego pytam...
pozdrawiam wszystkieTobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
Zośka /28.06.2015 **Aniołek **10 tydz. -
nick nieaktualny
-
Lena ja byłam ostatnio na monitoringu w 11dc i ginka ktora była w zastępstwie mojego tak mnie zdołowała, ze przeryczałam cały dzień... tez byłam tzn jestem na CLO. W 13dc byłam juz u swojego i było wszystko w jak najlepszym porządku. Nie załamuj się, jeszcze wszystko może się ułożyć
Lena87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja jak w sobotę dowiedzialam się, że moje endo ma 4,5mm i "nie ma sensu nic z tym robić" to zaczęłam brać magnez z B6, witaminę B 2x1 i wiesiołka, migdały podjadałam i lampka wina wytrawnego czerwonego przed snem... W poniedziałek endo miało już 7mm
Trzymam kciuki!Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 sierpnia 2014, 18:51
-
nick nieaktualny
-
Hej kochane mnie malo ostatnimi czasy na forum
ale wzielismy sobie dodatkwa prace.. roznoszenie ulotek po osiedlachi chodzimy od 1,5 tyg co dzien po 15 km
ale przynajmenij 1300 zl wpada na czystowiec na wegiel sie uzbiera
Lena87, Maniuś, Little Frog, olka30 lubią tę wiadomość