Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
oo my od soboty zaczynamy kuracje.. mielismy od razu ale stwierzilam ze wole pierwsze tabl zeby bral prz mnie mezu zbeym widziala jak dzailaja.. pomierze mu cisnienie .. bo jak rozszerzeja tetnice towole posprawdzac co i jak
a mnie od wczoraj sutki tak naparzaja ze szok ;/ hyba to dlatgeo z epo owulce..choc dzis lewy jajnik aparza co ruszLena87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Natka spokojnie urosnie .... nie stresuj sie bo stres wplywa a wzrost pecherzykow i na owulke
Lena87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzieki dziewczyny jak tak patrze na te ceny to tak zawsze 10-20zl taniej wyjdzie jak sie doliczy przesylke niz to co u nas w aptece...takze jest roznica...bo mysle ze na litrze sie nie skonczy ale dobrze ze mam was :*
Lena87 lubi tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCześć Dziewczyny,
Mój Mąż dziś wybiera się do urologa, ciekawa jestem co mu powie
A zapewne każdy będzie zaglądać na niego bo to po znajomości poszło w szpitalu, tak nie było już miejsc do końca roku .. No i wczoraj jak dzwonili, to zanim poinformowali Go kiedy i na którą ma wizytę, to opowiedzieli wszystko ze szczegółami, kto u kogo to załatwiał w jakim celu itdWiadomość wyedytowana przez autora: 29 sierpnia 2014, 08:32
Ania_84, Z. lubią tę wiadomość
-
Hej
Piatek!! Jutro mezus przyjedzie!
Wczoraj mialam bol nerki ale nie kolke. Chcialam zwykly furaginum to gdzie tam! Najlepiej w zyle paracetamol...jeszcze miss polonia oddziału tak mi się wklula w dziwnym miejscu ze urosla mi taka bula i ponoc pekla zyla...dramat!
Moje bakterie wyleczone! Super
Ta dziewczyna z trojaczkami wczoraj miala cc bo mala zaczela wychodzić dosłownie. W ostatniej chwili sie udalo. Chlopcy waza po 1500g a dziewczynka 940. Troszke problemów z oddychaniem bo sterydu nie zdazyli podac. Ale i tak jest to cud...w 27tyg! A dziewczyna juz 3 razy poronila a teraz jej Bog wynagrodzil trojaczkami
My tu wszystkie ciary mialysmy...Maniuś, Little Frog, Kaśka28, olka30, Anaaa:), ewka80, Z. lubią tę wiadomość
-
Misty super info
pewnie ci rozwalila zyle wbijajac sie sstad ta gula ;/
masakra ;/
A co do trojaczków to na pewno dadza radeod 24 tyg mozna uratowac wczesniaki
wiec na pewno dadza rade
-
nick nieaktualny