Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
Lena87 wrote:Ja też w zimę pojawiłam się
a tu za chwilę minie roczek jak jesteśmy na forum
No i dalej bez fasolki
Myślę, że na jesieni jakieś nowe fasolki się pojawią a Twoja wierzę, że obajawi się w tym cyklu
Btw. jestem już tu tyle czasu a tego Waszego Mogiena jeszcze nigdzie nie widziałam. Chyba muszę intensywniej poszukaćLena87 lubi tę wiadomość
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
nick nieaktualny
-
Lena87 wrote:Słabo szukasz
, u Mnie nawet w malutkim sklepiku znalazłam
Obu już tak długo czekam
Popatrzę na następnych zakupach bo to aż wstyd, że takiej legendy jeszcze nie próbowałam
A teraz skoro troszkę nadrobiłam Ovukowe zaległości to idę się zająć małżem żeby nie czuł się zaniedbany
Miłego wieczorku i OWOCNEJ nocy Dziewuszki!Lena87, Natka098, Little Frog lubią tę wiadomość
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry!
Anutka, śliczny brzuszek
Ja mam przymusowe wstawanie wcześniej i jeżdżenie do szkoły, bo mąż jeździ do pracy i musimy się dzielić samochodem. No ale cóż....trzeba sobie jakoś radzić. Dziś całkiem ładna pogoda, ale już bardziej przepowiadająca jesień. W tym roku nawet nie skorzystałam s lata i nie zaliczyłam żadnego jeziorka, rzeki, morza...nic....tylko kałuże
Miłego dnia!
Z., olka30, Anutka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam się ..
Wam też jest tak zimno jak Mi ?
Wczoraj fajna pogoda, słoneczko świeciło .. Udało Nam się wytyczyć dom ..
a dziś deszczowa pogoda i zimno w domu jest,
W nocy z tego zimna się budziłam
Mogło by słoneczko poświecić chodź do września, żeby nie palić w piecu
Najważniejsze, Monit mam na 13 .. tak więc troszkę tam posiedzęWiadomość wyedytowana przez autora: 21 sierpnia 2014, 08:52
Z., Little Frog lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
hej hej
u nas też zimno i leje ...brrrrrrrrrrrrr
Anutka jaki śliczny brzusio....kurde u mnie 16 tydz i nic..az sie martwie czy wszystko jest oki!
ide za tydz do lekarza i mam nadzieje ze wszystko jest dobrze, brzuch mi wogole nie rośnie, jak pojem to cos wybija a normalnie to nic nie widaćAnutka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Lenko moj M. Wczoraj musial w piecu palic i koniecznie odkrecic na grzejniki bo w domu niby 24stopnie a ja marzlam. Nie wiem co to bedzie zima. Dobrze ze poduszke elektryczna mam w razie czego.
Umowilam sie dzis na 1go wrzesnia do gina na fundusz. A na 3go do mojego prywatnie.
Rudasku spokojnie u mnie dopiero brzuch wychodzi, do tej pory tylko sadelko bylo widac.
Ja jeszcze w lozku. Nie ma co robic.chociaz moze kuchenke w kuchni umyje bo kurzu na niej sie nazbieralo, ze szok.
Lena87, Z. lubią tę wiadomość