Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
No sieeema:D ja mam dzisiaj dobry humorek:D
w sumie dowiedzialam sie o 2ch ciazach kolezanek ale jedna z nich duzo przeszla takze naprawde sie ucieszylam:D
Jak tam budowa Lenka?Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2014, 21:52
Natka098, Little Frog, Anaaa:) lubią tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualnyKasienko, cały czas do przodu, dziś został wylany chudziak
Teraz będą zbroić i pod koniec tygodnia fundamenty będą lane
Chciała bym nie myśleć o tym że jeszcze tyle dni do testowania mam, ale ból brzucha i jajników który trwa od niecałych 2 dni jest wykańczający ..
Mam nadzieję że będzie to zwiastowało dobre wieści ..Little Frog, Anaaa:), dżona lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Lena87 wrote:Kasienko, cały czas do przodu, dziś został wylany chudziak
Teraz będą zbroić i pod koniec tygodnia fundamenty będą lane
Chciała bym nie myśleć o tym że jeszcze tyle dni do testowania mam, ale ból brzucha i jajników który trwa od niecałych 2 dni jest wykańczający ..
Mam nadzieję że będzie to zwiastowało dobre wieści ..
Mocno zaciskam kciuki:DDluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/af3b9186285e.jpg
Takie moje malusienkie szczescie...
Tak je mocno kochamy! Tak sie o nie boimy
Moge zostac u cioci bo to nie problem ale ja też muszę dojsc do siebie po zabiegu a potrzebuje meza. Wraca od poniedziałku do pracy wiec jakos będziemy musieli to ogarnac.
Ja dzis odciagnelam pierwsze male ilosci pokarmu!Maniuś, martusia1986, Anaaa:), Little Frog, XxMoniaXx, przedszkolanka:), zizia_a, santoocha, Ania_84, olka30, Bursztynka, dżona lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry!!
Lenko, dobrze widzieć, że jest w Tobie tyle optymizmu i nadziei Trzymam mocno kciuki!!
Misty, wszystkie ciocie na forum trzymają mocno kciuki, żeby Twoje maleństwa szybko wróciły do zdrowia!! I Ty się regeneruj! Nabieraj sił, żeby zająć się tymi Skarbkami Ściskam! -
nick nieaktualnyCześć Dziewczyny
Natka, po prostu chciała bym już wiedzieć ...
Czy Moje poświecenie kiedyś zostanie wynagrodzone, szczerze już dawno bym zaaplikowała tabletkę przeciwbólową i miała wszystko w poważaniu ..
Misty, poradzą sobie ze wszystkimi przeciwnościami
Ciocie 3 mają cały czas kciuki
Żabko, nadzieja jest .. ale optymizm odchodzi -
Little Frog wrote:Nie nie nie. Trzymaj go mocno i nie puszczaj! Niech Cię na rok nie odstępuje!
A ja mam dziś dzień pod tytułem "nie-chce-mi-się" i marzę o tym, żeby był już piątek....
Misty nabieraj sil kochana,a my tu wszystkie kciukamy za szybki powrot do zdrowia Kubusia i Kamilka
Lenus,nie trac optymizmu,wiem latwo sie mowi...sama mam gorsze dni,wiec Cie rozumiem...ale pomysl o tym jak duzo juz przeszlas,Twoje trudy musza zostac wynagrodzone
A tak w ogole to dzien dobry Ide kawke sporzadzicLittle Frog lubi tę wiadomość
-
hej wam wszystkim:D Lena powiem ci ze ja tez jestem strasznie nakrecona jak nigdy....ale kurcze cos mi mowi ze mocno sie podlamie bo @ przylezie...przeciez te wszytkie leki antybiotyki operacje...ahhhh ale taki ladny wykres....Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Cześć Wam,
Ania miło Cie widzieć znów!
Misty, będzie dobrze z dzieciaczkami! Musi!
Lena, trzymam kciuki!
Wczorajszy test negatywny, wiec uznałam, że to była @ i rozpoczęłam nowy cykl.
Nie chciało mi się dziś testu powtarzać. Zwłaszcza, że tempka ostro poszła w dół. Nic nie czaje z ta moja temperaturą. Olać to
Bez spinyLena87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny