Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
Oj Anaaa, całe szczęście, ze z Małym wszystko w porządku! Współczuję Ci, i tak w ciąży jest się ociężałym, a teraz masz jeszcze problem z ręką. Oby to nie było złamanie tylko stłuczenie :*
Przedszkolanko u nas ok, zgaga nawet odpuściła, za to włączył mi się apetyt na słodkie
Ale wydolność coraz słabsza, łapię się na tym, że np schylam się do psa, i nagle koniec- brzuch mi nie pozwala!
Jakoś muszę się doturlać do momentu zatrudnienia pracownika....
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
Przedszkolanko jak miło że pytasz
witaj kochana
a co do mojej @ to była 4 dni bardzo bardzo lekka, a dzisiaj po wczorajszymjuż plamienie.
Jutro ostatni dzień CLO, w czw monitoring. Mam nadzieję , że na rocznice sakramentalnego "tak" którą mamy również w czw dostanę ładny prezent w postaci pięknego dorodnego pęcherzyka. Jakoś tak naturalnie jestem od tego cyklu podłamana troche nie wiem czemu i pesymizm się wtargnął.
Anaa uważaj na siebie, dobrze, że nic sie nie stało .. !!! aleś poczarowała nieźle !
pozdrawiam resztę kobitekprzedszkolanka:), Lena87 lubią tę wiadomość
-
Anaaa kobieto w Twoim stanie takie akrobacje? Dobrze, ze skonczylo sie tak a nie inaczej! :*
Fidelissa ja jestem na wspaniałej szpitalnej diecie i czasem zjem więcej i jest ok a czasem niewiele i skok. Juz mam dosc. Chca mi włączyć insuline i chyba nie bedzie wyjścia bo glodzic się nie mogę. Powiem Wam ze ta moja druga polowa ciąży jest okropna((
Lenka jeszcze okolo 2 tyg z hakiemtym sie pocieszam.
Monia 3mam kciuki zeby prezent na rocznicę sie udal.
U nas prawdopodobnie na rocznice cywilnego pojawia sie smyki na swiecie
Jutro caly dzien z mezusiem!! Tydz go nie widziałamLena87, Maniuś, Anutka lubią tę wiadomość
-
Anaa Ty uważaj na siebie!! moment nieuwagi i proszę...chociaż ja też ostatnio się poślizgnęłam na schodku, aż się przestraszyłam ..
Santoocha dalej z pracownikiem cisza? ciężka sytuacja,bo już byś mogła odpoczywać tylko kogoś podpatrywać a tak sama wszystko...
Monia dziwna ta @, jak będziesz na monitoringu to podpytaj od czego może taka byćno i trzymam kciuki za dorodnego pęcherzyka
co do śluzu to może po? Mnie śluz już nie zdziwi ja go zawsze miałam i mam niezależnie od dnia i pory
-
no podpytam... wiesz to było @ wywoływana lutką i przyszła w 30 dc.
wcześniejsza też była wywoływana i była ok , jak zwykle obfita ale w 47 dc.
Zapytam ginkę .. mam nadzieje, że dobrze zrobiłam biorąc clo i nie narobiłam szkód. Krwawienie było to wzięłam a że malutkie to co ja mogę. -
Monia musi być dobrze
a mąż kiedy powtórka badań?
Dziewczyny mam pytanie, z tego co kojarze to chyba u Was, ale też nie jestem na 100% pewna.. była sytuacja że któraś miała torbiela,zrobił się po owulce i miała iść do lekarza i coś dostała- pamiętam że bała się żeby tabletek anty nie dostać, nie kojarzycie może? Jak to się skończyło? -
przedszkolanka:) wrote:Monia musi być dobrze
a mąż kiedy powtórka badań?
Dziewczyny mam pytanie, z tego co kojarze to chyba u Was, ale też nie jestem na 100% pewna.. była sytuacja że któraś miała torbiela,zrobił się po owulce i miała iść do lekarza i coś dostała- pamiętam że bała się żeby tabletek anty nie dostać, nie kojarzycie może? Jak to się skończyło?
ja niestety nie kojarzę nic o tobielce.
Przedszkolanko wiesz nie martwiłabym sie tak gdybym dostała wtedy @ taka jak zawsze , ale takie coś zdarzyło mi sie po raz pierwszy i to mnie niepokoi. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
hej dziewczynki my dzis znowu latalismy
a rano bylismy na upuscie krwimaz zrobi markery prostaty i jader ..uff sa chyba ok bo mieszcza sie w tych dolnych granicach
martwi mnie jednak spadek testosteronyu w lutym bylo go 230 dzis 174
wzrost FSH u meza z 29 na 31
no i najbardziej zmartwilo mnie TSH pol roku temu 1,01 , 3 miesiace pozniej 0,59 2 miesiace pozniej 0,42 a dzis 0,34 czyli spada... a norma jest od 0,24 chyba mam dobre przeczucie ze to nadczynnosc ;/
U mnei TSH ciagle od roku na tej samej wys 1,89
no i dzis cos mnie zmartwilo ..mianowicie sporo pochodzilam... wrocilismy do domku .. no i poszlam siusiu .. wycieram papierem..a tu na papierze taki jak mini skrzepik w sluzie i troche podbarwiony sluz krwia ..ale taka ciemniejsza... niby dzis 14 dc.. ale plamien nigdy nie mialam ;/ juz wyczytalam i znowu sie matrtwie czy nie jakas torbiel.albo endometrioza czy cus .. ehh no nic zobacze czy sie powtrorzy jak nie to i tak we wtorek pojde do gina niech mi zrobi us -
nick nieaktualnyHej dziewczyny,
Jakoś słabo u mnie z czasem tylko wieczorkiem coś zajrzę, ale już mnie sen bierze i pewnie zaraz całkiem padnę, tylko pójdę sobie inozytol zrobić i leki wziąć.
Nie wiem co z tą moją @, jest dość "delikatna" i sama nie wiem.
Pozdrawiam Was wszystkie