Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
Misty, mam nadzieję, że chłopaki będą cierpliwe i nie będą się wygłupiać i pchać na ten świat tak szybko
Ale płynie w nich góralska krew, więc na bank będą silni
Już tak niewiele czasu zostało i pojawi się na tym świecie kolejnych 2 przystojniaczków
Nie mogę się doczekać aż ich zobaczę
Natka098, Maniuś, Anaaa:), Misty87, Z. lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Monia,Lenka trzymam za Was kciuki i za Wasze cykle z Clo &&&
Kasiu,Zabko i ja sie zaliczam do osob ktore robia wszystko w ostatniej chwili
Z. Tulam skarbie
Misty juz niedlugochlopcy na pewno urosna jeszcze do tych 2 kg i beda silni
Nie wiem czemu,ale ten watek mi najbardziej odpowiada,udzielalam sie na innych,ale albo czuje sie jak w przedszkolu,albo bardzo szybko zanikaja,nie ma tematow do rozmow...a Was tak polubilam ze jednak chyba tylko tu bede sie udzielacNatka098, Little Frog, Anaaa:), Misty87, Z. lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Naprawde,przynajmniej wiemy ze dziewczyny pomoga jak sie ma problem,a tam ze 100 dziewczyn albo i jeszcze wiecej udziela sie 10 a jak inna napisze to jej nie zauwazaja...ale...
Kasiu-zalozycielko :)dziekujemy za miejsce w ktorym kazdy ma prawo do glosuNatka098, Anutka, Z., Kaśka28 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej Dziewczyny, u Mnie też na bakier z humorem ..
Jajnik lewy Mnie boli, tylko nie wiem dlaczego bo nic tam Gin nie widziała, z prawej strony nic nie czuję .. Tak więc owulka raczej nie wystąpiła
Nie chce Mi się nic, brak ochoty na cokolwiek ..
Z miłą chęcią bym usiadła w kącie i wylała gorycz łezWiadomość wyedytowana przez autora: 27 sierpnia 2014, 20:42
-
Monia spokojnie pecherzyki pekaja przy welkosci od 19-26 mm
wazne jak wyglada pecherzyck czy ma takie wybrzuszene
bo wedy uwaza sie za taki ktory na dniach pkenie .. mogla ci dac spokojnie zastrzyk
chyab ze jeszcze widziala ze nie jest dojrzaly czyli nie ma charakterystycznego ksztaltu
Misty suoer chlopaki na peno dobija do odpowiedniej wagi
ps nie zamartwiac sie tylko bzkacXxMoniaXx lubi tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:Monia spokojnie pecherzyki pekaja przy welkosci od 19-26 mm
wazne jak wyglada pecherzyck czy ma takie wybrzuszene
bo wedy uwaza sie za taki ktory na dniach pkenie .. mogla ci dac spokojnie zastrzyk
chyab ze jeszcze widziala ze nie jest dojrzaly czyli nie ma charakterystycznego ksztaltu
Misty suoer chlopaki na peno dobija do odpowiedniej wagi
ps nie zamartwiac sie tylko bzkac -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Lena87 wrote:Boli, ale nie odpowiednia strona
No nic, trzeba się przygotować na porażkę ..
Nie sądzę abym jutro z Monitu wyszła zadowolona ..
Lecę spać, Dobranoc .
Bedzie dobrze, daj znać po monicie ! -
nick nieaktualny
-
Hej laseczki!
Nie mam czasu do Was zaglądać, bo od wtorku mam w pracy praktykantkę i tą moją najrealniejszą przyszłą pracownicę.
Dziewczyna spoko babka, jest po rocznym macierzyńskim i ma... synka Szymona
Ale numer!
No i myślę, że się dogadamy co do pracy. Do końca tyg jest na okresie próbnym.
Myślę, że od października będzie już na umowie, a może od połowy września zaczęłaby jakieś płatne dyżury, żebyśmy miały czas się dograć, a ja żebym mogła jej przekazać obowiązki i wprowadzić ją w kwestie gabinetowo-klientowe.
Oj jak się cieszę, że ktoś się znalazł
U nas remont trwa, dziś zamówiliśmy stół i krzesła do kuchni i oczywiście przeznaczyliśmy na to 1600zł (stół i 4 krzesła), a zamówiliśmy stół i 8 krzeseł za 2500...Trzeba uciułać trochę.
Ale to zakup na lata, jesteśmy już na swoim, więc myślę że warto.
Lecę spać, trzymam kciuki za Wasze pęcherzyki, żeby pięknie pękały i spotkały sprawne, zdrowe plemniki!
DobranocAnaaa:), Natka098, Little Frog, Lena87, Z. lubią tę wiadomość
-
Żaba, ale masz przeboje nie ma co
Natka ja też nie lubię wszelkiego robactwa.. ostatnio jak biorąc prysznic zobaczyłam na ścianie pająka to uciekłam na przedpokój jak poparzona, wrzeszcząc i piszcząc
mąż się ze mnie śmiał, ale mi nie było do śmiechu.
Trzymam kciuki za wizytę :*
Monia piękny pęcherzyk
Z. przytulam mooooooocnomam nadzieję, że w końcu się wszystko ułoży :*
Złota wiem, że we wrześniuźle zapytałam, chodziło mi którego dokładnie
Mistyjejku to już niedługo!
kilka dni i maluchy będą z Tobą! Ale się cieszę! U mnie jeszcze 9 tygodni ..
Maniuś, bo tu u nas najlepiej
Lena, nie trać nadziei. Jutro się okaże. Trzymamy kciuki
Santoocha wczoraj o Tobie myślałamJak się czujecie?
Super, że masz już praktykantkę. Życzę Wam owocnej współpracy. Wy też w trakcie remontów? My tak samo, jeszcze dobrze się nie zaczęło a już mamy dosyć. Na swoim zawsze warto inwestować
Ja dzisiaj ogarnęłam troszkę mieszkanie, ale mimo to nadal jest syf. Synuś strasznie kopie i się wierci. Dobrze, że w nocy daje mi pospać ostatnio
Dziękuję Wam za wiadomości o kastracji, bo wczoraj zapomniałam :*
W końcu jest co nadrabiać na forum. Mam nadzieję, że niedługo dołączy reszta dziewczyn: Macierzanka, Delia, Another, Fidelissa, Laura, Bursztynka, Magdas, Anutka, Alka, Sara i te których nie wymieniłam. Brakuje tu tych naszych dziewczyn.
Całuję Was Kochane i uciekam spać. Do jutra!Little Frog, Misty87, Z., Maniuś lubią tę wiadomość
-
Anaaa:) wrote:
Mistyjejku to już niedługo!
kilka dni i maluchy będą z Tobą! Ale się cieszę! U mnie jeszcze 9 tygodni ..
W końcu jest co nadrabiać na forum. Mam nadzieję, że niedługo dołączy reszta dziewczyn: Macierzanka, Delia, Another, Fidelissa, Laura, Bursztynka, Magdas, Anutka, Alka, Sara i te których nie wymieniłam. Brakuje tu tych naszych dziewczyn.
Całuję Was Kochane i uciekam spać. Do jutra!mam dzis dziwne skurcze i w nocy zlapal mnie mega skurcz lydki.... Brrrrr
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 sierpnia 2014, 06:59
-
Witam porannie,
u mnie skok tempki, poza tym nic się nie dzieje.
Ana, ok, rozumiem teraz pytanie. Badania z krwi to wszystko jedno kiedy zrobimy, a nasienia powtarzamy dopiero 27 września, bo każdy weekend mamy zajęty. 6 września teście przyjeżdżają, 13 przyjaciele z chrześniakiem mojego męża - 4 miesiące ma szkrab, a 20 koleżanka z Nowego Sącza. A klinika nasza robi badania nasienia tylko w soboty.
EDIT: Lena, mi gin mówił, że pęcherzyki promieniują i ze jak boli lewy jajnik, to znaczy, że pęcherzyk jest na prawym i na odwrót.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 sierpnia 2014, 08:35
Z., Lena87, Anaaa:) lubią tę wiadomość
-
Przywiezli dzis rano dziewczyne z trojaczkami.27tydz.... wody odeszly skurcze ma. Wzieli ja na ciecie
biedna! !!! Jakie tu sa przypadki to ja Bogu dziekuje za swoj stan....
Dziękuję dziewczynki za wiare we mnie i moich gorali
Czekamy na USG a ja juz w nerwach.
Manius podpisuje sie pod Twoim postemwszedzie dobrze ale na Kaskowym watku najlepiej
Z., Złota, Maniuś, Anutka, Natka098, Little Frog, Anaaa:), Kaśka28 lubią tę wiadomość