Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
W ciąże nie wierzę. Ale teścik machnę, dziś kupię.
Martwi mnie tylko skąpość tej @.
To chyba świadczy o tym, ze coś jest nie halo z hormonami:/ Znów się rozjechało, już mam dosyć tych leków:/ A tu znów trzeba będzie badania, wizyty, lek:/
Już abstrahując od niszczenia w sumie zdrowia tymi lekarstwami, to skąd na to bać kasę? Już mnie te kuracje kilka tysięcy kosztowały i kurcze ile jeszcze?
-
Złota ja ostatnio tez mialam dziwny cykle. w czerwcu mialam cykl ktory sie zaczal 9 czerwca i 23dc mialam plamienie trwalo 10 dni!!! i to bylo tylko plamienie bo nie bylo krwi, ale 41dc przyszlo plamienie juz z krwia ale bylo jej jak kot naplakal (a zawsze miesiaczki mam dostyc obfite). potem ustalo i dopiero po 21 dniach dostałam juz typowa miesiaczke i tak zaczelam mierzyc tempke spowrotem zeby wiedziec co sie dzieje i w sumie wrocilam do tego zeby wiedziec dokladnie kiedy ta @ przylezie bo ostatnio za czesto mnie zakskiwala... teraz mysle cykl bedzie normalny:D
Pewni mi sie tak powieszalo bo mialam duzo stresów ostatnio ale mowie wrócilam do mierzenia zeby miec wszytko od kontrola:)Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
noo Zlota rozumiem cie...ja sie dziwie skad u mnie skie kasa bierze jak my koniec z koncem laczymy...gdzie same opatrunki meza kosztuja 300zl miesiecznie a gdzie reszta...narazie staranka zawieszone ale jak wrocimy do staran to dojda suplementy wizyty u lekarza, badania hmmmm a teraz bedzie ciezej bo zostajemy na jednej wyplacie...mam nadzieje ze jakos przetrwamy....nawet mysle o wzieciu dodatkowej pracy tylko prawie by mnie w domu nie bylo ale czego se nie robi dla dzidziusia:D
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2014, 10:11
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Cześć dziewczyny
Misty GRATULUJĘ Kochana!
Śliczne i silne chłopaki. Odpoczywaj ile się da i nabieraj zdwojonych sił.
Wracajcie w miarę możliwości szybko do domku - tam najlepiej
U mnie troche kryzysowo, bywa, staram się wychodzić z tego, ale różnie jest.
Pozdrawiam słonecznie znane mi i nowe forumowiczki.
Udanego dnia dla Was.
BuziakiZ., Lena87, Little Frog, Anaaa:) lubią tę wiadomość
100 cykl 09.2020 STOP - już nie liczę...
🛑😔 92zOvuFdiend.pl
Niedrożne jajowody? PCOS(2011), niedoczynność tarczycy(2014), hiperinsulinemia(2015), hiperprolaktynemia cz(2015), wysokie LH, znikomy śluz 😐
*08.2018 ... psychoterapia
*1,5 roku z Naprotechnologią
*kilkanaście cykli z Letrozolem
* mąż 2% morfologia, 86 ml/ml koncentracja
*01.2017 - SHSG Lublin - PJ udrożniono, LJ udrożniono na 2/3 długości
*10.2016- laparoskopia -NIEDROŻNOŚĆ OBUSTRONNA 😔PCOS-kauteryzacja jajników
*06.2014-03.2015- 8 cykli z Clostilbergyt
*07.2014- histeroskopia-lewe ujście jajowodu niedrożne, prawe drożne, macica i szyjka ok
*10.2013- laparoskopia- niedrożność PJ, kauteryzacja jajników
*Aniołek [*] 13.01.2014 ♥ 6+3t 😔
*Starania o pierwszą ciąże od 09.2012
"Każdego dnia, dostajemy od życia kamienie, ale to od nas zależy czy zbudujemy z nich mur, czy most."
-
Misty, śliczne duże chłopaki. Jakie włoski mają Uroniłam łezkę jak obejrzałam. W sumie chyba pierwsza nasza rozpakowana jesteś.
Życzę szybkiego powrotu do formy po cc. Będziesz miała teraz pełne dwie ręce roboty przy nich. No i pewnie musi być niesamowite uczucie jak się ich nosiło w brzuchu i nagle widzi przed sobą.
Zdrówka dla was wszystkich!Anaaa:) lubi tę wiadomość
-
hej hej...chwilke mnie tu nie było ale to wszystko przez Zakopane
Wróciliśmy....jaka szkoda
Najchętniej zostałabym tam jeszcze z tydzień, no ale cóż -wszystko co dobre szybko sie kończy
Odpoczęliśmy bardzo, troszke pochodziliśmy no i oczywiscie pojedliśmy masakrycznie...W miejscu gdzie nocowaliśmy mieliśmy posiłki plus jeszcze na mieści....no podczas tego wyjazdu to widziałam brzuch ciązowy non stop...hhehehe było superrrrrrrrrrrrr.....
Dodaje foteczke....robiona specjalnie z pozdrowieniami dla Cioć widok na miasto z Kotelnicy
http://wrzucaj.net/images/2014/09/01/DSC03423.jpgZłota, Z., Lena87, Maniuś, Natka098, Little Frog, Anaaa:), Misty87, olka30, Kaśka28, santoocha, martusia1986, dżona lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyXxMoniaXx wrote:Natka i jak po monitoringu ????? ile pęcherzyków wyhodowałaś ?
niestety nic nie wyhodowałam jestem bezpęcherzykowa od następnego cyklu najprawdopodobniej 2 tabletki, ale jeszcze w środę drugi monit żeby sprawdzić czy się coś nie pojawi. Teraz sobie pojadę do środy na dongu może coś mi pomoże, a później dalej go do 16dc chociaż pociągnę i dupek i nowy cykl. Gin kazał mi się uzbroić w cierpliwość, no cóż to może nie jest moją domeną, ale walczymy dalej. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny