Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Baś a gdzie pracujesz? jesli mozna wiedziec:D
i tez dolaczam do osob ktorym sie nic nie chce hehe mam na popoludnie do pracy wiec musze ogarnac mieszkanie i zrobic obiad i nieeeee chce mi sieWiadomość wyedytowana przez autora: 2 września 2014, 09:34
Z. lubi tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Hej Wam
U mnie ciężki czas, w domu remont pełną gębą, Tomek zostaje w domu, bo większość robi sam, a ja w pracy mam tylko praktykantkę. Pracownica będzie od października.
Wracam tak skonana, że nic mi się nie chce, zaczęły mi się duszności, wczoraj nie mogłam zasnąć, bo nie mogłam znaleźć pozycji, w której swobodnie by mi się oddychało. Takie uroki....
Misty wszystko będzie dobrze, chłopaki są w dobrych rękach. A jak Ty się czujesz po cc?
Lena trzymam kciuki.
Za wszystkie pozostałe również, tylko nie mam szansy nadrobić co się działo...
Miłego dniaWiadomość wyedytowana przez autora: 2 września 2014, 10:04
Little Frog, Anaaa:), Z., dżona lubią tę wiadomość
-
Natka098 wrote:Hmm PUP, NFZ, Bank, same przyjemności
Jeszcze mam jechać nie swoim autem
heheh ja NFZ mam na codzienwłąsnie mi puscili od poczatku roku cala weryfikacje statystyki ;/ ku**** 300 raportow do pobrania i zaczynania ;/
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Na widok dzieci to mi się łza w oku nie kręci
Ale zdjęcia małej łapinki w dużej dłoni mamy to już jest coś słodkiego
Jakie odczucie jest gdy się obłoczki koło serca układają?
Poza tym hormony mi buzują i wszystko mnie wzrusza..
Lena87, Little Frog, Z., Misty87, dżona lubią tę wiadomość
-
Hehehe, ja też nie wiem jak to z tymi obłoczkami jest, ale łezka to mi się czasami zakręci Poza tym to są łzy szczęścia. Ojjjj....jak się śmieję to dopiero strumienie z oczu płyną
No no...Lena, czekamy z niecierpliwością!!Lena87, olka30, Z. lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witam wszystkie weteranki, mamusie i nowe staraczki
U mnie pogoda dzisiaj dopisuje. Remont jakoś idzie, ale jestem zmęczona tym wszystkim. Nie wiem w co ręce wsadzić. Podczytuję chwilami, ale zbytnio też nie mam jak nadrabiać.
Lenka życzę abyś lada chwila ujrzała dwie kreseczki na teście ciążowym
Misty, Waszym maleństwom życzę dużo zdrowia i żeby szybko wróciły z Wami do domu :* Bądźcie dobrej myśli! Tak to już u wcześniaków jest, ale są pod dobrą opieką lekarską więc głowa do góry! Zdjęcie cudowne
AnusiaM fajnie, że wróciłaś
Pozdrawiam wszystkie i przesyłam promyczki słońca!
Z., dżona lubią tę wiadomość