Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej kochane mnie malo ostatnimi czasy na forum
ale wzielismy sobie dodatkwa prace.. roznoszenie ulotek po osiedlachi chodzimy od 1,5 tyg co dzien po 15 km
ale przynajmenij 1300 zl wpada na czystowiec na wegiel sie uzbiera
-
Dzień dobry
Mój internet wczoraj padł i odzyskałam go dopiero późnym wieczorem.
Dziś kompletnie nie mogłam zwlec się z łóżka. Leżałam do ostatniej chwili, a później biegałam, żeby się wyrobić...
Jak to dobrze, że już jutro się wyśpię
Wczoraj mieliśmy gościa, więc też musiałam się ogarnąć i trochę porobić...sprzątanie, gotowanie i nawet jabłecznik upiekłam. Ot, taka ze mnie perfekcyjna pani domu!]
Miłego ostatniego dnia przed weekendem!martusia1986, Lena87, Fidelissa, santoocha, olka30 lubią tę wiadomość
-
Witajcie
)
Zrobiłam sobie mała przerwę od forum ....
Niestety mam cukrzycę ciążową,,,
A że jestem smakoszom, lubię gotowaç i jeść to bardzo ciężko mi z tym.
Jem co 2,5 godz
Po rożnych niespodziewanych produktach glukoza skacze
Kłuję sie ok 4-5 razy dziennie...
Najgorzej z owocami i słodyczami.......
Ale muszę sie pochwalić, ze będąc w 7 mięs ciazy schudłam 6 kg. Wazę mniej niż przed ciaza:)))
Jestem juz po urlopie nad polskim morzem. I wreszcie na L4. Robimy porządki.
I tak jak Santoocha szukam mebli dla juniora. To co mi się podoba strasznie drogie....
A zmieści sie łóżeczko i komoda tylko.....
Poza tym żaden wózek mnie nie przekonuje. Moj M maluje mieszkanko aby było czysto.
Ja dostałam nakaz odpoczywanie bo cos tam z szyjka.......
A co tam u Was?
Sa jakieś zieloności?
Te które chodzą na monitoring niech sie nie poddają. Mnie mówiła gin ze w tym mięs nic z tego.....a prosze miałam pozna owulacja i jest junior:))))
Ściskam Was serdecznie:)
Fidelissa vel Baboocha
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 sierpnia 2014, 09:40
Lena87, santoocha, olka30, Little Frog, Anaaa:), martusia1986 lubią tę wiadomość
-
Fidelissa wrote:Witajcie
)
Zrobiłam sobie mała przerwę od forum ....
Niestety mam cukrzycę ciążową,,,
A że jestem smakoszom, lubię gotowaç i jeść to bardzo ciężko mi z tym.
Jem co 2,5 godz
Po rożnych niespodziewanych produktach glukoza skacze
Kłuję sie ok 4-5 razy dziennie...
Najgorzej z owocami i słodyczami.......
Ale muszę sie pochwalić, ze będąc w 7 mięs ciazy schudłam 6 kg. Wazę mniej niż przed ciaza:)))
Jestem juz po urlopie nad polskim morzem. I wreszcie na L4. Robimy porządki.
I tak jak Santoocha szukam mebli dla juniora. To co mi się podoba strasznie drogie....
A zmieści sie łóżeczko i komoda tylko.....
Poza tym żaden wózek mnie nie przekonuje. Moj M maluje mieszkanko aby było czysto.
Ja dostałam nakaz odpoczywanie bo cos tam z szyjka.......
A co tam u Was?
Sa jakieś zieloności?
Te które chodzą na monitoring niech sie nie poddają. Mnie mówiła gin ze w tym mięs nic z tego.....a prosze miałam pozna owulacja i jest junior:))))
Ściskam Was serdecznie:)
Fidelissa vel Baboocha
Wspaniale ze jestesja na l4 ide od 25 tc wiec jeszcze troche przede mna
Fidelissa lubi tę wiadomość
-
Hej!
