Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
Wiesz w naszej sytuacji to nie takie proste ale dajemy rade jak chcemy:D najgorsze jest ze pies to taka antykoncepcja ze szok zazdrosny hehe ale moe sie nam uda hehe bo wlasnie zasnal:D
buziaczki kochane:D
ja postram sie zmolestowc meza:DZ., Ania_84, Little Frog, Anaaa:), Anutka lubią tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Pawel sie narazie kapie wiec mam jeszcze chwilke czasu potem pojde ja i sie bedzie dzialo hehe:D
Ania_84, Little Frog, Anaaa:) lubią tę wiadomość
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nasze kocie to wczoraj sie obrazilo i poszlo do dugiego pokoju
ot twierdzilo ze nam atykoncepcja sie nei przyd
rano przyszla do mnie polozyla mis ie kolo glowy i zaczela ssac mi uchoLittle Frog lubi tę wiadomość
-
Ania mi sie teraz wszytko kojarzy takze uwazaj co piszesz:D
A swoja droga podziwiam cie tyle przeszliscie i jeszcze tyle przed wami a tak super sie wspieracie jedno drugiejak opowiedzialam wasza historie mojemu to powiedzial ze by sie nie dal okaleczyc wiec twoj maz naprawde musi pradnac dziecka skoro az tak sie poswieca ale dzieki wam i waszej histori moze kiedys wrocimy do tematu dziecka dawcy sam pawel tak powiedzial tylko narazie mamy inne problemy:D
Ania_84 lubi tę wiadomość
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Kaśka28 wrote:Ania mi sie teraz wszytko kojarzy takze uwazaj co piszesz:D
A swoja droga podziwiam cie tyle przeszliscie i jeszcze tyle przed wami a tak super sie wspieracie jedno drugiejak opowiedzialam wasza historie mojemu to powiedzial ze by sie nie dal okaleczyc wiec twoj maz naprawde musi pradnac dziecka skoro az tak sie poswieca ale dzieki wam i waszej histori moze kiedys wrocimy do tematu dziecka dawcy sam pawel tak powiedzial tylko narazie mamy inne problemy:D
takkkssanie ci sie kojarzy ;P
chyba nie myslalam ze az ak pragnie dzieckajak juz zacal mowic o dawcy to mialam wrazenie ze mu ulzylo ze juz nie musi chodzic po lekarzach a tu taki surprise
ps dla dziewczyn ze slambym nasieniem u meza
jak bylismy u tego lekarza zapytalam sie co jest llepsze salfazin, androwit iczy profertil
odp.. Androwit to to samo praktycznie dco profertil cena ...
i nawet Miskowi dodatkow dal tez androwit
Maniuś lubi tę wiadomość
-
Monia dokladnie mysmy sie ta zakochali w naszym malenstwie ze rozpuscilismy go jak dziadowski bicz:D jak pawla nie bylo spale ze mna na lozku z reszta od malego spi w lozku fakt przychodzi nad ranem:D jak slyszy ze mierze tempke to sie budzi i wskakuje miedzy nas normalnie taki slodki ze szok
Kiedys bylam scptycznie nastawiona do ludzi ktorzy pozwalaja spac psom w lozku myslalam ze jacys glupi nienormalni a teraz??!! odkad mam nikusia to traktuje go jak czlonka rodziny:D ten pies ma lepiej niz niektore dzieci w moim przedszkolu:D
Ania_84, Little Frog, Anaaa:), XxMoniaXx lubią tę wiadomość
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Aniu to mojemu tez kupie androvit tylko musi skonczyc antybiotykoterapie bo naraze to bez sensu chyba nie? ok ja mykam mielgo wieczorku kochane :*
Ania_84 lubi tę wiadomość
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Kaśka28 wrote:Aniu to mojemu tez kupie androvit tylko musi skonczyc antybiotykoterapie bo naraze to bez sensu chyba nie? ok ja mykam mielgo wieczorku kochane :*
Kaśka28 lubi tę wiadomość
-
Żabciu, brzusio już spory! Ale od dłuższego czasu nie mam lustra więc muszę sobie fotkę cyknąć
gips zdjęłam bo mnie wkurzał, ręka jeszcze boli ale to chyba mocne stłuczenie było, bo ruszam normalnie.
Co do pieska to mój też udaje, że mnie nie zna, ale jak coś nabroi albo żydzi przy stole i udaje że nie patrzy
Monia trzymam kciuki za jutrzejszą wizytę! Test owu pozytywny więc bierz męża w obroty
Lena, ale wyhodowałaś pęcherzyk! Czekamy na wieści i Kochana nie martw się ewentualnym zabiegiem :* jesteśmy z Tobą! A dla upragnionego dzieciątka dasz radę przez to przejśćjesteś silna babka!
Aniu, to dużo pieniędzy i przerażający ten zabieg, jak się tak czyta, ale wierzę, że wszystko będzie dobrze
I tak jak napisała Monia, ważne że cały czas do przodu
Hej Złota! :* dawno Cię nie widziałam tutajkiedy powtarzacie badania?
Natka monitoring wszystko wyjaśni
Rudasek daj znać po wizycie :*
Kasiu, życzę mężowi szybkiego powrotu do zdrowia. Ciężki ten czas dla Was. Tulę mocno
W takich sytuacjach dopiero można poznać się na przyjaciołach. Co do wartości tych cech o których napisałaś, ja też nie zamieniłabym tego na żadne wakacje, szaleństwa itp. Są w życiu ważniejsze rzeczyMacie siebie i macie waszą miłość
Jesteście wielcy!
Maniuś :* a Ty co taka zaganiana?
Co do tematu bratowych/szwagierek to moja też głupia pizda.. nie mam z bratem kontaktu praktycznie, rodzice też. Tak go franca pod pantofla wzięła. Liczy się tylko jej rodzina. Ale w dupie ich mamy. Odwiedzamy ich ze względu na ich małą córkę.
Odnośnie spania psów w łóżku, naszego jak wzięliśmy to też czasami z nami spał, ale szybko urósł i nikt teraz 40kg do łóżka nie weźmiema swoją podusię i swoje miejsce przed drzwiami sypialni żeby nas widział. Też taki zazdrośnik i chodząca antykoncepcja
Little Frog, Kaśka28, Ania_84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDobry Wieczór
Anaa czekam na zdjęcie apartamentu
Dziś rano byłam na zastrzyku, teraz czekam na owulkę
Mam nadzieję, że nie będę musiała robić laparoskopii, boję się tego jaki ból może Mnie czekać .. aż Mi się przypomniało jak pewna Gin, wypalała mi nadżerkę, ból był niesamowity, chodź Ona powiedziała że na pewno to tak nie boli jak ja mówię
Kasiu, bierz męża w obroty
Monia, ciekawa jestem co tam u Ciebie się dzieje, jeśli nic nie będzie przy pierwszym CLO to nie załamuj się tak jak Ja ..Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 sierpnia 2014, 21:56
Natka098, Little Frog lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOj jak ja lubię Was nadrabiać
Kasiu super że już po operacji, teraz powinno być z górki już
Ja swojego czasu też spałam ze szczeniakiem, opiekowałam się ale teraz jest duża i nie wzięłabym jej już, i innego też raczej nie, bo wiem jak ciężko potem oduczyć.
Little Frog lubi tę wiadomość
-
wiesz byłabym spokojniejsza i bardziej pełna nadziei jakbym zaczęła clo po normalnym okresie a nie takim czymś i w dodatku z zabarwionym śluzem do dnia dzisiejszego . Choć nie ukrywam mam nadzieję, że coś ruszyło bo jak nie to ja nie wiem co bede dalej robić . Nie che żadnych inseminacji ani in vitro chce naturalnie zajść.