Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyŻabko, mam dziś podobnie, mój M. oglądał program nowy dom czy coś takiego, remontują domu rodzinom, i było przedstawienie tej rodziny a ja w ryk, później też coś było i ja znowu w ryk, jedziemy w samochodzie i tez mi coś powiedział i znów płacz.
Z. lubi tę wiadomość
-
No no no! Dokładnie mam tak samo. Płaczę jak komuś się dzieje krzywda, jak ktoś komuś pomaga, wyznaje miłość, bawi się z dziećmi, na filmach, serialach reklamach...a czasami nawet sama sobie coś wymyślę lub przypomnę i też w ryk.
Z. lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNatka098 wrote:Zmykam spać chyba już, choć i tak pewnie nie zasne...
Oczywiście jutro daj znać jak po wizycie
Kurcze jak Ja bym chciała aby był już 10, ten cykl jest troszkę inny niż reszta .. Nie było by chwili abym nie czuła jak jajniki ciągną i pobolewa brzuch ..
Do tego troszkę mnie zmuliło ..
Wiem Wiem, że jest za wcześnie na wszystko, zapewne to wina luteiny .Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 sierpnia 2014, 22:19
Z., Natka098, Anaaa:) lubią tę wiadomość
-
Lenko, oby się tam w tym miesiącu u Ciebie zazieleniło!!
Natka, ja tak mam średnio w połowie cyklu....czyli przypuszczam, że w okolicach owu. Chociaż czasami nadprogramowo też mnie coś poruszy.
To miłej nocy życzęI żebyś jednak spokojnie zasnęła
Z., Natka098, Anaaa:) lubią tę wiadomość
-
Wy wiecie ze ja tu wam wszytkim kibicuje a juz dawno zielonosci nie bylo takze Lena licze na ciebie hehe zaba na ciebie tez:D
Z., Anaaa:) lubią tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualnyJestem w gorącej wodzie kąpana i gdyby beta coś wykazała to już dawno bym poleciała
Za każdym razem porażki bolą, a Moje błędy niczego Mnie nie nauczyły
Skakała bym chyba ze szczęścia do Nieba
Misty, opowiadaj jak Górale się czują !Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 sierpnia 2014, 22:25
Z., Little Frog, Anaaa:) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLena chyba każda tak ma, która stara się tak bardzo świadomie jak my. Dzis jak robiłam test owulacyjny, i wyszła blada kreska to sobie pomyślałam że szkoda że to nie ciążowy, tak ładnie wyglądał
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 sierpnia 2014, 22:28
Z., Lena87, Anaaa:) lubią tę wiadomość
-
Ja dzisiaj też miałam ochotę sobie popłakać, ale dałam radę! Mąż mnie w koło rozśmieszał i stawał na głowie żeby poprawić humor
Lena, druga faza cyklu jest okropna. Szczególnie jak są jakieś szanse. Człowiek chodzi i chodzi a czas stoi w miejscuA my tu wszystkie czekamy razem z Tobą bo ktoś musi otworzyć znowu worek zieloności! Musi się posypać ładnie
PS. Natka rozbiłaś 1200 stronę, niech Ci to wywróży ładną owulkę, a potem II kreski
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 sierpnia 2014, 22:29
Little Frog, Lena87, Natka098, Anaaa:) lubią tę wiadomość
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
U mnie to najbardziej się dłuży jakiś tydzień przed spodziewaną @, a jak już ta wredota się spóźnia, to wtedy idzie osiwieć ;]
A faktycznie jakieś zielone nowinki byłyby mile widziane ;]Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 sierpnia 2014, 22:30
Z. lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Zmykam i ja! Jutro począteek baardzo ciężkiego tygodnia, mam nadzieje że zleci szybciusieńko -> do płodniaków
Życzę wszystkim słodkiej nocy!
Natko jak się podzielisz to ja jestem chętna jedno przygarnąćWiadomość wyedytowana przez autora: 31 sierpnia 2014, 22:34
Natka098, Little Frog, Maniuś lubią tę wiadomość
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Lena87 wrote:Żabko ja czekam na Twoje zielone wieści
Kasienko, dużo dzieciaczków masz ?
No w grupach przewaznie we wszytkich przedzszkolach publiczych jest 25ro dzieci takze tyle ich bedzie ale ja nie mam swojej grupy z racji tego ze moge uczyc angielskiego dlatego jestem w kazdej grupie po troche:D ma to swoje plusy i minusy:DDluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️