Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Złota wrote:Nigdy nie rozumiem czemu łza się ludziom kręci na widok dzieci. Mi się różowe obłoczki wokół serca układają i gęba cieszy, a nie łzy. Z czego tu płakać. Nie wolno! Nie ma powodu do łez!
Lenka juz wrocilam w parcy bylam ehhe
Ania nie ma sie co dolowac!!!!! NIE WOL NO NIE NIE NIE!!!!!!!!!!ania14, Misty87 lubią tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualnyAnutka wrote:jestem na l4 i wzywaja mnie żeby sprawdzic czy nie wyłudzam zasiłku z zus. paranoja jakas i jaeszcze jaka mega liste dok dostałam zeby zabrac ze sobą
Jesteś 30 dni na L4? bo jeśli tak to w tym momencie zaczyna i ZUS płacić i po prostu sprawdzają, to będzie tylko formalność, więc się nie martw.Anutka lubi tę wiadomość
-
Natka098 wrote:Jesteś 30 dni na L4? bo jeśli tak to w tym momencie zaczyna i ZUS płacić i po prostu sprawdzają, to będzie tylko formalność, więc się nie martw.
moga wstrzymać ??? z czego mam wtedy zyć ???Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 września 2014, 18:36
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnutka wrote:tak już ponad 33 dni... pismo bardzo niemiłe i lista bzdurnych dokumentów czy pytań typu: jaka jest zasadność Pani zatrudnienia ...
moga wstrzymać ??? z czego mam wtedy zyć ???
Taka biurokracja, pokażesz zaświadczenie że jesteś w ciąży, jak będą się pytać to powiesz że lekarz kazał się oszczędzać/leżeć i tyle. Bo oni chyba nie wiedzą z jakiego powodu jesteś na L4 i muszą to sprawdzić nim płacić zaczną. I na pewno Ci nie cofną, bo nie mogą uznać że jesteś zdrowa/wyzdrowiałaś jak w niektórych przypadkach.Anutka lubi tę wiadomość
-
Natka098 wrote:Taka biurokracja, pokażesz zaświadczenie że jesteś w ciąży, jak będą się pytać to powiesz że lekarz kazał się oszczędzać/leżeć i tyle. Bo oni chyba nie wiedzą z jakiego powodu jesteś na L4 i muszą to sprawdzić nim płacić zaczną. I na pewno Ci nie cofną, bo nie mogą uznać że jesteś zdrowa/wyzdrowiałaś jak w niektórych przypadkach.
jestem zatrudniona od maja a l4 mam od 14 lipca pewnie chodzi o krótki okres, o ciązy dowiedziałam się 27 maja... -
nick nieaktualny
-
Lena87 wrote:Niecierpliwa, będę testować jak 14dpo minie
Zdjęcie świetne
Kochana ja testowałam 11dpo i była już druga wyraźna kreska. a mój progesteron w 8dpo w ogóle bez porównania do Twojego bodajże 22,60
Czekam z niecierpliwością na zdjęcie pozytywnego teściku -
nick nieaktualny