Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hejka wiczorowa pora
u mnie dzis tescik owu na + tak ze jak wroce do domu to bedzie,bedzie sie dzialo i znowu nocy bedzie malo...
Lubie testy ovu,bo tylko one pokazuja mi || tlusciutkie rozowe kreseczki
Pozdrowienia siostrzyczkiNatka098, Lena87, Little Frog, martusia1986, Anaaa:), Kaśka28, Z. lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry!
U mnie nic ciekawego, więc też bardziej podczytuję niż się udzielam.
Nie mogę się znów skoncentrować na tym, żeby mierzyć rano temperaturę. Kompletnie wyszło mi to z nawyku.
Fajnie macie z tymi swoimi pupilkami. Ja czasami jak cały dzień siedzę sama w domu, to mnie trafia i chętnie bym z takim pieszczochem posiedziała ;]
Miłego weekendumartusia1986, Anaaa:), ewka80, Z. lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja wpadam się tylko przywitać. Pogoda do dupy, źle się czuję, 3 noc z rzędu nieprzespana, nogi drętwieją, skurcze straszne, ból żołądka, duszności itp
nic tylko leżeć i jeść paracetamol z magnezem
Podczytuję Was z doskokużyczę miłego weekendu ovu-cioteczki :*
-
Natka, niestety ale nie mogę. Mam malusie mieszkanko, jakbym zjeżdżała, to nie miałabym z kim go zostawić i jakbym zapytała męża, to by mi wymyślił jeszcze sporo argumentów przeciw.
Anaaa, biedaczku. Współczuję strasznie, ale już niedługo będziesz miaała swoje maleństwo przy sobieNo i wtedy będą już zupełnie inne powody bezsennych nocy
Hehehe, żartuję. Synuś pewnie będzie grzeczny i pozwoli się wysypiać mamusi
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 sierpnia 2014, 11:27
Anaaa:), Z. lubią tę wiadomość
-
Złota, szybko zleci. Mam nadzieję, że wszystkie wyniki będą dobre. Życzę tego z całego serca :*
Z. w końcu musi być z górki! Co do Donga to sporo dziewczyn go chwali. Oby u Ciebie też zadziałał
Trzymam kciuki za wyniki i wizytę u androloga
Maniuś no to już niedługo wypoczniesz
Natka, Złota, Ania ja miałam TSH 4,75 i zaszłam. Zaczęto mi zbijać dopiero końcem 4 miesiąca. Podczas starań gin stwierdził, że tarczyca się zmienia i nie ma co się stresować, a czytałam też artykuł że tsh nie ma niby większego wpływu na starania. Nie wiem ile w tym prawdy.
Lena czekamy na efekty
Misty to już zaledwie kilka dni i chłopcy będą z Tobą! Cudownie!na wadze też pięknie przybierają. Dzielne chłopaki!
Współczuję tych położnych tam w tym szpitalu
Monia taki duży pęcherzyk powinien pęknąć. Kciukam!
Żabciu fajnie jest mieć takiego psiaka w domuale tak jak mówisz, ciężko gdziekolwiek pojechać, bo ktoś musi z nim zostać.
Co do moich wszelakich bóli to myślę, że jest to spowodowane tym, że należę do chudych dziewczyn, które nawet 100g nie mogą przytyć a tu przy ciąży 10kg to jest masakraciężko mi strasznie. Całe życie chudzielec a teraz chodząca piłka. Dla Synka wszystko zniosę, jego uśmiech wszystko wynagrodzi
Maniuś, Little Frog, Z. lubią tę wiadomość
-
Little Frog wrote:Dzień dobry!
U mnie nic ciekawego, więc też bardziej podczytuję niż się udzielam.
Nie mogę się znów skoncentrować na tym, żeby mierzyć rano temperaturę. Kompletnie wyszło mi to z nawyku.
Fajnie macie z tymi swoimi pupilkami. Ja czasami jak cały dzień siedzę sama w domu, to mnie trafia i chętnie bym z takim pieszczochem posiedziała ;]
Miłego weekendu
A z tego co wiem to zwierzęta tez jezdza w autach wiec dla chcacego nic trudnego hehe tylko trzeba by bylo od poczatku uczyc wszytkiego:D
Little Frog, Z. lubią tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Nasi chłopcy sa juz na świecie... Kubuś przebil worek i zaraz pojechalam na ciecie.
9:08 Kubus 1870g, 46cm
9:09 Kamilek 1660g, 46cm
Chlopcy leza na intensywnej terapii w inkubatorkach, na CPAP, wspomagani oddechowo, niestety wskazniki zapalne Kuba ma bardzo podwyższone, Kamil tez ale mniej. Podejrzewaja sepse...dostaja antybiotyki
Tak strasznie sie boje....olka30 lubi tę wiadomość
-
Misty kochanie trzymam kciuki zeby bylo wszystko dobrze trzymaj sie strakbie bedzie dobrze musi byc dobrze!!!!!!!!!!!!!!
No i oczywiście GartulujeWiadomość wyedytowana przez autora: 30 sierpnia 2014, 21:01
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualny