Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyniecierpliwa21 wrote:Kochana ja testowałam 11dpo i była już druga wyraźna kreska. a mój progesteron w 8dpo w ogóle bez porównania do Twojego bodajże 22,60
Czekam z niecierpliwością na zdjęcie pozytywnego teściku
Tylko tu dochodzi jeszcze luteina którą biorę 2 razy dziennie dowcipnie .. -
Anutka spoko luz masz wszytsko na pismie kiedys co i jak wiec luzik:)
dobry wieczor
Lena piekny wynik trzymam kciuki
a ja od kilkunastu dni usypiam kolo 20-21 ispieeeeee do 8 ;/
chyba juz czuje jesien i zime ;PLena87, Anutka, Z. lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
dokladnie Misie hihih to ja i moj malz
A ja mam wiadomosc ..
lekarze ktorzy mnie zrobili w jajo na poczatku tego roku
podpytuja sie przez asystentke czy bym nie wrocila do nich zajac sie rozliczeniami
4 lata im to robilam..a dziewczyna zrezygnowala po pol roku nastepna przyszla zrezygnowala w dniu kiedy przyszla
i teraz maja podobno do mnie dzownic ale sie wstydzaLena87, Little Frog, Z., dżona lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
i co zrobisz aniu? jak zadzwonia to im to zrobisz? wiesz ze bedziesz mogla stawiac warunki hehe odbij sobie za te wszytkie lata hehe
Lena87 lubi tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
zgodze sie ale pod warunkami .. wiecie kasa jest nam potrzebna biopsja bedzie nas kosztowac 9 tys ;/ wiec trzeba jakos kombinowac..
i tak mysle czy na firme wziasc..tyle ze od pazdziernika musze zaplacic 1100 zl zusu ..
czy nawet nazlecenie .. na czas nieokreslony z najnizsza krajowa wtedy place tylko 270 zl fakt dostaje na reke 1100 zl..no ale na czytso zostaje mi 830 a nie 400 zl. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
no coz zrezygnowali ze mnie bo wg nich 1500 zl to za duzo .. dodam ze kontrakt maja na 150 tys miesiecznie
no ale ...to byloza duzo .
wiec kazali to robic asystentce ;P ktora po pol roku stwierizla ze nie ma czasu dla siebie i zrezygnowala
wiecie co jestem z mojego meza dumna..
kolega zadzwonil do niego czy ida na piwo a moj mezu mowi ze on moze isc na piwo ale on tylko soka wypijebo ne moze pic alkoholu kolega sie pyta czemu a ten bo walczymy o nasze dzieciatkoNatka098, Little Frog, przedszkolanka:), Lena87, Kaśka28, Z., dżona lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Zaskoczyl mnie bo raczej zawzsze sie wymiajl po porstu mowil ze nie ma ochoty
Natka098, Lena87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-