X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
Odpowiedz

Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych

Oceń ten wątek:
  • Little Frog Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2014, 18:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misty, mam nadzieję, że chłopaki będą cierpliwe i nie będą się wygłupiać i pchać na ten świat tak szybko :) Ale płynie w nich góralska krew, więc na bank będą silni :) Już tak niewiele czasu zostało i pojawi się na tym świecie kolejnych 2 przystojniaczków :) Nie mogę się doczekać aż ich zobaczę :)

Natka098, Maniuś, Anaaa:), Misty87, Z. lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 sierpnia 2014, 18:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misty87 chłopaczki na pewno podrosły pięknie, to juz tylko kilka dni i będzie pierwszy wątkowy poród :)

Little Frog, Maniuś, Misty87, Z. lubią tę wiadomość

• XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2014, 19:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Żabko piątek będzie rozstrzygający, jeszcze sie nie ciesze bo pęcherzyk może okazać sie torbielą.

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • Maniuś Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2014, 19:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monia,Lenka trzymam za Was kciuki i za Wasze cykle z Clo &&&

Kasiu,Zabko i ja sie zaliczam do osob ktore robia wszystko w ostatniej chwili :)

Z. Tulam skarbie <3

Misty juz niedlugo :) chlopcy na pewno urosna jeszcze do tych 2 kg i beda silni :)

Nie wiem czemu,ale ten watek mi najbardziej odpowiada,udzielalam sie na innych,ale albo czuje sie jak w przedszkolu,albo bardzo szybko zanikaja,nie ma tematow do rozmow...a Was tak polubilam ze jednak chyba tylko tu bede sie udzielac :)

Natka098, Little Frog, Anaaa:), Misty87, Z. lubią tę wiadomość

zrz69vvjbeicd46f.png
    Synek 19.08.2015 ❤️
    Synek 05.05.2017 ❤️
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 sierpnia 2014, 19:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maniuś mam tak samo z wątkami, czasem cos na innym napiszę ale to na takich tematycznych, typu zielarki, clo. Ale tu zawsze jest najlepiej :)

Little Frog, Z. lubią tę wiadomość

• Maniuś Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2014, 19:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Naprawde,przynajmniej wiemy ze dziewczyny pomoga jak sie ma problem,a tam ze 100 dziewczyn albo i jeszcze wiecej udziela sie 10 a jak inna napisze to jej nie zauwazaja...ale...

Kasiu-zalozycielko :)dziekujemy za miejsce w ktorym kazdy ma prawo do glosu :)

Natka098, Anutka, Z., Kaśka28 lubią tę wiadomość

zrz69vvjbeicd46f.png
    Synek 19.08.2015 ❤️
    Synek 05.05.2017 ❤️
  • Little Frog Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2014, 19:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też się przywiązałam nie tyle do wątku, co do Was :D I teraz najzwyczajniej w świecie jestem ciekawa co tam u Was się dzieje tak samo jak u moich kumpeli w realu ;]

Natka098, Maniuś, Misty87, Z. lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 sierpnia 2014, 20:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Dziewczyny, u Mnie też na bakier z humorem ..
    Jajnik lewy Mnie boli, tylko nie wiem dlaczego bo nic tam Gin nie widziała, z prawej strony nic nie czuję .. Tak więc owulka raczej nie wystąpiła :(

Nie chce Mi się nic, brak ochoty na cokolwiek ..
    Z miłą chęcią bym usiadła w kącie i wylała gorycz łez :(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 sierpnia 2014, 20:42

• Ania_84 Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2014, 20:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monia spokojnie pecherzyki pekaja przy welkosci od 19-26 mm :) wazne jak wyglada pecherzyck czy ma takie wybrzuszene :) bo wedy uwaza sie za taki ktory na dniach pkenie .. mogla ci dac spokojnie zastrzyk :) chyab ze jeszcze widziala ze nie jest dojrzaly czyli nie ma charakterystycznego ksztaltu :)

Misty suoer chlopaki na peno dobija do odpowiedniej wagi :)

ps nie zamartwiac sie tylko bzkac :)

XxMoniaXx lubi tę wiadomość

Bezplemnikowcy też mają dzieci ;) 35odc.
    1 podejście (31.12.15) - cb
    2 Podejście (24.05.16) :) 13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94
    74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2014, 21:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania_84 wrote:
    Monia spokojnie pecherzyki pekaja przy welkosci od 19-26 mm :) wazne jak wyglada pecherzyck czy ma takie wybrzuszene :) bo wedy uwaza sie za taki ktory na dniach pkenie .. mogla ci dac spokojnie zastrzyk :) chyab ze jeszcze widziala ze nie jest dojrzaly czyli nie ma charakterystycznego ksztaltu :)

Misty suoer chlopaki na peno dobija do odpowiedniej wagi :)

ps nie zamartwiac sie tylko bzkac :)
    zobaczymy...

