Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczynki troche mnie nie bylo...ale bylam z wami myslami
Aniu widze ze pomyslnie chociaz cena ogromna...ale czego sie nie zrobi dla maluszka:D
Zniklam z forum zeby sobie wszytko poukladac w glowie...Powiem wam ze bylo mi bardzo ciezko bo zostalam zupelnie sama...wszytkie przyjaciolki wypiely sie na mnie mialy swoje problemy swoje zycie...zapomnialy o mnie...ale to nic dalam rade. Pawel lezal 3 tygodni w szpitalu mial 2 operacjie znaczy jedna powazna a drugi o w sumie byl zabieg bo rana sie nie goila i rozchodzila obok szwow...wiec mu podszywali to co w sumie niebardzo pomoglo...na poczatku jezdzilam do niego codziennie pozniej juz co drugi dzien bo to kolo 100km w jedna strone...nie powiem kasa leciala przez palce dobrze ze za chwile wrzesen to wyplata bedzie...ale jest ciezko...od wrzesnia postaram sie zalapac jakas dodatkowa prace bo moze byc cienko...no ale mowie potrzebne mi bylo to wsszytko zeby docenic to co jest miedzy mna a Pawlem...mam ciezkie zycie nie powiem bo wcale latwo nie jest zyc z osoba niepelnosprawna nie mozemy sobie pozwolic na takie wakacje i zwiedzac itd ale za to mamy cos wiecej mamy zrozumienie cieplo i oddanie a tego za zadne skarby swiata bym nie oddala:)
Za to poznalam sie na kolezankach przykre bo siedzialam sama a przez 3 tygonie a i w sumie dluzej mialam tylko odpowiedzi na sms moje ktore wysylalam z pytaniem co u nich ale nie zapytaly co u mnie itd...opowiadaly jak to im sie dobrze wiedzie jak super spedzaja czas itd itd...jedna z nich zaszla w ciaze nie przyznala mi sie bo wie o naszych problemach...nie powiem ucieszylam sie ale tym razem jakos mnie to mocno dotknelo...moze dlatego ze siedzialam sama w domu...najgorsze byly wieczory...
do tego wszytkiego to byl/jest czas moich wakacjii zamiast wypoczeta wrocic do pracy wroce zmeczona bo to wszytko strasznie mnie wymeczylo psychicznie i fizycznie tez...
Na szczescie jest to juz za mnapodnioslam sie i mam nadzieje nie upasc wiecej hehe sory ze wam zasmiecam moimi sprawami nie zwiazanymi ze staraniami ale tak mi sie poukladalo ze nie wiem kiedy bedziemy walczyc dalej z pomoca medyczna narazie staramy sie naturalnie chociaz przy naszych wynikach nie mamy szans no ale modlimy sie o cud:D tyle u mnie:D mam nadzieje ze u was wszytkich sie ulozy:D
Lena trzymam kciuki za pecherzyki ovulacje i w ogole za wszytko:D
Zabcia ja tez ostatnio robilam golabki i wyszly mi pyszne:D
W miedzyczasie robilam pyszne przetwory na zime:D ogoreczki koreczki nawet sos slodko kwasny taki pyszny ktory mozna dodawac do spagetti albo do ryzu z pomidorkow i ananasa heheh pycha:Dolka30, Z., Ania_84, Little Frog, Anaaa:), Natka098, martusia1986 lubią tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
No mam nadzieje ze wiecej juz pawel do szpitala nie pojdzie bo ciezko mi bylo bez niego no ale to juz za nami mam nadzieje ze teraz juz bedzie powoli z gorki:D
Z., Ania_84 lubią tę wiadomość
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Dziewczyny powiedzcie mi bo mnie nurtuje pytanie. Mój mąz od 2 miesięcy leczy zęby. jeden ząb na tydzień , dwa . Za każdym razem ma znieczulenie. @ zęby ma wyrwane. Za 3 tyg ma mieć badanie nasienia. Czy te znieczulenia mają wpływ na plemniki ?
-
Wszystkie leki mają mniejszy lub większy wpływ na organizm, a już na plemniki w szczególności.. Głupie osłabienie i wyniki lecą na łeb na szyję, a tu jeszcze piszesz że zęby ma wyrwane, więc jakiś stan zapalny pewnie przy okazji.. Wię wyniki mogą być nie adekwatne.. Powtórzyłabym je jak będzie wszystko ok. A tak ogólnie to mój kiedyś chyba się przeziębił i dzwonił do laboratorium czy ma przyjść na badania i mu powiedzieli, że nie, że ma być zdrowy, więc może twój by też przedzwonił Monia?? Szkoda kasy jak mają wyjść głupoty..
