Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nooo Lena masz racje tylko u nas ginka na NFZ to masakra jakas...przeciez jak wtedy mi sie @ spozniala to baba kazala mi sie zarejestrowac na dzien w ktorym bede juz po @ a ja do niej mowie ze nie wiem kiedy bo nie wiem czemu sie spoznia to zapisala mnie za 3 tygodni...noz kurcze...wiec do niej nie pojdeDluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Lena87 wrote:Mój dostał antybiotyk i przez 3 tygodnie zero alko !
Jestem ciekawa jak to zniesie ..
mój ostatnio wypił 1 drinka w czerwcu na urlopie i to dletego że chłopy mu przyniosły to już nie chciał mówić że nie chce i do dzis nic
pewnie i do konca roku nic nie tknie
za to pije duze ilosci białka -
Lena87 wrote:Nie ma nic lepszego, jak pójść na monitoring.
fajnie jak się widzi z którego jajnika bedzie owu, ile pecherzyk ma mm i później że pękł i go nie ma
w ciązy to pewnie wizyty są dopiero ekscytujące <marzyciel> -
nick nieaktualnyKaśka28 wrote:nooo Lena masz racje tylko u nas ginka na NFZ to masakra jakas...przeciez jak wtedy mi sie @ spozniala to baba kazala mi sie zarejestrowac na dzien w ktorym bede juz po @ a ja do niej mowie ze nie wiem kiedy bo nie wiem czemu sie spoznia to zapisala mnie za 3 tygodni...noz kurcze...wiec do niej nie pojde
-
nick nieaktualnyania14 wrote:Twój nie wytrzyma 3 tyg bez alko? ?
mój ostatnio wypił 1 drinka w czerwcu na urlopie i to dletego że chłopy mu przyniosły to już nie chciał mówić że nie chce i do dzis nic
pewnie i do konca roku nic nie tknie
za to pije duze ilosci białka
Jedni lubią % a drudzy nie bądź nie mają potrzeby się napić ..
Mój mąż ma ciężką pracę fizyczną i psychiczną więc nie dziwię się Mu w ogóle że ma ochotę na piwko ..
Dziennie ryzykuje życiem aby zapewnić nam dobrobyt -
nick nieaktualny
-
Lena87 wrote:Jedni lubią % a drudzy nie bądź nie mają potrzeby się napić ..
Mój mąż ma ciężką pracę fizyczną i psychiczną więc nie dziwię się Mu w ogóle że ma ochotę na piwko ..
Dziennie ryzykuje życiem aby zapewnić nam dobrobyt
no tak... my w sumie oboje tak mamy że nie %
ja to jeszcze lubie czasem jakies piwo słodkie a on piwa to już w ogóle a wódki to już w ogóle nie tykam
Lena to jedno nasi mężowi mają wspólne mój też ma ciezka psycghicznie prace i Dziennie ryzykuje życiem aby zapewnić nam dobrobyt -
Nic w tym dziwnego ze faceci lubia piwo i nic w tym dziwnego ze nie lubia:D Kazdy ma prawo do swoich upodoban:D moj pawel prawie w ogole nie pil jak zaczelismy sie spotykac ale ja go troche sprowadzilam na zla droge... nie powiem jak nie mozna to nie mozna i moj juz ponad 2 msc nic nie pije bo antybiotyki ale juz mu sie chce piwka:D Ja sama jak jest goraco to bardzo lubie piwko teraz jesiennymi wieczorami bede wspomagala swoja endometrioze hehe
Natka098, ania14, Lena87, Z. lubią tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Natka098 wrote:Też mieszkam w małej miejscowości i tak jest w przychodni, ale jeżdżę 15 km do miasta i tam sobie znalazłam jednego na nfz i na razie jestem zadowolona.
ja jestem z wioski a okok w mieście w przychodi chyba nawet żaden gin nie przyjmuje ;/ jakiś przyjmuje co czwartek ale tylko prywatnie a w drugim miesie obok 7km mój gin przyjmuje na kase ale kolejki 2 mc ;/ jak miałam monitoring to tylko dzwoniła do niego dzień wcześniej i przyjmował mnie na dyżurze w szitalu, co prawda musiałam do niego jechać ponad 30 km w jedna strone ale wizyta szybko i za free -
nick nieaktualny
-
Natka098 wrote:Też mieszkam w małej miejscowości i tak jest w przychodni, ale jeżdżę 15 km do miasta i tam sobie znalazłam jednego na nfz i na razie jestem zadowolona.Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa też muszę mieć dzień Nie próbowałam ziółek, na razie brałam tylko donga i wcześniej trochę lukrecję, międzyczasie podczas @ krwawnik i pokrzywę. Choć nie wykluczam, że i ziółka o.Sroki zawitają u mnie Lubię ziółka i w nie wierzę
Lena87, ania14 lubią tę wiadomość