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 sierpnia 2014, 21:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    powinni napisać książke "pęcherzykowe problemy" :) Lenka nie smutaj się, tylko molestuj męża :)

• XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2014, 21:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mi sie tez wydaje Lena ze jak boli to nie bez powodu. Zmolestuj chłopa i już :)

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 sierpnia 2014, 21:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Boli, ale nie odpowiednia strona :)
    No nic, trzeba się przygotować na porażkę ..
    Nie sądzę abym jutro z Monitu wyszła zadowolona ..

Lecę spać, Dobranoc .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 sierpnia 2014, 21:40

• XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2014, 21:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena87 wrote:
    Boli, ale nie odpowiednia strona :)
    No nic, trzeba się przygotować na porażkę ..
    Nie sądzę abym jutro z Monitu wyszła zadowolona ..

Lecę spać, Dobranoc .
    Lana u mnie pecherzyk jest na lewym a nie boli wogóle, boli mnie prawy. I dlaczego też ie wiem, dziewczyny mówią, że promieniuje.
    Bedzie dobrze, daj znać po monicie !

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 sierpnia 2014, 22:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mnie nic nie boli, nic nie czuje...

• santoocha Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2014, 22:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej laseczki!

Nie mam czasu do Was zaglądać, bo od wtorku mam w pracy praktykantkę i tą moją najrealniejszą przyszłą pracownicę.
    Dziewczyna spoko babka, jest po rocznym macierzyńskim i ma... synka Szymona :D
    Ale numer!
    No i myślę, że się dogadamy co do pracy. Do końca tyg jest na okresie próbnym.
    Myślę, że od października będzie już na umowie, a może od połowy września zaczęłaby jakieś płatne dyżury, żebyśmy miały czas się dograć, a ja żebym mogła jej przekazać obowiązki i wprowadzić ją w kwestie gabinetowo-klientowe.
    Oj jak się cieszę, że ktoś się znalazł :)

U nas remont trwa, dziś zamówiliśmy stół i krzesła do kuchni i oczywiście przeznaczyliśmy na to 1600zł (stół i 4 krzesła), a zamówiliśmy stół i 8 krzeseł za 2500... :/ Trzeba uciułać trochę.
    Ale to zakup na lata, jesteśmy już na swoim, więc myślę że warto.

Lecę spać, trzymam kciuki za Wasze pęcherzyki, żeby pięknie pękały i spotkały sprawne, zdrowe plemniki!
    Dobranoc <3

Anaaa:), Natka098, Little Frog, Lena87, Z. lubią tę wiadomość

• Anaaa:) Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2014, 22:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Żaba, ale masz przeboje nie ma co :D

Natka ja też nie lubię wszelkiego robactwa :/ .. ostatnio jak biorąc prysznic zobaczyłam na ścianie pająka to uciekłam na przedpokój jak poparzona, wrzeszcząc i piszcząc :D mąż się ze mnie śmiał, ale mi nie było do śmiechu.
    Trzymam kciuki za wizytę :*

Monia piękny pęcherzyk :)

Z. przytulam mooooooocno <3 mam nadzieję, że w końcu się wszystko ułoży :*

Złota wiem, że we wrześniu :) źle zapytałam, chodziło mi którego dokładnie :)

Misty <3 jejku to już niedługo! :) kilka dni i maluchy będą z Tobą! Ale się cieszę! U mnie jeszcze 9 tygodni ..

Maniuś, bo tu u nas najlepiej ;)

Lena, nie trać nadziei. Jutro się okaże. Trzymamy kciuki <3

Santoocha wczoraj o Tobie myślałam :) Jak się czujecie?
    Super, że masz już praktykantkę. Życzę Wam owocnej współpracy. Wy też w trakcie remontów? My tak samo, jeszcze dobrze się nie zaczęło a już mamy dosyć. Na swoim zawsze warto inwestować ;)

Ja dzisiaj ogarnęłam troszkę mieszkanie, ale mimo to nadal jest syf. Synuś strasznie kopie i się wierci. Dobrze, że w nocy daje mi pospać ostatnio :)
    Dziękuję Wam za wiadomości o kastracji, bo wczoraj zapomniałam :*
    W końcu jest co nadrabiać na forum. Mam nadzieję, że niedługo dołączy reszta dziewczyn: Macierzanka, Delia, Another, Fidelissa, Laura, Bursztynka, Magdas, Anutka, Alka, Sara i te których nie wymieniłam. Brakuje tu tych naszych dziewczyn.
    Całuję Was Kochane i uciekam spać. Do jutra!

Little Frog, Misty87, Z., Maniuś lubią tę wiadomość

zrz6j44jhnppf5gr.png
    1usa9vvj2jvtgwts.png
    relg6iyeuekhqu9b.png
    0d1y3e3k5pu39jw1.png
  • Anutka Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2014, 06:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anaaa:) wrote:

Misty <3 jejku to już niedługo! :) kilka dni i maluchy będą z Tobą! Ale się cieszę! U mnie jeszcze 9 tygodni ..

W końcu jest co nadrabiać na forum. Mam nadzieję, że niedługo dołączy reszta dziewczyn: Macierzanka, Delia, Another, Fidelissa, Laura, Bursztynka, Magdas, Anutka, Alka, Sara i te których nie wymieniłam. Brakuje tu tych naszych dziewczyn.
    Całuję Was Kochane i uciekam spać. Do jutra!
    Kochana a u mnie jeszcze 20 tygodni... To dopiero czad :-) mam dzis dziwne skurcze i w nocy zlapal mnie mega skurcz lydki.... Brrrrr :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 sierpnia 2014, 06:59

1usavcqg3fbgb4ge.png
    3jgx3e3kec0agggp.png
    f2w3rjjgjb0z63zo.png
  • Złota Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2014, 08:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam porannie,

u mnie skok tempki, poza tym nic się nie dzieje.

Ana, ok, rozumiem teraz pytanie. Badania z krwi to wszystko jedno kiedy zrobimy, a nasienia powtarzamy dopiero 27 września, bo każdy weekend mamy zajęty. 6 września teście przyjeżdżają, 13 przyjaciele z chrześniakiem mojego męża - 4 miesiące ma szkrab, a 20 koleżanka z Nowego Sącza. A klinika nasza robi badania nasienia tylko w soboty.

EDIT: Lena, mi gin mówił, że pęcherzyki promieniują i ze jak boli lewy jajnik, to znaczy, że pęcherzyk jest na prawym i na odwrót.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 sierpnia 2014, 08:35

Z., Lena87, Anaaa:) lubią tę wiadomość

dfe327de15eec3b7764af72f3785c2ef.png
  • Misty87 Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2014, 08:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przywiezli dzis rano dziewczyne z trojaczkami.27tydz.... wody odeszly skurcze ma. Wzieli ja na ciecie :( biedna! !!! Jakie tu sa przypadki to ja Bogu dziekuje za swoj stan....

Dziękuję dziewczynki za wiare we mnie i moich gorali :)
    Czekamy na USG a ja juz w nerwach.

Manius podpisuje sie pod Twoim postem :) wszedzie dobrze ale na Kaskowym watku najlepiej :D

Z., Złota, Maniuś, Anutka, Natka098, Little Frog, Anaaa:), Kaśka28 lubią tę wiadomość

Chłopcy 1jajowi,1ow i 1kosm, cc 32+5,waga 1880g i 1670g.
    1usahdgeb3da0ojs.png
‹‹ 1187 1188 1189 1190 1191 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża pozamaciczna - czym jest i jakie są objawy ciąży pozamacicznej?

Ciąża pozamaciczna (ektopowa) zdarza się raz na 90-100 przypadków ciąży. Jest to ciąża, która zamiast w macicy rozwija się poza nią. Objawy ciąży pozamacicznej nie są jednoznaczne. Trudno ją czasem rozpoznać, bo na początku objawy są podobne do ciąży o prawidłowym przebiegu. Na późniejszym etapie pojawia się ból podbrzusza, krwawienie oraz brak prawidłowego przyrostu hormonu hCG. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Przyczyny niepowodzenia in vitro - jakie?

Procedura in vitro to niekiedy jedyna szansa dla par bezskutecznie starających się o dziecko i walczących z niepłodnością. Choć skuteczność metody jest wysoka, niestety nie zawsze kończy się sukcesem... Jakie są najczęstsze przyczyny niepowodzeń przy IVF?

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych - aplikacja starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