X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
Odpowiedz

Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych

Oceń ten wątek:
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2014, 15:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i tak co drugi dzień zaśpię na mierzenie tempki to ten mój wykres by wyglądał :P

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • Złota Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2014, 15:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fajnie masz, że możesz zaspać... Codziennie wstaję o 5:30 i marzę o spaniu dłużej.Chociaż do 7:00.

dfe327de15eec3b7764af72f3785c2ef.png
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2014, 15:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja mam budzik na mierzenie na 5.15 bo mąż chodzi na rano i ja wstaje . No ale różnie to wygląda z tym mierzeniem o tak wczesnej porze.

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 sierpnia 2014, 15:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam czasem tak że zasypiam z termometrem w ręce i w końcu nie odczytuje jej :)

Kaśka28, Z. lubią tę wiadomość

• XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2014, 15:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natka098 wrote:
    Ja mam czasem tak że zasypiam z termometrem w ręce i w końcu nie odczytuje jej :)
    też mi to znajome :P

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • Złota Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2014, 15:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi nie, bo mój BC zapamiętuje wszystko, więc się nie muszę skupiać :D

dfe327de15eec3b7764af72f3785c2ef.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 sierpnia 2014, 15:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja takich rarytasów nie mam :D hehe ale mierzy ok, mam taką ładną tempkę :D mogłaby się podnieść niedługo

• Misty87 Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2014, 16:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bede miala cesarke oczywiście:) mysle ze okolo 10 wrzesnia :)

Tutaj to jest cyrk...dzis byl kosmos. Na zmianie 2 polozne jedna gorsza od drugiej. Taka nasza Helga bez uczuc...leze z dziewczyna tez z blizniakami 4 dni dalej ode mnie i nie mozemy chodzić. Ja mam podpisane na zadanie tylko do wc a ona tez moze tylko wc. Jak cos potrzebujemy to dzwonimy a te jak nas dzis zrypaly ze sobie mozemy przyjsc do dyzurki itp pizdy glupie tylkow sie im nie chce ruszac. A traktuja tu nas jakbysmy z wlasnej checi lezaly plackiem!!

Pomijajac to mialam wreszcie usg :) pani doktor zlecila poloznej zeby przywiozla mnie na lozku a ta ponoc z geba ze ja chodzę i moge przyjść do gabinetu to jej pani doktor powiedziała ze na wlasne zadanie tylko do wc. Co za....!

Kubus wazy 1940g a Kamilek 1650g :) wspaniale rosną ale zdziwila mnie ta różnica nagle po 8dniach. Mysle ze i tak beda wieksze :)
    Pani doktor pocieszyla ze jak sie teraz urodza to nic nie bedzie zlego :) ale czekamy jeszcze ile sie da :)

Lena widzisz owulka byla :) cialo ludzkie nie odgadnione :)

Natka098, Lena87, Maniuś, Anaaa:), martusia1986, Z. lubią tę wiadomość

Chłopcy 1jajowi,1ow i 1kosm, cc 32+5,waga 1880g i 1670g.
    1usahdgeb3da0ojs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 sierpnia 2014, 16:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To już niedługo, chłopaczki duże, :) już jesteście na takim etapie że z górki będzie, zagrożenie minęło, teraz tylko dochować te kilka dni i będą na świecie. Pozytywnie zazdraszczam :)

Misty87 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 sierpnia 2014, 16:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misty leżakuj ile możesz, ;) bo Twój Czas jest policzony :D

Natka098, Misty87, Z. lubią tę wiadomość

• Maniuś Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2014, 19:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej hej :)
    Lenus i widzisz jednak nie potrzebnie sie zamiartwialas :) <3 byly...teraz tylko czekac czy udalo sie Wam zmajtrowac goszka :) Kciki zacisniete &&&&

Kubus i Kamilek pieknie rosna,super :) nie moge sie doczekac zjecia Twoich goralkow :) no i pierwszych watkowych pociech :)
    Dziewczyny,zostaniemy ovuciociami :)