Z. lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny!
Ja jeszcze do domu nie dotarłam nawet. A głodna jestem jak wilk. Chętnie wpadłabym do Was na te wszystkie pyszności. Mniam.
Żabciu dziękuje za kciuki przydały sięusmialam się z tego Twojego psa!
Moniu trzymam kciuki za Twoja owulke!
Natka za Twoja też!
Kasiu fighterze miło Cię widzieć spowrotem!
Złota Ciebie oczywiście też
Pozdrawia Was ciepło (również te których nie wymienilam) wyglodniala Zetka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 sierpnia 2014, 18:51
Little Frog, Lena87, Natka098, martusia1986 lubią tę wiadomość
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
Hej sisters
ale sie za Wami stesknilam...brak czasu na cokolwiek...
U mnie po staremu,czekam na ovu,ktora powinna byc na dniach...
Nasze kochane mamusie za niedlugo beda rodzic wszystkie pokoleiAle ten czas zapierdziela...
Kasiu,jestes WIELKA...Zycze Ci zeby teraz bylo juz tylko z gorki skarbie
Aniu,wizyta za Wami...kolejny krok na przodtrzymam za Was kcuki &&&
Zlota,Z., Anaaa,Monia,Natka,Rudasek,Zabko,Laura,Olka...i wszystkie pozostale moje ovu sisters pozdrawiam Was bardzo serdecznieAnutka, Z., Kaśka28, Little Frog, Anaaa:), Natka098, martusia1986, olka30 lubią tę wiadomość
-
Maniuś wrote:Hej sisters
ale sie za Wami stesknilam...brak czasu na cokolwiek...
U mnie po staremu,czekam na ovu,ktora powinna byc na dniach...
Nasze kochane mamusie za niedlugo beda rodzic wszystkie pokoleiAle ten czas zapierdziela...
Kasiu,jestes WIELKA...Zycze Ci zeby teraz bylo juz tylko z gorki skarbie
Aniu,wizyta za Wami...kolejny krok na przodtrzymam za Was kcuki &&&
Zlota,Z., Anaaa,Monia,Natka,Rudasek,Zabko,Laura,Olka...i wszystkie pozostale moje ovu sisters pozdrawiam Was bardzo serdecznieZ., olka30 lubią tę wiadomość
-
Kasiu teraz doczytałąm .. nie raz potrzebnyjest taki czas i takie przejechanie sie na ludziach zeby zweryfikowac swoje "przyjaznie" niestety ne razi nie dwa to rpzerabialam ;/
co do kwoty jest ogromna szczegolnie teraz..ale ten blask w oczach meza kiedy uslyszal te 57% szans ..wtedy wiedzialam ze ta kwota bedzie tylko czescia ktora i tak wydamy pozniej.. pozatym inwestujemy w nasze malenstwo
niewiem co zycie przyniesie..jesli nie znajdziemy pemnikow to powrocimy do planu z dawca...a jesli znajdziemy to bedziemy walczylibo warto
Anutka, Maniuś, Little Frog, Anaaa:), Natka098, olka30 lubią tę wiadomość
-
Ale sie najadlam...mialam taaaaka ochote na winko wiec wypilam lampke winka i juz czuje sie nawalona
i mam taaaaka ochote oswintuszyc a moj troche nie w sosie bo w nocy mial goraczke...hmmm a ja mam taaaka ochote na niego ach....
Ania_84, Z., Maniuś, Little Frog, Anaaa:) lubią tę wiadomość
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Kasia ja do wczoraj nie mialam wogole ochoty a po wczorajszym wyluzowaniu mam chcice jak ta lala
i sie smieje bo po tej kuracji u meza podobno faceci maja mega popedwiec ..
bedzie bedzie sie dzialo bedzie zabawa
Kaśka28, Z., Little Frog, Anaaa:) lubią tę wiadomość
-
No ja jestem ze tak powiem wyposzczona hehe bo mojego dlugo nie bylo a przed tez nie bylo nastroju...za to teraz ja mam taaaaaaka ochote masakra
ale to pwnie tez przez plodniaki hehe no i przez winko oczywiscie:D
Ania_84, Z., Little Frog, Anaaa:) lubią tę wiadomość
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Kaśka28 wrote:No ja jestem ze tak powiem wyposzczona hehe bo mojego dlugo nie bylo a przed tez nie bylo nastroju...za to teraz ja mam taaaaaaka ochote masakra
ale to pwnie tez przez plodniaki hehe no i przez winko oczywiscie:D
wskakuj na niego
u mnei tez akurat plodniaki.. 'plamienie sie skoczylo niby okolowulacyjne i ukazala sie mega plodny sluzLittle Frog, olka30 lubią tę wiadomość