Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
Aniu nie dziwie sie i kazde pieniadze sa warte wspolnego dziecka jakbym miala taka mozliwosc to sama bym nawet kredyt na ten cel brala...ale u nas troszke inna historia i niewiadomo jak sie skonczy
ale jestem dobrej mysli wszystko sie okaze w przyszlym roku:D
Lena87 lubi tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry!
Dziewczyny, trzymam mocno kciuki za jak najlepsze wiadomości!!
Ja dziś zaraz po przebudzeniu...ODKURZAŁAM!! O godzinie 6 jeździłam z odkurzaczem PO ŚCIANACH, PARAPETACH i ROLETACH. Nie wiem co to za noc, ale dosłownie plaga takich małych muszek była. Jak zobaczyłam, że cała moja moskitiera jest czarna i ściana wokół okna też, to mało na zawał nie zeszłamOczywiście sporo z nich się dostało do środka, ale na samą myśl o tym jakbym nie miała tych moskitier w oknach, to chyba zaczęłabym pakować walizki, albo dzwoniłabym po kogoś, kto się tym zajmie. Dziś choćbym się miała udusić przez noc, to zamykam okna.
-
nick nieaktualny
-
Monia a moze juz jestes po owulce nie myslalas o tym? wszystko na monicie sie okaze trzymam kcuki
Zabka ale masz przeboje
Natka ja też nienawidze pająków jak widze chociaz najmniejszego to zdylam gdzie pieprz rośnie hehe:D
Dziewczyny nie panikujemy wszytko bedzie dobrze zobaczycie ja w to wierze:DLittle Frog lubi tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Hehhe, ja to wszelakich takich małych żyjątek nie toleruję
Co do pająków, to tu droga Kasiu musiałabyś zacząć łykać coś na uspokojenie, bo jest ich mnóstwo.
Lubię czytać, takie wspierające wpisyDacie radę dziewczyny, a my tu siedzimy jak na szpilkach i czekamy na relacje
-
wróciłam
weszłam prędzej do gabinetu bo pani przede mną nie przyszła.
a więc ...
Mizzelko nie miałaś racji co do 2 ale miałaś racje, że będzie pęcherzyk.
Jestem w 10 dc , endo wg gin ładne 7 mm . Kupiłam w Biedronie 2 paczki migdałów. W piątek rano na kolejny monitoring zobaczyć czy pękło czy to sie zrobiło torbiel przez clo.
Pęcherzyk dorodny 20 mm
może mi zrobi jutro na rocznice prezentprosze tylko o to !
na zastrzyk powiedziała jest za późno bo go sie daje wcześniej , teraz pęcherzyk jest niby za duży ? takkkk ?
powiedziałam o teście owu wczoraj + (dzisiejszy minusowy uznaję za wadliwy) pytała sie czy mam śluz wodnisty . Wczoraj było go bardzo dużo i przed wczoraj . Więc może to jednak nie torbielka a pęcherzyk
przecież testy owu chyba nie wykrywaja torbielek tylko sygnalizują zbliżającą sie owu .
Oby tylko pekł.
Ja nie pęknie to następny cykl prędzej monit.
Juź jestem szczęśliwa a mam nadzieje, że w pt bede jeszcze bardziej a nie będe płakaćNatka098, Little Frog, santoocha, Z. lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Monia, powinnaś dostać kopa w tyłek za te histerie
Hehe, a tak serio, to mam nadzieję, że da Ci to do myślenia i zaczniesz się pozytywnie nastawiać
Bo widocznie wszystko idzie w dobrym kierunku.
Z, biedaczku....ściskam z całych sił (tak, że oczy na wierzch wychodzą). Mam nadzieję, że w końcu wszystko wróci na właściwe tory i pójdzie po Twojej myśli.
Kasiu, ja mam tak jak Ty. Zawsze wszystko na ostatnią chwilęWiadomość wyedytowana przez autora: 27 sierpnia 2014, 18:03
Z. lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMonia teraz to nic tylko się za męża zabrać
Byłam w lesie na grzybach żeby trochę pochodzić, bo pierdolca można w domu dostać, ciągle coś robiąc, a nadal się wyrobić nie mogę, tyle mam na głowie a mi się nie chceMisty87, Little Frog, Anaaa:), Z. lubią tę wiadomość
-
Hej Wam! Dziewczyny jakies wisielcze humory Was ogarniaja! Koniec lata czy jak?
My jutro mamy USG kontrolne. Modle sie zeby moje chłopaki pięknie urosly! Maja jeszcze okolo 12dni zeby podrosly do 2kg!
Ja od poniedziałku na insulinie. Juz sie nie klocilam...mam najmniejsze dawki i nie jest tak zle
Bardzo sie martwie czy wytrzymamy tyle dni, bo moj worek plodowy jest lekko uwypuklony...Natka098, Anaaa:), Z. lubią tę wiadomość