Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej moje Piękne,
Mi dziś tempka w dół, mam huśtawkę temperaturową i baaardzo dużo wodnistego śluzu z białymi kropkami. WTF?
Do tego trochę mnie męczy przeziębienie i nie chce mi się pracować
Misty, super wieści o trojaczkach. A co do pielęgniarek - kurde, łaski nikomu nie robią! Nie podoba się to won na kasę do biedronki!
Kurde, ja bym poszła na skargę do dyrekcji szpitala. Zamiast o Was dbać i na Was chuchać, to kurde jeszcze krzywdę robią.
I jeszcze zażądała od szpitala odszkodowania za złe traktowanie, psychiczne znęcanie i jeszcze coś wymyśle, jak pomyślę
Lena87, Misty87, Z. lubią tę wiadomość
-
A więc mój pęcherzyk nie pękł
w środę miał 20 mm a dziś ok 21 mm. Powiedziała że mam w poniedziałek przyjść raz jeszcze na monitoring zobaczyć czy pękł. To skąd to plamienie obfitsze wczoraj ? tak sie cieszyłam , byłam pewna, że pękł
powiedziała mi , że mamy mieć romantyczny weekend z męzem i życzy powodzenia.
Dziewczyny a jak on nie pęknie cholera jasna
powiedzcie mi jak nie daj Boże zrobi sie z tego torbiela to ile czasu trwa jej usuwanie i czy ona sama straci sie z jajnika ? -
nick nieaktualnyMonia w ostatnim cyklu miałam podany zastrzyk jak pęcherzyk miał 20 mm,
w tym cyklu jak miał 19,8 ..
Zastanów się nad zmianą gina
Mój M. wrócił od Urologa, z jednej strony zadowolony że wszystko w porządku a z drugiej strony zawstydzony, zszokowany, oburzony
Tak więc miał USG robione swojego przyrodzenia i brzucha i podbrzusza.
Jądra w normie, prostata i inne pierdoły też.
Zdziwiony że musiał Mu wszystko pokazać, ale jak facet mu włożył paluchy w tyłek to się zdziwił .. Mówił że dalej nie wie co się dzieje .. ha ha ha
Jak mi opowiadał to się śmiałam jak głupia
Później jak wyjął paluchy to zapytał się czy boli, odpowiedział że tak
Zapytał czy piecze, odpowiedział że tak
Stwierdził że jakaś infekcja musi być i jest to powód słabej morfologii ..
Dostał antybiotyk i jakiś suplementMa się zgłosić za 3 tygodnie ponownie
No i powiedział że jak na 2% morfologi to wyniki ma rewelacyjne .
Myślałam, że końcem września początkiem października zrobi ponownie badania, ale urolog Mu powiedział że za 3 m-ce .Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 sierpnia 2014, 11:30
Little Frog, olaaa1229, przedszkolanka:), Anaaa:), Z. lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMonia szkoda tak pięknego pęcherzyka, że nie pęka, i mało coś urósł od ostatniej wizyty, a jak będzie torbielka czego nie życzę, to 10 dni lutki i powinna zginąć.
ja byłam na tym tsh, anty tpo anty tg i wyniki:
tsh-2,36 - a w czerwcu było 2,48, wiec spadek, ale nie za duży.
P.ciała anty-TG (ATG) <20,0 IU/ml[0-40]
P.ciała anty-TPO (ATA) <10,0 IU/ml[0-35]
czyli w tym aspekcie wszystko dobrze.
Teraz pytanie czemu nie mam owulacji jak wszystkie badania są dobre. -
Natka, jesteśmy w tej samej sytuacji. Wyniki ok, a owulki nie ma. To się nazywa przedwczesne wygaśnięcie czynności jajników (czy jakoś takoś) i się na to nie poradzi:/ Przyczyny są rożne, od genetycznych, po choroby wieku dziecięcego, guzy w mózgu i nerkach. Albo, po babsku; No bo NIE!
-
Witam nowe dziewczyny i te stale bywalczynie rowniez:D
Monia spokojnie obilo mi sie o uszy ze do 22 mm moga rosnac i pekac pecherzyki? a nawet gdyby nie pekly to sie moga wchlonac a niekoniecznie musi byc z tego torbiel...jak sie bedziesz stresowac to nic z tegowsytkiego nie bedzie bierz meza w obroty i bedzie dobrze bawcie sie:D
Lenus no badanie prostaty do przyjemnych nie nalezy hehe a tylko tak da sie to badac hehe ale wspolczuje twojemu ale brawa dla niego ze poszedl i nie uciekl z gabinetu:DWiadomość wyedytowana przez autora: 29 sierpnia 2014, 17:15
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualnyZłota wrote:Natka, jesteśmy w tej samej sytuacji. Wyniki ok, a owulki nie ma. To się nazywa przedwczesne wygaśnięcie czynności jajników (czy jakoś takoś) i się na to nie poradzi:/ Przyczyny są rożne, od genetycznych, po choroby wieku dziecięcego, guzy w mózgu i nerkach. Albo, po babsku; No bo NIE!
U mnie moze być problemem podwyższony testosteron, i tylko on jest zły, a co lepsza około 8lat temu miałam te wszystkie badania i każde z nich było złe stosunek lh to fsh miałam powyżej 2, teraz oscyluje około 1 czyli super, prolaktynę miałam w granicy w normy cos około 25, a teraz 9, tez dobrze, tsh miałam 4,75 teraz 2,36. zastanawiam się czy teraz od brania inozytolu tak się właśnie moje wyniki poprawiły, pije go już ponad pół roku. Dokupiłam sobie cholinę do niego, podobno lepsze efekty jeszcze są przy połączeniu. -
Kochana nasza Santooszko
mam pytanie czy cos jest nie tak jak psy maja czesto czkawke? bo moj pies ma prawie codziennie...hmmm juz mialam kiedys pytac czy to cos oznacza
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Kurcze uzupełniam dzienniki i zagladam na mojego psiaka, śpi a jestem pewna ze mu sie cos sni bo oczu mu lataja i warczy i jakby chcial szczekac jestem pewna ze jakis pies mu sie sni hehe
Takie stworzonka a snia...to jest niepojęte:D niby tylko zwierze:D
A od wczoraj mi podaje lapke hehehe zdolniacha:DWiadomość wyedytowana przez autora: 29 sierpnia 2014, 21:22
Natka098, Anaaa:), Maniuś, Z. lubią tę wiadomość
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
hej kobeitki my dopeiro weszlismu
bylsmmy na romantycznym spacerku
nawet szlismy za raczke
hihhi
a ja usunelm tempki ktore wpisalam a meirzylam o roznych porach i ovu srowu mi napisalo ze 12 dc mialam owulke... dobry zart