Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
Lena87 wrote:Natka, Głowa do Góry, przy pierwszym cyklu też nie miałam pęcherzyka.
Monia ja za każdym razem mam tylko jeden
tylko niech jeszcze pękają
dziewczyny czy po zastrzyku na pęknięcie jest pewność, że on peknie ? -
nick nieaktualny
-
Hej ciocie!
Ależ tu ostatnio ruch na forum! nie mam kiedy nadrabiać nooooo!
Dżona, Przedszkolanka, Bursztynka, Fidelissa w końcu się pokazałyście!
Kasia rozkręciłaś nam forum
Misty, cudni Ci Wasi Górale! Tylko ich schrupać!
Dużo zdrówka dla Was!
U nas z remontami jest totalna masakra. Większość zamierzonych planów szlag trafił, ale jestem dobrej myśli, że plan awaryjny wypali i ściany dojdą do ładu podczytuję Was z doskoku. Z Synkiem wszystko dobrze. Rozrabia w brzuchu. Dostałam cudowne musujące tabletki Plusz na dobre spanie spisały się idealnie. Cała noc w jednej pozycji bez wstawania do toalety. Teraz chyba już będzie ok.
Pozdrawiam Was serdecznie, przesyłam buziole i oczywiście wiruskiLittle Frog, Z., przedszkolanka:), martusia1986, Bursztynka, dżona lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry!!
Ależ tu się dzisiaj dzieje!!
Misty, cudowne bąbelki!! Ahhh... Wiesz już kiedy mniej więcej wrócicie do domku? Fajnie, że męża szef jest taki wyrozumiały i dał mu tyle wolnego Przyda Ci się jego wsparcie
Dżona, mam nadzieję, że czarne chmury szybko się rozejdą i pojawi się słońce i uśmiech na twarzy
Rudasku, jak kiedyś zajdę w ciążę, to mam nadzieję, że będę miała taką figurkę jak Ty!!
Baś, witaj wśród nas! Mam nadzieję, że poprawi Ci się humor równie szybko jak się popsuł
A resztę dziewczynek gorąco pozdrawiam!! Za dużo tu dziś Was, żeby ogarnąćZ., Anaaa:), dżona lubią tę wiadomość
-
Musze przekazac moim małym przystojniakom, ze forumowe ciocie chca ich schrupac
Troszke nam dzis pani doktor powiedziala. Chlopaki fajnie radza sobie z oddechem i moze za tydzień ich odlacza. Jednak Kubus ma anemizacje i mamusia mu dzis krew dala swoją
.. boje sie
Kamilek jest naswietlany fototerapia...
Wskazniki stanu zapalnego rosna zamiast malec
Sa takie male i bezbronne
Rudasku ja juz jutro prawdopodobnie wroce do mojej Bialki!
olka30, Złota, Anaaa:) lubią tę wiadomość
-
Misty to raczej normalne przy wcześniaczkach, ale teraz są pod dobrą opieką, więc niedługo powinno się poprawić śliczności..
Ja dziś w pracy, ale mój mózg odmawia myślenia, a organizm uważa, że lepiej byłoby się położyć No cóż, jakoś te dwa tygodnie przeżyję.. -
Misty87 wrote:Musze przekazac moim małym przystojniakom, ze forumowe ciocie chca ich schrupac
Troszke nam dzis pani doktor powiedziala. Chlopaki fajnie radza sobie z oddechem i moze za tydzień ich odlacza. Jednak Kubus ma anemizacje i mamusia mu dzis krew dala swoją
.. boje sie
Kamilek jest naswietlany fototerapia...
Wskazniki stanu zapalnego rosna zamiast malec
Sa takie male i bezbronne
Rudasku ja juz jutro prawdopodobnie wroce do mojej Bialki!
Misty bede w białce a dokładnie w poroninie w połowie pażdziernika moze CIe gdzies zobacze na spacerku :D -
Natka098 wrote:Złota to na czym je hodujesz? Moje jajniki nawet małych pęcherzyków nie mają A zastrzyk podobno nie zawsze działa.
Nata, na razie nie hoduję. Dostałam Glucophage na uregulowanie cykli i od października podejmiemy próbę nr 2 z CLO.
Łykam tez witaminę D, INOFOLIC, Kwasy Omega 3 i kwas foliowy. -
Rudasku, jak kiedyś zajdę w ciążę, to mam nadzieję, że będę miała taką figurkę jak Ty!!
he he
życze CI tego..ja nie mogę narzekać, 54 kg odkąd pamietam a to wszystko po mamusi
Little Frog lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZłota wrote:Nata, na razie nie hoduję. Dostałam Glucophage na uregulowanie cykli i od października podejmiemy próbę nr 2 z CLO.
Łykam tez witaminę D, INOFOLIC, Kwasy Omega 3 i kwas foliowy.
To w sumie takie same leki co ja bierzesz. No nic zobaczymy w przyszłym cyklu czy coś wyhoduje, na razie dopcham się dongiem Może coś dongnie w te moje jajniki i puszczą pęcherzykiZ. lubi tę wiadomość
-
Złota wrote:Dongiem?
A co to, na co to i gdzie się kupuje?
Nabyłam test, a propos, zrobię wieczorem.
To takie śmierdzące ziołowe tabletki. Podobno korzystnie wpływają na cykl aby występowała owulacja. Ja bede brać drugi cykl toDwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
nick nieaktualnyZłota podobno działa, niektóre dziewczyny po nim miały owulacje, a tak to nie występowała, nie zaszkodzi pobrać bo to same witaminy. Ale w sumie i tak spisuje całość na straty, tylko tak w sumie smutno, mogłyby być chociaż jakieś male, to bym wiedziała że są w ogóle.
-
Nata, ja mam małe i co z tego, jak żaden nie rośnie:/ Zatrzymują się na 12-13 mm. Albo na 16 i się wchłaniają zamiast pęknąć I na to kurde już nic się chyba nie da zrobić Łykam więc te świństwa wszystkie i czekam na cud.
A gdzie kupić tego donga? -
Złota wrote:Z. i co, działa?
Nie wiem czy to przypadek ale przyspieszylo mi owulacje na 17 dc. Ogólnie mialam chyba najladniejszy wykres odkad je prowadze. Ladne dwie fazy. W drugie temp. wysoko. Tylko że u mnie owulacje występowały zawsze. Zamierzam zwiekszyc teraz dawkę do 2 tabletek. U osób które nie mają owu chyba nawet 4 można brać. Więcej info znajdziesz na zielarkach. Ja taka początkująca w tym moznaby rzecLittle Frog lubi tę wiadomość
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017