Kaśka28, Misty87, Z. lubią tę wiadomość

zrz69vvjbeicd46f.png
    Synek 19.08.2015 ❤️
    Synek 05.05.2017 ❤️
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2014, 19:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny czy po pęknięciu pęcherzyka może występować krwawienie ? bo mam dość obfite plamienie a nigdy tak nie miałam :O bo nigdy też nie miałam owulacji. Albo bolało mnie od wczoraj podbrzusze albo mi sie wydawało nie wiem .
    Ale co z tym krwawieniem ot tak sobie ?

miałam ten śluz zabarwiony no ale tak minimalnie tylko troszke a od 2 godzin takie plamienie ale z większą ilościa krwi . o co chodzi ?????

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • Kaśka28 Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2014, 19:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misty87 wrote:
    Przywiezli dzis rano dziewczyne z trojaczkami.27tydz.... wody odeszly skurcze ma. Wzieli ja na ciecie :( biedna! !!! Jakie tu sa przypadki to ja Bogu dziekuje za swoj stan....

Dziękuję dziewczynki za wiare we mnie i moich gorali :)
    Czekamy na USG a ja juz w nerwach.

Manius podpisuje sie pod Twoim postem :) wszedzie dobrze ale na Kaskowym watku najlepiej :D
    Kochane jestescie ale to ze to ja go zalozylam nie oznacza ze jest moj ten watej jest nasz i wszytkich ktore zechca tu zagladac:D takze dziewczyny ja dziekuje wam ze tu jestescie bo bez was nie byloby tu nic:D buziaki kochane:D
    Złota wrote:
    "Lekarz domowy", to moja ksywa w rodzinie. Jak tylko komuś coś dolega, to najpierw do mnie wysyłają, a dopiero jeśli nie pomogę, to idą do lekarza. :D

Wszystko dlatego, że wyleczyłam męża z choroby paznokcia u dużego palca u nogi. Leczony był ponad 2,5 roku: rodzinny, chirurg (2xwycinanie klinowe paznokcia i 2xcałkowite sunięcie płytki-ból nieziemski, a odrastał paznokcie i palec puchł i podchodził ropą, babrał się, maż nie mógł chodzić), dermatolog (tona antybiotyków).

Poradziłam sobie z tym maścią na grzybicę pochwy clotrimazolum i płynem acifungin forte. Kuracja kosztowała około 30 zł i trwała jakieś 3 tyg.

Poprzednie trwały prawie 3 lata i kosztowały prawie 2000 zł.

od tamtej pory zostałam rodzinnym lekarzem domowym :D
    No niezla historia ale ja jak to ja musialam sobie z czyms oczywiscie skojarzyc:D
    Na panienskim u kolezanki ogladalam ksiazke kamasutre i tam byly te japonskie/chinskie obrazki i bylo jak podczas seksu grupowego facet jednej wkladal paluchy od nog do pipki heheh i wlasnie odrazu sobie skojarzylam jak napisalas ze mas na grzybice pochwy pomoglo hehehehe:D
    Lena87 wrote:
    Cześć Dziewczyny,

Pogoda piękna, po wykopaniu dziury na działce, zrobił się Nam mały basen i nie dało się zbytnio pracować ..
    Niech świeci jak najdłużej żeby wszystko wyschło i można było bez problemu fundamenty robić ;)

Co do Monitu, owulacja jednak była .. Możliwy jest ból po drugiej stronie jajnika :)
    Płynu w zatoce dużo, Endometrium 13 mm .
    No widzisz kochana :D a tak sie balas:D
    Złota wrote:
    Chyba mnie choróbsko bierze, boli mnie głowa i jest mi zimno :/
    od razu pij herbatke z malinami albo z cytrynka pod kolderke i nie pozwol sie tej chorobie rozgoscic:D
    Natka098 wrote:
    ja dziś obudziłam się z katarem, plus do tego coś mam w gardle i mnie mdli cały dzień, oj biedna jestem :) hehe albo sobie wmawiam tą moją biedność :) Chciałam wyjechać na wakacje, ale mam problem, bo w przyszłym tygodniu mam monitoring, a wylot byłby w piątek, mam nadzieje ze za tydzień tez będzie taka ładna oferta :)
    kochana jedzcie na wakacje nie sprowadzaj zycia tylko do monitoringów itd a moze wlasnie wakacje wam pomoga co? jak macie fajna oferte to czemu nie skorzystac?
    Natka098 wrote:
    ja od razu zapisuje w tel i ide spac dalej hehe

