Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzien dobry kochane
Chyba jeszcze nie udalo mi sie byc pierwsza na naszym watku
Zycze Wam wszystkim milego dzionka bez problemow...niech juz sie uklada po naszej myslino bo ilez mozna
Buziaczki >_<Natka098, Lena87, Anaaa:), Little Frog, olka30 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cześć!
Ana, wyniki powtarzamy we wrześniu.
Głowa dziś boli okropnie, bolą mnie też jajniki, plecy i dół brzucha. @ się zbliża. W sumie najbardziej nie lubię jak się zbliża. Długo boli, wszystko dokucza i wkurza, a jak już przyjdzie, to z górki. Wiec niech już przyjdzie, bo mam dość czekania. Długi mam ten cykl. -
nick nieaktualny
-
Hej dziewczynki witam sie z kawusia dzisiaj musze napisac raport do pracy mialam na niego 2 miesiace ale oczywiscie zostawilam wszytko na ostatnia chwilke uhhh jak ja nie lubie pisac takich raportow w ogole nie umialam nigdy pisac wypracowac prac itd nienawidze tego hehe
XxMoniaXx wrote:ja mój też śpi z nami w łózku. Słodziak z avatarka. I jak przychodzi co do czego to jest między nami. Sam jak zostaje to strasznie piszczy.Lena87 wrote:Dobry Wieczór
Anaa czekam na zdjęcie apartamentu
Dziś rano byłam na zastrzyku, teraz czekam na owulkę
Mam nadzieję, że nie będę musiała robić laparoskopii, boję się tego jaki ból może Mnie czekać .. aż Mi się przypomniało jak pewna Gin, wypalała mi nadżerkę, ból był niesamowity, chodź Ona powiedziała że na pewno to tak nie boli jak ja mówię
Kasiu, bierz męża w obroty
Monia, ciekawa jestem co tam u Ciebie się dzieje, jeśli nic nie będzie przy pierwszym CLO to nie załamuj się tak jak Ja ..
Lena trzymam za ciebie kciukii wieczor byl udany:D
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Monia trzyma kicuki zeby udalo sie obejsc IUI i IVF
a ja wpoiem wam ze odetchnelam.. wiem ze moze wydamy w bloto 9 tys i w tej cenie mielisbymyokolo 6 prob IUI z nasieniem dawcy .. ale.... jak nigdy wierze ze sie uda ..
jak przy powtornym badaniu nasienia i genetyce czulam ze nie bedzie dobrze..tak teraz czuje w srodku ... i wiem ze dobrze zrobilismy wstrzymujac sie z dawca ..i ze to ze napisalam tak na wszeliki wypadek tego maila do Dr to jakis znak ..
jak bylismy w Novum to bylo tam mnostwo zdj dzieci ktore sie urodzily dzieki opomocy lekarzy.. moj Misiek patrzyl na nie i powiedzial mi wiesz jak sie uda to zdj naszego dziecka tez tu przeslemy jako dow od ze sie da
a pozneij tekst do mnei to ktore sobie wybierzesz z tych zdja ja mu odp ze chce zdj naszego dziecka z jego oczami noskiem i charakterkiem
Natka098, Lena87, Anaaa:), Little Frog, olka30, Maniuś, santoocha lubią tę wiadomość