Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej forumowe cioteczki
Nasze sloneczka stabilne wczoraj byli u mnie rodzice, wieczorem wpadl kuzyn z ciocia bo moja mama u nich miala zostac na noc a tu nagle w drzwiach staje mój maz! Nawet nie wiecie jak się ucieszylam! Szef jak uslyszal, ze mu sie 2 synow urodzilo to kazal przez tydz w pracy sie nie pokazywać będzie spal tu u cioci i będzie z nami caly czas!! Ja jeszcze potrzebuje sporo pomocy przede wszystkim przy wstawaniu co jest dla mnie koszmarem chociaz w nocy musiałam do wc i wstalam sama..moja biedna macica skurczyla sie w ekspresowym tempie...
Nasze skarby takie śliczne, wsadze dzis fotki dla Was...mialam tego nie robic bo te kable i rurki sa niezbyt milym widokiem ale stwierdziłam ze forumowe ciocie musza widziec pierwsze dzieciaki na wątkuZ., martusia1986, Kaśka28, Maniuś, Fidelissa, przedszkolanka:), Lena87, Ania_84, Little Frog, Anaaa:), olka30 lubią tę wiadomość
-
Kamilek http://naforum.zapodaj.net/thumbs/82dc44cf27eb.jpg
Jakubcio
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/a92014fc0384.jpgsantoocha, Z., Natka098, martusia1986, Kaśka28, Malenq, Maniuś, Bursztynka, dżona, Lena87, Anaaa:), olka30, ania14 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cześć!
Misty, super chłopaki! Gratuluję!!! Nabieraj sił teraz, chłopcy są w dobrych rękach, a Ty się regeneruj, żebyś miała siły się nimi zajmować ja już ich wypuszczą z inkubatorów:)
Kochane, proszę o pomoc w interpretacji tego, co się ze mną dzieje. Wszystko na wykresie Czekam na @ a wredota tylko plami i plami, a nie chce sie rozkrecić.
Pomocy?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZłota wrote:Cześć!
Misty, super chłopaki! Gratuluję!!! Nabieraj sił teraz, chłopcy są w dobrych rękach, a Ty się regeneruj, żebyś miała siły się nimi zajmować ja już ich wypuszczą z inkubatorów:)
Kochane, proszę o pomoc w interpretacji tego, co się ze mną dzieje. Wszystko na wykresie Czekam na @ a wredota tylko plami i plami, a nie chce sie rozkrecić.
Pomocy?
A może test zrób? -
Witam się, Kochane!
Dawno nie zaglądałam, a tu wieści, że Misty ma już swoich Chłopaków w komplecie!
Gratulacje, Kochana! Trzymamy kciuki, aby maluchy szybko przybrały na wadze, wyszły do domu silne i zdrowe
A dla was, Rodzice - wytrwałości
Pozdrawiam Was wszystkie, Mamuśki i Staraczki!Maniuś, Anaaa:), dżona lubią tę wiadomość
-
Hej wam kochane
Misty.....poplakalam sie...piekne dzieciaczki kochane malutkie kruszynki ale jak to na gorali przystalo pewnie wyrosna na silnych mężczyzn:D jeszcze raz gratuluje!!! ach wzruszylam sieDluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Natka, nie mam testu, muszę kupić, ale nie lubię ich robić, bo mnie niepotrzebnie nakręcają
Pewnie dziś kupię.
Czy może być tak skąpa @, ze nie potrzeba nawet podpaski? Bo nigdy nie mam mega obfitych, ale aż tak skąpej jak ta to jeszcze nie miałam. Chyba się muszę udać do lekarza:/
-
nick nieaktualny
-
Misty Kochanie jakie wieści:))
Gratuluje Ci super chłopaków:))
Witajcie moje Panie:)
Leje, wieje i szaro:)
Po porannej ince z łyżeczka milicano, a co:)
O 10 robię badanie cukru a potem na spotkanko, zakupy, obiadek i zakupy...
Jadę dzis z siostra do Tesco kupić wielopaki pajacyków , śpioszków itp....
Mam dopiero z lidla dwa śpioszki i jedne spodenki ...
Nie mówiąc o śpiworze,kocykach, pieluchach, laktatorze, niani elektrycznej , rożkuitp.....
Dopiero zaczynam kupować.
Walczę nadal z cukrem...
Wczoraj mieliśmy druga rocznice ślubu:))
Życzę Wam miłego dnia i udanych wizyt. Jutro idziemy do mojej gin i zadecyduje jak z szyjka....
Wiadomość wyedytowana przez autora 1 września, 09:31Maniuś, Little Frog, Anaaa:), santoocha lubią tę wiadomość
-
Misty,slodziaki te Wasze skarbki sa juz stabilni,tak ze bedzie wszystko dobrze napewno...
A Ty bidulko odpoczywaj i nabieraj sil...teraz bedziesz ich potrzebowac podwojnie duzo
A tak w ogole to witam wszystkie moje dziewczynki ja pije kawke,a reszte trzeba cos robic...jeszcze ten tydzien i urlopikNatka098, Little Frog, Anaaa:) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny