Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam i ja porannie
Dziękuję za Wasze wsparcie
Dziś zaczęłam nowy cykl. Nawet mam kolorowy wykres bo dostalam za punkty od Ovu. Mam nadzieje że ten cykl bedzie przełomowy. Jutro badanie mąż robi drugie. W środe albo czwartek będzie wynik. 9.09 androlog. U mnie za to bedzie drugi cykl z Dongiem.
Poza tym mam dużo stresów w pracy. Ale tak jak mówicie mam nadzieje że w końcu zacznie to wychodzić wszystko na prostą bo ileż można. Caly ten rok jest do kitu. Dobrze ze juz bliżej jego końca niż dalej!
Życzę miłego dnia dla wszystkich czekających na swoje fasolki i dla juz zafasolkowanych!
♥Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
Dzien doberek z kawusia...jeszcze dzis i jutro i przyszly tydzien i ide na tydzien urlopu
nie moge sie juz doczekac...ale zostajemy w domu tym razem,bo ja musze odpoczac troszke...kazdy poprzedni urlop to byl wyjazd do Pl na wesela...jeszcze jedno mamy w pazdzierniku!!!
Pozdrowienia ze slonecznej dzis AustriiAnutka, Natka098, Złota, Little Frog, Anaaa:), Z. lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej dziewczynki, witam Was dziś w słoneczny dzień, nareszcie obudziło mnie słońce a nie pochmurno i deszczowo
Jutro mam zrobić anty TPO i anty TG i nie wiem czy znów też badać TSH? badałam w czerwcu i nie wiem czy powtarzać.
Little Frog, Anaaa:), Z. lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
TSH ja robie co 2 miechy : imi i mjemu M
i dobrze boMicha;lowi TSH spadlo w ciagu 1 miesiac a z 0,47 na 0,34 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
"Lekarz domowy", to moja ksywa w rodzinie. Jak tylko komuś coś dolega, to najpierw do mnie wysyłają, a dopiero jeśli nie pomogę, to idą do lekarza.
Wszystko dlatego, że wyleczyłam męża z choroby paznokcia u dużego palca u nogi. Leczony był ponad 2,5 roku: rodzinny, chirurg (2xwycinanie klinowe paznokcia i 2xcałkowite sunięcie płytki-ból nieziemski, a odrastał paznokcie i palec puchł i podchodził ropą, babrał się, maż nie mógł chodzić), dermatolog (tona antybiotyków).
Poradziłam sobie z tym maścią na grzybicę pochwy clotrimazolum i płynem acifungin forte. Kuracja kosztowała około 30 zł i trwała jakieś 3 tyg.
Poprzednie trwały prawie 3 lata i kosztowały prawie 2000 zł.
od tamtej pory zostałam rodzinnym lekarzem domowymNatka098, Lena87, Maniuś, Anaaa:), Z. lubią tę wiadomość
-
Nie mamy wozka, będę zamawiac na dniach, przewijaka i wanienki
teraz maz robi pokoik chlopcom. W praniu sie okaze co nam jeszcze brakuje
Wciaz czekam aż mnie laskawie zawołaja na badanie...Lena87, olka30, Anaaa:), Z. lubią tę wiadomość