Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
Natka, to faktycznie sporo Ci tego spadło na głowę w ostatnim czasie... Ale miejmy nadzieję, że jak jest tak pod górkę, to w końcu będzie z górki
Sara, rewelacyjna figurka! Oj, ciekawe gdzie te 7 kg ;]
Monia, to teraz czekamy z niecierpliwością i nadzieją
Niecierpliwa, to troszkę podźwigasz Ale że jeszcze Ci się fitness do tego chce dodawać PodziwiamXxMoniaXx, Anutka lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczynki ale mialam dzisiaj dzien w pracy bylam tylko na chwile bo taki mam plan ale pozniej siostra wyciagnela mnie na zakupy szukala sukienki na wesele hehe a jej ciezko dogodzic:D
Misty tak jak mowi zabka
Monia wszystko bedzie dobrze
Lena za ciebie dalej trzymam kciuki
Natka no masz prawo do narzekan wyrzuc wszystko z siebie bedzie ci lzej:DWiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2014, 19:14
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Hej moje drogie pozdrawiam Was wszystkie i te szczesliwe i te w kiepskim humorze
U mnie dziwny cykl...straszny bol piersi (od niedzieli wtedy byla ovu) i od wczoraj bole @...nic nie rozumiem...brakuje mi troche tego czasu,kiedy sie nie staralismy,bo wtedy na nic nie zwracalam uwagi...bolalo to bolalo,nie bolalo to nie...a teraz wydaje mi sie ze kazdy cykl jest inny...i badz tu madry czlowieku
-
Maniuś wrote:Hej moje drogie pozdrawiam Was wszystkie i te szczesliwe i te w kiepskim humorze
U mnie dziwny cykl...straszny bol piersi (od niedzieli wtedy byla ovu) i od wczoraj bole @...nic nie rozumiem...brakuje mi troche tego czasu,kiedy sie nie staralismy,bo wtedy na nic nie zwracalam uwagi...bolalo to bolalo,nie bolalo to nie...a teraz wydaje mi sie ze kazdy cykl jest inny...i badz tu madry czlowieku
też tak mam ;/
każdy cykl innej długości i inne objawy
kiedyś zawsze ból piersi i bół miesiaczkowy tydzien przed
w poprzednim cyklu ból miesiaczkowy bez bolu piersi a teraz ani bólu tydzien przed @ ani bólu piersi ;/ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Natka098 wrote:http://www.itaka.pl/wczasy/bulgaria/zlote-piaski/hotel-sunshine-magnolia-spa,VARMAGN.html?ofr_id=af97f9a8eecaa8221a697865fcee84fa245a6f060fca5b29f2333130e757b8b2&adults=2
wczasy zaj*biste !!
ale ja mam z itaka złe skojarzenia ;/
4 godz transferu i wsadzili nas w autobus innej firmy i sami musielismy sie martwic zeby wiedziec gdzie wsiąść i wysiąść
a przesiadek było z 4 plus przepłyniecie łódką
napisałam do biura podrózy i z powrotem wsadzili nas w busa , bus wjechał na prom i na lotnisko
ale że ktoś jest z czego nie zadowolony to się zdarza w każdym biurze podrózyWiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2014, 19:34
-
nick nieaktualnyJa też byłam kiedyś z Itaką i było ok, tu raczej promów nie będzie, ani łódek
Już zrezygnowałam i nie szukałam nic, tylko jakoś z ciekawości kliknełam czy coś się zmieniło, rano cena była jeszcze 1400 ponad najtańszej z jakimkolwiek wyżywieniem, ale jak zobaczyłam tą to pomyślałam, że nie ma opcji muszę kupić bo będę żałować.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2014, 19:43
-
nick nieaktualnyniecierpliwa21 wrote:
A jak Lena ? Testowałaś? Ile już dpo jesteś? Też kibicuję
Mam jeszcze czas na testowanie dopiero 7dpo ..
Dzidziuś coraz większy dobrze że wszystko jest tak jak należy
Natka, ja zgubiłam rok temu obrączkę na wczasach przez swoją głupotę, ryczałam przez całe wczasy, miałam złudną nadzieję że pod koniec sezonu letniego się odnajdzie ale dupa ..
No ale cóż, od grudnia mam nową, poświęconą i już jej nie ściągam z palca . -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLena87 wrote:Mam jeszcze czas na testowanie dopiero 7dpo ..
Dzidziuś coraz większy dobrze że wszystko jest tak jak należy
Natka, ja zgubiłam rok temu obrączkę na wczasach przez swoją głupotę, ryczałam przez całe wczasy, miałam złudną nadzieję że pod koniec sezonu letniego się odnajdzie ale dupa ..
No ale cóż, od grudnia mam nową, poświęconą i już jej nie ściągam z palca .
On zgubił a ja bardziej to przeżywałam i stąd nasze kłótnie. Czułam się jakby mu nie zależało na odnalezieniu:/ ehh cóż poradzić. I tak wszystko ostatnio się sypie Ale mam nadzieje że los się odmieni. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dobry wieczór późną porą
olka30 wrote:Misty słodziutkie zdjęcie, aż się łza w oku kręci..
To prawda a za 7 miesięcy Ty też nam takie zdjęcia maleńkich rączek będziesz wysyłać.
Gratuluję
Misty nabieraj sił, dbaj o pokarm, chłopaki już niedługo będą przy Tobie
Anusia witaj ponownie
Kaśka28 wrote:Ania to jak masz ovu to poco ci clo?
Kasiu, ja też brałam CLO 3 cykle, mimo, że mam swoje owulacje, Clo miało mi podrasować pęcherzyki i 'skierować' je na drożny jajowód , a tak w sumie przesunęło mi owulacje pare dni wcześniej tylko.
W tym cyklu nie miałam monitoringu, ale byłam sprawdzić czy coś się nie potworzyło. Teraz robie przerwe od Clo, bo trzeba i od innych mniej ważnych leków też.
Za Twój piękny wykres trzymam kciuki
Laura życzę miło spędzonych dni w nowej pracy
Fidelisso odpoczywaj, trzymam kciuki, by wszystko wróciło do normy
Ania84 jestem pełna podziwu dla Wszej determinacji i walki
Rudasku, chyba ze Złotą używamy tego samego mydełka - http://www.rossnet.pl/Produkt/Dr-Beckmann-mydlo-do-odplamiania-100-g,96791,6413,6238 - uważam ze jest swietne, ja zapieram ręcznie wszystkie plamy w cieplej wodzie i bujnej pianie mydła, potem wypłukuje i jeszcze piore w pralce w proszku, albo czasem tez daje do proszku z łyzke Vanisha jak jest coś w gorszym stanie
Niecierpliwa, Anutka, Sara pięknie się prezentują Wasze brzuszki
Natka świetny wybór wakacji, mam nadzieję, że ten odpoczynek choć trochę zrekompensuje Ci te wszystkie niepowodzenia ostatnich dni
Lena Ty wiesz... &&
Monia wreszcie dobra wiad. i krok do przodu - owulacja była, serducha były, teraz przydały by się II kreski
Pozdrawiam reszte ekipy :
Z Złota Żaba Maniuś Macierzanka Sylvka Magdas Potforzasta Baś
i reszte mamusiek:
Anaaa Melula Nati Przedszkolanka Bursztynka Driada Melanq
i podglądaczy
Dobranoc
Ps.'Sen jest dla mięczaków' - o Tobie Another tez pamiętam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2014, 01:59
Little Frog, Anaaa:), Anutka, Z., Lena87, przedszkolanka:), Laura, Maniuś, Misty87 lubią tę wiadomość
100 cykl 09.2020 STOP - już nie liczę...
🛑😔 92zOvuFdiend.pl
Niedrożne jajowody? PCOS(2011), niedoczynność tarczycy(2014), hiperinsulinemia(2015), hiperprolaktynemia cz(2015), wysokie LH, znikomy śluz 😐
*08.2018 ... psychoterapia
*1,5 roku z Naprotechnologią
*kilkanaście cykli z Letrozolem
* mąż 2% morfologia, 86 ml/ml koncentracja
*01.2017 - SHSG Lublin - PJ udrożniono, LJ udrożniono na 2/3 długości
*10.2016- laparoskopia -NIEDROŻNOŚĆ OBUSTRONNA 😔PCOS-kauteryzacja jajników
*06.2014-03.2015- 8 cykli z Clostilbergyt
*07.2014- histeroskopia-lewe ujście jajowodu niedrożne, prawe drożne, macica i szyjka ok
*10.2013- laparoskopia- niedrożność PJ, kauteryzacja jajników
*Aniołek [*] 13.01.2014 ♥ 6+3t 😔
*Starania o pierwszą ciąże od 09.2012
"Każdego dnia, dostajemy od życia kamienie, ale to od nas zależy czy zbudujemy z nich mur, czy most."