Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Bede miala cesarke oczywiście:) mysle ze okolo 10 wrzesnia
Tutaj to jest cyrk...dzis byl kosmos. Na zmianie 2 polozne jedna gorsza od drugiej. Taka nasza Helga bez uczuc...leze z dziewczyna tez z blizniakami 4 dni dalej ode mnie i nie mozemy chodzić. Ja mam podpisane na zadanie tylko do wc a ona tez moze tylko wc. Jak cos potrzebujemy to dzwonimy a te jak nas dzis zrypaly ze sobie mozemy przyjsc do dyzurki itp pizdy glupie tylkow sie im nie chce ruszac. A traktuja tu nas jakbysmy z wlasnej checi lezaly plackiem!!
Pomijajac to mialam wreszcie usgpani doktor zlecila poloznej zeby przywiozla mnie na lozku a ta ponoc z geba ze ja chodzę i moge przyjść do gabinetu to jej pani doktor powiedziała ze na wlasne zadanie tylko do wc. Co za....!
Kubus wazy 1940g a Kamilek 1650gwspaniale rosną ale zdziwila mnie ta różnica nagle po 8dniach. Mysle ze i tak beda wieksze
Pani doktor pocieszyla ze jak sie teraz urodza to nic nie bedzie zlegoale czekamy jeszcze ile sie da
Lena widzisz owulka bylacialo ludzkie nie odgadnione
Natka098, Lena87, Maniuś, Anaaa:), martusia1986, Z. lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej hej
Lenus i widzisz jednak nie potrzebnie sie zamiartwialasbyly...teraz tylko czekac czy udalo sie Wam zmajtrowac goszka
Kciki zacisniete &&&&
Kubus i Kamilek pieknie rosna,supernie moge sie doczekac zjecia Twoich goralkow
no i pierwszych watkowych pociech
Dziewczyny,zostaniemy ovuciociamiKaśka28, Misty87, Z. lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny czy po pęknięciu pęcherzyka może występować krwawienie ? bo mam dość obfite plamienie a nigdy tak nie miałam
bo nigdy też nie miałam owulacji. Albo bolało mnie od wczoraj podbrzusze albo mi sie wydawało nie wiem .
Ale co z tym krwawieniem ot tak sobie ?
miałam ten śluz zabarwiony no ale tak minimalnie tylko troszke a od 2 godzin takie plamienie ale z większą ilościa krwi . o co chodzi ????? -
Misty87 wrote:Przywiezli dzis rano dziewczyne z trojaczkami.27tydz.... wody odeszly skurcze ma. Wzieli ja na ciecie
biedna! !!! Jakie tu sa przypadki to ja Bogu dziekuje za swoj stan....
Dziękuję dziewczynki za wiare we mnie i moich gorali
Czekamy na USG a ja juz w nerwach.
Manius podpisuje sie pod Twoim postemwszedzie dobrze ale na Kaskowym watku najlepiej
Złota wrote:"Lekarz domowy", to moja ksywa w rodzinie. Jak tylko komuś coś dolega, to najpierw do mnie wysyłają, a dopiero jeśli nie pomogę, to idą do lekarza.
Wszystko dlatego, że wyleczyłam męża z choroby paznokcia u dużego palca u nogi. Leczony był ponad 2,5 roku: rodzinny, chirurg (2xwycinanie klinowe paznokcia i 2xcałkowite sunięcie płytki-ból nieziemski, a odrastał paznokcie i palec puchł i podchodził ropą, babrał się, maż nie mógł chodzić), dermatolog (tona antybiotyków).
Poradziłam sobie z tym maścią na grzybicę pochwy clotrimazolum i płynem acifungin forte. Kuracja kosztowała około 30 zł i trwała jakieś 3 tyg.
Poprzednie trwały prawie 3 lata i kosztowały prawie 2000 zł.
od tamtej pory zostałam rodzinnym lekarzem domowym
Na panienskim u kolezanki ogladalam ksiazke kamasutre i tam byly te japonskie/chinskie obrazki i bylo jak podczas seksu grupowego facet jednej wkladal paluchy od nog do pipki heheh i wlasnie odrazu sobie skojarzylam jak napisalas ze mas na grzybice pochwy pomoglo hehehehe:DLena87 wrote:Cześć Dziewczyny,
Pogoda piękna, po wykopaniu dziury na działce, zrobił się Nam mały basen i nie dało się zbytnio pracować ..
Niech świeci jak najdłużej żeby wszystko wyschło i można było bez problemu fundamenty robić
Co do Monitu, owulacja jednak była .. Możliwy jest ból po drugiej stronie jajnika
Płynu w zatoce dużo, Endometrium 13 mm .a tak sie balas:D
Złota wrote:Chyba mnie choróbsko bierze, boli mnie głowa i jest mi zimnoNatka098 wrote:ja dziś obudziłam się z katarem, plus do tego coś mam w gardle i mnie mdli cały dzień, oj biedna jestemhehe albo sobie wmawiam tą moją biedność
Chciałam wyjechać na wakacje, ale mam problem, bo w przyszłym tygodniu mam monitoring, a wylot byłby w piątek, mam nadzieje ze za tydzień tez będzie taka ładna oferta
Natka098 wrote:Ja mam czasem tak że zasypiam z termometrem w ręce i w końcu nie odczytuje jej
Monia ja nigdy tak nie mialam wiec niewiem ale moze to byc plamienie okoloowulacyjne?
a i witam sie wieczornie:D
i bylo co nadrabiac:DManiuś, Misty87, Anaaa:), Z. lubią tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny gdzie wy kupujecie leki tansze? w sensie apteka internetowa? bo potrzebuje duza ilosc octaniseptu a w aptekach strasznie drogi a mezowi schodzi szybko a potrezbuje do zmieniania opatrunku
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczynki
Monia ja wtym cyklu mialam lekkie krwawienie /plemienie.. + taki jakmby mini skrzepik ;/ od 14-16 dc ;/
ehh a ja dzis siedzialam z mezem i pokazywal mi pomysly do kuchni bo ostro berze sie do roboty.. jak zrobi to co mi pokazywal to ja chyba bede tam spala
a to jedo co mi chce zrobic bo ja kocham soki i napoje
Misty do 10 wrzesnie nie dalekotrzymam kciuki
a co z ta dzieczyna co przywielis z tymi trojaczkami ??Lena87, Z. lubią tę wiadomość