Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
hej dziewczynki:D
Misty Kochana a nie mozesz zostac z dziecmi poki nie beda mogly wyjsc do domu? z Białki do Krakowa to kawalek...nie mozesz zostac tam u cioci zeby byc blizej?
Monia Natka trzymam kciuki za wasze pecherzyki:D
Ania14 opowiedz cos o sobie i powiedz jak dlugo sie staracie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2014, 20:08
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
z Egiptu wróciłam z @ ;/ po powrocie zaczełam 2 cykl z CLO
na monitoringu było widać że będzie owu z lewej strony
PIERWSZY RAZ !!
ale mąż wyjechał na 5 tyg i dupa
teraz był miesiąc ze mną, dzisiaj zeczeła mi się @ a on wyjeżdża w niedziele na 2 tyg ;/ -
ania14 wrote:już zapomniałam że w ogóle byłam
w listopadzie szykują się następne
tym razem Kraków
a co o Ciebie? :*ania14, Z., Anaaa:) lubią tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualny
-
Kaśka28 wrote:Kochana dluuuugo by opowiadc a tak w telegraficznym skrócie...Maz po operacji byla 3 tyg w szpitalu od 2 tyg w domu bierze silne antybiotyki od czasu pobytu w szpitalu staranka zatrzymane. Jak skonczy antybiotyki to wrocimy do staran bedziemy lykac wszytko co bedzie mozliwe powtorzymy badanka i pojdziemy jeszcze raz do lekarza (chociaz slyszalam ze moj lekarz jest sam chory i walczy z rakiem....mam nadzieje ze to nieprawda). Jak nic nie pomoze to bedziemy walczyc inaczej jest kilka opcji historia Ani 84 pokazuje ze jest wiele opcji wystarczy walczyc:D
no to wszystko dąży w dobrym kierunku
my mieliśmy się zgłosić do mojego gin jak mąż wróci w połowie sierpnia i będzie nas kierował do specjalisty do poznania
wizyta 350 zł ;/
ale mąż musi być do dyspozycji a bez sensu jak znów w niedziele wyjeżdza
odezwe się do niego jak mąż wróci
boje się że ten lekarz w poznaniu zacznie od laparo
ledwo zniosłam ból HSG nie wyobrażam sobie miec laparo albo jeszcze raz HSG ;( -
Natka098 wrote:ania to nie zaciekawie, nie można bobo na odległość zrobić, a daleko wyjeżdża?
ale wróci i mam nadzieje że długo nie bedzie miał takiego kolejnego szkolenia
nie wiem czy lepiej jest mieć problem i z nim walczyć czy tak ja my nie miec problemu i nie móc zajść ;/ ja owu co miesiąc, męża nasienie ok a ciąży brak
kiedyś miałam cykle bardzo krótkie bo co 23 dni ale mogłam wyliczyć pół roku na przód a teraz masakra 26, 23,26,30,29,29,30, 22,22 ;/Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2014, 20:42
-
nick nieaktualny