Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
minął rok po ślubie, minął rok jak biore bronka i nic
fb to głupia rzecz! tylko się chwala która to w ciązy nie jest
taka jedna teraz za mąż wychodziła zdjecia slubne wstawiła i na marca termin ma
to jest nie sprawiedliwe !!
czasem myśle że to dltego że jestem za gruba -
Ania powotutku w dobrym kierunku...chociaz nie wiem czy w takim dobrym...w sensie noga niezabardzo chce sie goic...rozmawialismy z Pawlem ze jak do konca roku sie chociaz troszke nie bedzie poprawiac to damy spokoj i zaczniemy starac sie na nowo:D no zobaczymy a moze sie cud wydarzy?Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Kaśka28 wrote:Ania powotutku w dobrym kierunku...chociaz nie wiem czy w takim dobrym...w sensie noga niezabardzo chce sie goic...rozmawialismy z Pawlem ze jak do konca roku sie chociaz troszke nie bedzie poprawiac to damy spokoj i zaczniemy starac sie na nowo:D no zobaczymy a moze sie cud wydarzy?
Kochana zagoi się !!
mam w tym roku 25 lat i nie chciałabym czekac do 30 az beda mama wiec ciezko mi jest sobie odpuscic
młodsze ode mnie już dzieci w przedszkolu mają
tak bardzo marzy mi sie wyjechać z wózkiem
dzisiaj 8 dzien pije inofolic i znmówiłam ziółka Sroki nr 3 ale zaczne pic chyba od nastepnego cyklu albo jak maz wroci bo bez sensu pic chyba jak sie nie staramy a po 3 mc stosowania trzeba zrobic mc przerwy
stosowała któraś?? -
Ania je tez nie naleze do chudzielców...mi lekarz co prawda powiedzial ze kazdy kg mniej to lepiej dla jajnikow ale z drugiej strony jak sie tak rozejrzec to dzieci maja i te chude i te grube tez takze jesli chormonalnie wszytko ok to tylko czekac...pewnie problem w psychice...
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
ania14 wrote:po Twoim wykresie widze że mimo bolącej nóżki nie oszczedzasz męża
Z., ania14, Little Frog lubią tę wiadomość
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualny
-
Natka098 wrote:ja tez mam parcie. 27 niedlugo stuknie mi a mojemu 35 starzejemy sie a tu dziecka jak nie bylo tak nie ma. Ale coz nie wolno sie poddawac. Tylko szkoda ze to az tak absorbujace jest niestety.
no szkoda bo te co po urodzeniu potrafia zabic wlasne dziecko problemu z zajsciem nie mają
te które chleją codziennie i dużo palą tez jedno za drugim
ani witamin ani zrowego odzywania
a my?? -
nick nieaktualny
-
Ania niema sie co zastanawiac na temat tego dlaczego tamte maja dzieci a my nie tak juz jest i niestety tego sie nie zmieni a my jak natka powiedziala jestesmy zajebiste tylko jeszcze bezdzietne jeszcze:D Za to jakimi matkami bedziemy to juz w ogole:D
Z., dżona lubią tę wiadomość
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Natka098 wrote:ja tez mam parcie. 27 niedlugo stuknie mi a mojemu 35 starzejemy sie a tu dziecka jak nie bylo tak nie ma. Ale coz nie wolno sie poddawac. Tylko szkoda ze to az tak absorbujace jest niestety.
Im wiecej sie walczy tym bardziej sie doceni to co dostaniemy:DNatka098, ania14 lubią tę wiadomość
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
ania14 wrote:Z czemu nie chcesz z nami porozmawiac???
Hej, miło Cię znowu widzieć
Ja nudny człowiek jestem więc siedzę z reguły cicho przelewy robiłam, mąż mi siedzi nad głową więc tylko podczytuję sobie kątem oka
Miłego wieczorku życzę!ania14 lubi tę wiadomość
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
Kaśka28 wrote:Im wiecej sie walczy tym bardziej sie doceni to co dostaniemy:D
No właśnie, mój mąż np. powiedział, że jak mu się już urodzi bobas to się nawali jak bela na pępkowymNatka098, Kaśka28, Little Frog lubią tę wiadomość
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
nick nieaktualnybedziemy szanowac to ze mamy dzieci w przeciwienstwie do tych co maja na pstrykniecie palcami i powiemy naszym dzieciom ze bardzo sie o nie staralismy i jak ich jeszcze nie bylo nawet w brzuchuto juz bardzo kochalysmy A napewno predzej czy pozniej beda obok nas
Kaśka28, ania14, Little Frog, Maniuś, Anaaa:), dżona lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny