X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
Odpowiedz

Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych

Oceń ten wątek:
  • Little Frog Autorytet

Wysłany: 3 września 2014, 18:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natka, to faktycznie sporo Ci tego spadło na głowę w ostatnim czasie... Ale miejmy nadzieję, że jak jest tak pod górkę, to w końcu będzie z górki :)

Sara, rewelacyjna figurka! :) Oj, ciekawe gdzie te 7 kg ;]

Monia, to teraz czekamy z niecierpliwością i nadzieją :)

Niecierpliwa, to troszkę podźwigasz ;) Ale że jeszcze Ci się fitness do tego chce dodawać :) Podziwiam :)

XxMoniaXx, Anutka lubią tę wiadomość

• Kaśka28 Autorytet

Wysłany: 3 września 2014, 19:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczynki ale mialam dzisiaj dzien w pracy bylam tylko na chwile bo taki mam plan ale pozniej siostra wyciagnela mnie na zakupy szukala sukienki na wesele hehe a jej ciezko dogodzic:D

Misty tak jak mowi zabka

Monia wszystko bedzie dobrze
    Lena za ciebie dalej trzymam kciuki

Natka no masz prawo do narzekan wyrzuc wszystko z siebie bedzie ci lzej:D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2014, 19:14

Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
    9dpt 84.51 :D
    11dpt 210
    14 dpt 765.9
    18dpt 4270
    32dptmamy ❤️
    w4sq3e3kaoemk4zn.png
  • Maniuś Autorytet

Wysłany: 3 września 2014, 19:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej moje drogie pozdrawiam Was wszystkie :) i te szczesliwe i te w kiepskim humorze :)
    U mnie dziwny cykl...straszny bol piersi (od niedzieli wtedy byla ovu) i od wczoraj bole @...nic nie rozumiem...brakuje mi troche tego czasu,kiedy sie nie staralismy,bo wtedy na nic nie zwracalam uwagi...bolalo to bolalo,nie bolalo to nie...a teraz wydaje mi sie ze kazdy cykl jest inny...i badz tu madry czlowieku :)

zrz69vvjbeicd46f.png
    Synek 19.08.2015 ❤️
    Synek 05.05.2017 ❤️
  • Kaśka28 Autorytet

Wysłany: 3 września 2014, 19:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maniuś wiem cos na ten temat i chyba tu kazda cie rozumie:D i zadna sie nie dziwi ze masz takie odczucia hehe

Maniuś lubi tę wiadomość

11dpt 210
    14 dpt 765.9
    18dpt 4270
    32dptmamy ❤️
    w4sq3e3kaoemk4zn.png
  • ania14 Autorytet

Wysłany: 3 września 2014, 19:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maniuś wrote:
    Hej moje drogie pozdrawiam Was wszystkie :) i te szczesliwe i te w kiepskim humorze :)
    U mnie dziwny cykl...straszny bol piersi (od niedzieli wtedy byla ovu) i od wczoraj bole @...nic nie rozumiem...brakuje mi troche tego czasu,kiedy sie nie staralismy,bo wtedy na nic nie zwracalam uwagi...bolalo to bolalo,nie bolalo to nie...a teraz wydaje mi sie ze kazdy cykl jest inny...i badz tu madry czlowieku :)

też tak mam ;/
    każdy cykl innej długości i inne objawy
    kiedyś zawsze ból piersi i bół miesiaczkowy tydzien przed
    w poprzednim cyklu ból miesiaczkowy bez bolu piersi a teraz ani bólu tydzien przed @ ani bólu piersi ;/

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 września 2014, 19:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A teraz pozytywna informacja, jednak ustrzeliłam super last minute i w piątek wylatujemy, jeaa, nie liczyłam już na to a jednak się udało :D

przedszkolanka:), ania14, Maniuś, Little Frog, Z., Lena87, Anaaa:), olka30 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 września 2014, 19:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak jak kobieta zmienną jest taki jej cykl płata figle :D

ania14, Maniuś lubią tę wiadomość

• Kaśka28 Autorytet

Wysłany: 3 września 2014, 19:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a gdzie lecicie? mozna znac szczegoly ? ogrzeje sie chociaz czytajac te fajniutka oferte:D

11dpt 210
    14 dpt 765.9
    18dpt 4270
    32dptmamy ❤️
    w4sq3e3kaoemk4zn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 września 2014, 19:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://www.itaka.pl/wczasy/bulgaria/zlote-piaski/hotel-sunshine-magnolia-spa,VARMAGN.html?ofr_id=af97f9a8eecaa8221a697865fcee84fa245a6f060fca5b29f2333130e757b8b2&adults=2

przedszkolanka:), dżona lubią tę wiadomość

• Kaśka28 Autorytet

Wysłany: 3 września 2014, 19:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No Natka fakt fajna promocja bawcie sie dobrze:D jakbym miala urlop tez bym chetnie skorzystala

11dpt 210
    14 dpt 765.9
    18dpt 4270
    32dptmamy ❤️
    w4sq3e3kaoemk4zn.png
  • ania14 Autorytet

Wysłany: 3 września 2014, 19:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natka098 wrote:
    http://www.itaka.pl/wczasy/bulgaria/zlote-piaski/hotel-sunshine-magnolia-spa,VARMAGN.html?ofr_id=af97f9a8eecaa8221a697865fcee84fa245a6f060fca5b29f2333130e757b8b2&adults=2

wczasy zaj*biste !!
    ale ja mam z itaka złe skojarzenia ;/
    4 godz transferu i wsadzili nas w autobus innej firmy i sami musielismy sie martwic zeby wiedziec gdzie wsiąść i wysiąść
    a przesiadek było z 4 plus przepłyniecie łódką
    napisałam do biura podrózy i z powrotem wsadzili nas w busa , bus wjechał na prom i na lotnisko

ale że ktoś jest z czego nie zadowolony to się zdarza w każdym biurze podrózy :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2014, 19:34

• Little Frog Autorytet

Wysłany: 3 września 2014, 19:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natka, nie wiedziałam, że aż tak szybko się ten los do Ciebie uśmiechnie. Oby to był początek dobrej passy! :D

Natka098, Lena87, dżona lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 września 2014, 19:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też byłam kiedyś z Itaką i było ok, tu raczej promów nie będzie, ani łódek :D

Już zrezygnowałam i nie szukałam nic, tylko jakoś z ciekawości kliknełam czy coś się zmieniło, rano cena była jeszcze 1400 ponad najtańszej z jakimkolwiek wyżywieniem, ale jak zobaczyłam tą to pomyślałam, że nie ma opcji muszę kupić bo będę żałować.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2014, 19:43

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 września 2014, 21:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    niecierpliwa21 wrote:

A jak Lena ? Testowałaś? Ile już dpo jesteś? Też kibicuję :)

Mam jeszcze czas na testowanie ;) dopiero 7dpo ..

Dzidziuś coraz większy ;) dobrze że wszystko jest tak jak należy ;)

Natka, ja zgubiłam rok temu obrączkę na wczasach przez swoją głupotę, ryczałam przez całe wczasy, miałam złudną nadzieję że pod koniec sezonu letniego się odnajdzie ale dupa ..
    No ale cóż, od grudnia mam nową, poświęconą i już jej nie ściągam z palca .

• XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 3 września 2014, 21:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lenka widzę ładny spadek na wykresie u ciebie i potem skok :)

Lena87 lubi tę wiadomość

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 września 2014, 22:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeszcze 7 dni i będzie wszystko wiadomo ..
    Mój Zapał ostygł :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 września 2014, 22:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena87 wrote:
    Mam jeszcze czas na testowanie ;) dopiero 7dpo ..

Dzidziuś coraz większy ;) dobrze że wszystko jest tak jak należy ;)

Natka, ja zgubiłam rok temu obrączkę na wczasach przez swoją głupotę, ryczałam przez całe wczasy, miałam złudną nadzieję że pod koniec sezonu letniego się odnajdzie ale dupa ..
    No ale cóż, od grudnia mam nową, poświęconą i już jej nie ściągam z palca .

On zgubił a ja bardziej to przeżywałam i stąd nasze kłótnie. Czułam się jakby mu nie zależało na odnalezieniu:/ ehh cóż poradzić. I tak wszystko ostatnio się sypie :/ Ale mam nadzieje że los się odmieni.

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 września 2014, 22:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natka, po burzy zawsze wychodzi słońce ;) <3

Natka098 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 września 2014, 22:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena gorzej jak pora deszczowa nastaje i trwa zbyt długo :)

• dżona Autorytet

Wysłany: 4 września 2014, 01:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry wieczór późną porą :)

olka30 wrote:
    Misty słodziutkie zdjęcie, aż się łza w oku kręci..

To prawda :) a za 7 miesięcy Ty też nam takie zdjęcia maleńkich rączek będziesz wysyłać.
    Gratuluję <3

Misty nabieraj sił, dbaj o pokarm, chłopaki już niedługo będą przy Tobie <3

Anusia witaj ponownie <3

Kaśka28 wrote:
    Ania to jak masz ovu to poco ci clo?

Kasiu, ja też brałam CLO 3 cykle, mimo, że mam swoje owulacje, Clo miało mi podrasować pęcherzyki i 'skierować' je na drożny jajowód , a tak w sumie przesunęło mi owulacje pare dni wcześniej tylko.
    W tym cyklu nie miałam monitoringu, ale byłam sprawdzić czy coś się nie potworzyło. Teraz robie przerwe od Clo, bo trzeba i od innych mniej ważnych leków też.
    Za Twój piękny wykres trzymam kciuki :) <3

Laura życzę miło spędzonych dni w nowej pracy :) <3

Fidelisso odpoczywaj, trzymam kciuki, by wszystko wróciło do normy <3

Ania84 jestem pełna podziwu dla Wszej determinacji i walki <3

Rudasku, chyba ze Złotą używamy tego samego mydełka - http://www.rossnet.pl/Produkt/Dr-Beckmann-mydlo-do-odplamiania-100-g,96791,6413,6238 - uważam ze jest swietne, ja zapieram ręcznie wszystkie plamy w cieplej wodzie i bujnej pianie mydła, potem wypłukuje i jeszcze piore w pralce w proszku, albo czasem tez daje do proszku z łyzke Vanisha jak jest coś w gorszym stanie :)

Niecierpliwa, Anutka, Sara pięknie się prezentują Wasze brzuszki <3

Natka świetny wybór wakacji, mam nadzieję, że ten odpoczynek choć trochę zrekompensuje Ci te wszystkie niepowodzenia ostatnich dni :) <3

Lena Ty wiesz... && ;) <3

Monia wreszcie dobra wiad. i krok do przodu - owulacja była, serducha były, teraz przydały by się II kreski :D

Pozdrawiam reszte ekipy :
    Z <3 Złota <3 Żaba <3 Maniuś <3 Macierzanka <3 Sylvka <3 Magdas <3 Potforzasta <3 Baś <3 :) :)
    i reszte mamusiek:
    Anaaa <3 Melula <3 Nati <3 Przedszkolanka <3 Bursztynka <3 Driada <3 Melanq <3 :) :)
    i podglądaczy :D

Dobranoc :)

Ps.'Sen jest dla mięczaków' - o Tobie Another tez pamiętam :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2014, 01:59

Little Frog, Anaaa:), Anutka, Z., Lena87, przedszkolanka:), Laura, Maniuś, Misty87 lubią tę wiadomość

100 cykl 09.2020 STOP - już nie liczę...
    🛑😔 92zOvuFdiend.pl
    Niedrożne jajowody? PCOS(2011), niedoczynność tarczycy(2014), hiperinsulinemia(2015), hiperprolaktynemia cz(2015), wysokie LH, znikomy śluz 😐
    *08.2018 ... psychoterapia
    *1,5 roku z Naprotechnologią
    *kilkanaście cykli z Letrozolem
    * mąż 2% morfologia, 86 ml/ml koncentracja
    *01.2017 - SHSG Lublin - PJ udrożniono, LJ udrożniono na 2/3 długości
    *10.2016- laparoskopia -NIEDROŻNOŚĆ OBUSTRONNA 😔PCOS-kauteryzacja jajników
    *06.2014-03.2015- 8 cykli z Clostilbergyt
    *07.2014- histeroskopia-lewe ujście jajowodu niedrożne, prawe drożne, macica i szyjka ok
    *10.2013- laparoskopia- niedrożność PJ, kauteryzacja jajników
    *Aniołek [*] 13.01.2014 ♥ 6+3t 😔
    *Starania o pierwszą ciąże od 09.2012
    "Każdego dnia, dostajemy od życia kamienie, ale to od nas zależy czy zbudujemy z nich mur, czy most."

j36regz2ei8e5moa.png
‹‹ 1211 1212 1213 1214 1215 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o dziecko, niepłodność? - jak powiedzieć o tym innym?

Często bywa tak, że temat kłopotów z zajściem w ciążę jest owiany tajemnicą. Jak powiedzieć rodzinie i przyjaciołom o Waszych trudnych doświadczeniach związanych z przedłużającymi się staraniami o dziecko? Doświadczony psycholog, który na co dzień pracuje z parami zmagającymi się z niepłodnością - Justyna Kuczmierowska - proponuje napisanie listu. Sprawdź, co powinno znaleźć się w liście do bliskich osób. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Bolesne miesiączki - skąd się biorą bóle miesiączkowe? Przyczyny, objawy, leczenie.

Bolesne miesiączki mogą występować nawet u 75% kobiet w wieku rozrodczym! Jakie są najczęstsze przyczyny bólu miesiączkowego? Czym jest bolesne miesiączkowanie pierwotne, a czym wtórne? Kiedy bolesne miesiączkowanie wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