Monia ja nigdy tak nie mialam wiec niewiem ale moze to byc plamienie okoloowulacyjne?

a i witam sie wieczornie:D

i bylo co nadrabiac:D

Maniuś, Misty87, Anaaa:), Z. lubią tę wiadomość

Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
    9dpt 84.51 :D
    11dpt 210
    14 dpt 765.9
    18dpt 4270
    32dptmamy ❤️
    w4sq3e3kaoemk4zn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 sierpnia 2014, 19:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasia pewnie że bym pojechała, ale jak wzięłam clo to nie chciałaby jakiś torbieli naprodukować sobie :/ dlatego muszę na ten monit iść

• XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2014, 19:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kochana nie wiem co to jest bo nigdy nie miałam owulacji ale czytałam w necie teraz że jest to możliwe. Jutro o 9 rano będzie wszystko jasne.

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • Kaśka28 Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2014, 19:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natka to rzeczywiscie zapomnialam ze to CLO bierzezsz moj blad:D

11dpt 210
    14 dpt 765.9
    18dpt 4270
    32dptmamy ❤️
    w4sq3e3kaoemk4zn.png
  • Kaśka28 Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2014, 20:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny gdzie wy kupujecie leki tansze? w sensie apteka internetowa? bo potrzebuje duza ilosc octaniseptu a w aptekach strasznie drogi a mezowi schodzi szybko a potrezbuje do zmieniania opatrunku

11dpt 210
    14 dpt 765.9
    18dpt 4270
    32dptmamy ❤️
    w4sq3e3kaoemk4zn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 sierpnia 2014, 21:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://www.aptekagalen.pl/sport/octenisept-1000ml

http://www.aptekagemini.pl/octenisept-plyn-1000ml.html

Taniej chyba ciężko będzie znaleźć

• XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2014, 21:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gemini :)

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • Ania_84 Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2014, 21:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczynki :)

Monia ja wtym cyklu mialam lekkie krwawienie /plemienie.. + taki jakmby mini skrzepik ;/ od 14-16 dc ;/

ehh a ja dzis siedzialam z mezem i pokazywal mi pomysly do kuchni bo ostro berze sie do roboty.. jak zrobi to co mi pokazywal to ja chyba bede tam spala :D

a to jedo co mi chce zrobic bo ja kocham soki i napoje ;)
    z6451214O.jpg

Misty do 10 wrzesnie nie daleko :) trzymam kciuki
    a co z ta dzieczyna co przywielis z tymi trojaczkami ??

Lena87, Z. lubią tę wiadomość

Bezplemnikowcy też mają dzieci ;) 35odc.
    1 podejście (31.12.15) - cb
    2 Podejście (24.05.16) :) 13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94
    74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
‹‹ 1190 1191 1192 1193 1194 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta wegetariańska i dieta wegańska w ciąży i podczas laktacji

Czy dieta wegetariańska i wegańska w ciąży oraz podczas laktacji to dobry pomysł? Na co należy zwrócić uwagę nie jedząc w tym okresie mięsa lub żadnych produktów pochodzenia zwięrzęcego? Czy jest to bezpieczne dla ciąży i rozwoju płodu, a potem niemowlęcia? Przeczytaj jak powinna wyglądać dieta mamy karmiącej i czy spożywane przez nią pokarmy mogą wpływać na dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży – czyli po czym poznać że jesteś w ciąży jeszcze przed wykonaniem testu ciążowego?

„Po czym poznać że jestem w ciąży?” - to pytanie zadaje sobie wiele kobiet, zarówno tych które starają się o dziecko jak i tych które podejrzewają, że być może zaszły w ciążę. Odpowiedź nie jest łatwa i jednoznaczna. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