Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry
Miałam zacząć mierzyć temperaturę, ale chyba nawyk już mi minął. Muszę go wyrobić u siebie na nowo
Jestem już w szkole, chociaż kurs zaczynam dopiero za godzinę... Ale jakieś kompromisy muszą być.
Dziś mam w planach zrobić gołąbki i upiec sernik. Obym chociaż jedno zrobiła...
Miłego dnia! -
Oj Żabko olej laskę. Ja też mam taką szwagierkę. Masakra, fochy o byle co.
Kiedyś o coś się na mnie obraziła, o jakąś pierdółkę, że nawet nie przypuszczałam że może to być powód do obrazy. Najgorsze, że teściowa do mnie, żebym ją przeprosiła, bo "Ewa taka już jest, z nią trzeba delikatnie". No szlag mnie trafił! Z Ewunią trzeba się obchodzić jak ze zgniłym jajkiem...
Olałam temat, w końcu jej przeszło.
Ale czego się spodziewać, w końcu to matka tej bratanicy, która powiedziała że nasze dziecko ma RYJ....
Słoma z butów. Całe szczęście, że już nie mieszkają z nami...
Little Frog lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa jestem dziś nieprzytomna, pół domu przeszukałam za koszulką z dokumentami, aż zawołałam mamę do pomocy i co koszulka z dokumentami pięknie leży na górze stertki tam gdzie powinna być, ogólnie dzisiejszy dzień jest tragiczny dla mnie, niech już się skończy.
-
MOnia tor azem pleminimy ;/ ja dzis znowu mialam sluz koloru jak pod koniec @ ;/ a to 16 dc ;/ rozciagliwy ..ale ani janiki mnie nie bola ani nic ;/ jutro pojde do gina bo nie pamietam keidy osatnio plamilam w srodku cyklu
-
nick nieaktualnyCześć Dziewczyny
Natka, Dzięki za pamięć
a więc Endometrium 13 mm nadal dwufazowe, pęcherzyk 19,3 mm ..
Jutro zastrzyk-pregnyl 10000 j.
Gin. powiedziała, że jeżeli tym razem się nie uda, to pomyślimy o laparoskopii, na samą myśl sram po gaciachWiadomość wyedytowana przez autora: 25 sierpnia 2014, 13:29
Z., przedszkolanka:), Natka098, Anaaa:), livia30 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Melduję się po wizycie. Dopiero teraz znalazłam chwilę, żeby wejść na forum. No więc nasz Synek waży 1320g i mierzy 30cm. Gin powiedział, że idealnie mieści się w środku normy
ktg dobre, kolejna wizyta za nie całe 3 tyg.
Zdjęcia nie dostałam, a miałam mieć w 3d.. Niuniuś jest ułożony główką w dół, przodem do kręgosłupa. Nie chce się pokazywać. No i jak to lekarz stwierdził, jest bardzo wygodny, bo przyjmuje śmieszne pozycje. W 3d jedynie udało nam się zobaczyć jego duże jajeczka
Little Frog, Natka098, XxMoniaXx, Maniuś, martusia1986 lubią tę wiadomość