Fideliss witaj w klubie slodkich mamusiek. I ja mam cukier. .. tylko ze u mnie niewiadomo czy nie wprowadza insuliny bo mimo diety skacze nie duzo ale skacze...a schudłam w dwa dni kilogram. Wiec lacznie 7 do przodu. Jem malo bo boje sie skokow i juz mam dosc...chodze głodna. W dodatku musze co rano na Czczo mierzyc z moczu czy nie mam ciał ketonowych czyli czy organizm nie głoduje. Tutaj na oddziale jest sporo nas cukrzycowych wiec problem ogolnie powszechny. Poza tym ja jestem lezaca wiec automatycznie nie spalam tych cukrow tak szybko jak normalne chodzące wiec to tez powinno byc brane pod uwagę...a nie jest. ..Fidelissa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCześć Dziewczyny
Fidellis , jeszcze troszkę i maluch będzie z Tobądobrze że się odezwałaś
Misty, Głowa do Góry jeszcze 3 tygodnie
Relacja z dzisiejszej wizyty, Endometrium 7,5 dwufazowe, pęcherzyk na prawym jajniku 14,1 .. USG było robione na niezłym sprzęcie
Kolejna wizyta w poniedziałek i jeżeli do tego czasu pęcherzyk podrośnie i nie pęknie to pregnylWiadomość wyedytowana przez autora: 22 sierpnia 2014, 12:24
Ania_84, Little Frog, santoocha, przedszkolanka:), Maniuś, Anaaa:), Fidelissa, livia30 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
dzień dobry
Lena a nie mówiła Livia że tak będzie?? Super!
Fidelisso ale ta Twoja ciąża zleciała
Misty jeszcze troszkę i swoje skarby będziesz tulićale pozytywnie zazdroszczę
Aniu czytałam o ulotkach- świetny pomysł i niezły pieniądz
Żabko perfekcyjna pani domu chyba Cię wypożyczę do gotowania jak tata skończy urlop
Monia i jak ta @ ? dalej taka dziwna?
Santoocha jak się czujecie z Szymkiem?
Pozdrawiam wszystkieLena87, Little Frog, Anaaa:), Fidelissa, martusia1986 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczęta. Ja teraz nie mam jak siedzieć na forum, bo jestem odcięta od neta
od tygodnia nikt się nie pali żeby przyjechać i to naprawić, a już 2 razy było zgłaszane
Wczoraj spadłam ze schodów. Mam rękę w gipsie z racji tego, że nie mogli mi zrobić prześwietlenia. Po tygodniu zobaczymy co dalej. Jak będzie boleć to do lekarza po skierowanie na rentgen. Kość krzyżowa ubita i kręgosłup pomiędzy łopatkami. W szpitalu wysiedziałam się 8h, od 19 do 3 .. tyle ludzi. Wylądowałam też na położnictwie - będziemy tam sale oglądać w przyszłym miesiącu. Papiery już mam wypełnionechociaż tyle dobrego. Ktg w normie. Z Synkiem wszystko wporządku, całe szczęście. Usg zrobili na szybkiego i w sumie dalej nie wiem ile waży i jaki duży jest. Dowiem się w poniedziałek rano u gina
Jestem z Wami myślami. Trzymam kciuki za Wasze owulki, pęcherzyki, stymulacje, badania itdmam nadzieję, że szybko się tu zazieleni
życzę Wam tego z całego serca :*
A mamusiom życzę dużo zdrówka :* -
Misty87 wrote:Hej!
Fideliss witaj w klubie slodkich mamusiek. I ja mam cukier. .. tylko ze u mnie niewiadomo czy nie wprowadza insuliny bo mimo diety skacze nie duzo ale skacze...a schudłam w dwa dni kilogram. Wiec lacznie 7 do przodu. Jem malo bo boje sie skokow i juz mam dosc...chodze głodna. W dodatku musze co rano na Czczo mierzyc z moczu czy nie mam ciał ketonowych czyli czy organizm nie głoduje. Tutaj na oddziale jest sporo nas cukrzycowych wiec problem ogolnie powszechny. Poza tym ja jestem lezaca wiec automatycznie nie spalam tych cukrow tak szybko jak normalne chodzące wiec to tez powinno byc brane pod uwagę...a nie jest. ..
Wiesz , ze jak jem owoce w galaretce to jest ok a jak z jogurtem to powyżej 120?
Gotuje sobie bo w knajpach za drogo i nie wiadomo co tam jest.
co dwie godz. Jestem głodna.....masakra.
.. -
Anaa....uważaj na siebie! Uffff.... szczęście w nieszczęściu, że tak to się wszystko skończyło.
Fidelissa, Misty...jeszcze trochę Wam zostałoOj, warto się pomęczyć
Co do Laury, to wrzuciła na luz, włączyła pozytywne myślenie i skupiła się na pracy -
nick nieaktualny