Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
No sieeema:D ja mam dzisiaj dobry humorek:D
w sumie dowiedzialam sie o 2ch ciazach kolezanek ale jedna z nich duzo przeszla takze naprawde sie ucieszylam:D
Jak tam budowa Lenka?Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2014, 21:52
Natka098, Little Frog, Anaaa:) lubią tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualnyKasienko, cały czas do przodu, dziś został wylany chudziak
Teraz będą zbroić i pod koniec tygodnia fundamenty będą lane
Chciała bym nie myśleć o tym że jeszcze tyle dni do testowania mam, ale ból brzucha i jajników który trwa od niecałych 2 dni jest wykańczający ..
Mam nadzieję że będzie to zwiastowało dobre wieści ..Little Frog, Anaaa:), dżona lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Lena87 wrote:Kasienko, cały czas do przodu, dziś został wylany chudziak
Teraz będą zbroić i pod koniec tygodnia fundamenty będą lane
Chciała bym nie myśleć o tym że jeszcze tyle dni do testowania mam, ale ból brzucha i jajników który trwa od niecałych 2 dni jest wykańczający ..
Mam nadzieję że będzie to zwiastowało dobre wieści ..
Mocno zaciskam kciuki:DDluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/af3b9186285e.jpg
Takie moje malusienkie szczescie...
Tak je mocno kochamy! Tak sie o nie boimy
Moge zostac u cioci bo to nie problem ale ja też muszę dojsc do siebie po zabiegu a potrzebuje meza. Wraca od poniedziałku do pracy wiec jakos będziemy musieli to ogarnac.
Ja dzis odciagnelam pierwsze male ilosci pokarmu!Maniuś, martusia1986, Anaaa:), Little Frog, XxMoniaXx, przedszkolanka:), zizia_a, santoocha, Ania_84, olka30, Bursztynka, dżona lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry!!
Lenko, dobrze widzieć, że jest w Tobie tyle optymizmu i nadzieiTrzymam mocno kciuki!!
Misty, wszystkie ciocie na forum trzymają mocno kciuki, żeby Twoje maleństwa szybko wróciły do zdrowia!! I Ty się regeneruj! Nabieraj sił, żeby zająć się tymi SkarbkamiŚciskam!
-
nick nieaktualnyCześć Dziewczyny
Natka, po prostu chciała bym już wiedzieć ...
Czy Moje poświecenie kiedyś zostanie wynagrodzone, szczerze już dawno bym zaaplikowała tabletkę przeciwbólową i miała wszystko w poważaniu ..
Misty, poradzą sobie ze wszystkimi przeciwnościami
Ciocie 3 mają cały czas kciuki
Żabko, nadzieja jest .. ale optymizm odchodzi -
Little Frog wrote:Nie nie nie. Trzymaj go mocno i nie puszczaj!
Niech Cię na rok nie odstępuje!
A ja mam dziś dzień pod tytułem "nie-chce-mi-się" i marzę o tym, żeby był już piątek....u mnie dzis to samo...jeszcze mi sie snilo ze dzis czwartek,wiec jakie bylo moje zdziwienie jak sie okazalo ze to dopiero wtorek
No ale coz...pewnych rzeczy nie przeskoczysz
Misty nabieraj sil kochana,a my tu wszystkie kciukamy za szybki powrot do zdrowia Kubusia i Kamilka
Lenus,nie trac optymizmu,wiem latwo sie mowi...sama mam gorsze dni,wiec Cie rozumiem...ale pomysl o tym jak duzo juz przeszlas,Twoje trudy musza zostac wynagrodzone
A tak w ogole to dzien dobryIde kawke sporzadzic
Little Frog lubi tę wiadomość
-
hej wam wszystkim:D Lena powiem ci ze ja tez jestem strasznie nakrecona jak nigdy....ale kurcze cos mi mowi ze mocno sie podlamie bo @ przylezie...przeciez te wszytkie leki antybiotyki operacje...ahhhh ale taki ladny wykres....Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Cześć Wam,
Ania miło Cie widzieć znów!
Misty, będzie dobrze z dzieciaczkami! Musi!
Lena, trzymam kciuki!
Wczorajszy test negatywny, wiec uznałam, że to była @ i rozpoczęłam nowy cykl.
Nie chciało mi się dziś testu powtarzać. Zwłaszcza, że tempka ostro poszła w dół. Nic nie czaje z ta moja temperaturą. Olać to
Bez spinyLena87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny