Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
hej dziewczynki witam sie z rana przed praca wpadlam na chwilke:D
Mam dosyc dobry humor mimo zblizajacej sie @...
W tym cyklu mialam niestandardowe objawy (ładna wysoka temp, bole cycow-takie inne niz przedmalpowe, podbrzusze tez jakos inaczej pobolewalo no i sluz ktory sie pojawial) no ale standardowo sie zakonczy @ wem to bo juz temp idzie powoli w dol a pierwsze plamienia sie pojawily:D myslalam ze bardziej zaboli ale dalam rade:D jakos to przezyje:D Jest jeszcze opcja ze sobie wbijalam te wszytskie objawy hehe:DDluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
dżona wrote:Dobry wieczór późną porą
Kasiu, ja też brałam CLO 3 cykle, mimo, że mam swoje owulacje, Clo miało mi podrasować pęcherzyki i 'skierować' je na drożny jajowód , a tak w sumie przesunęło mi owulacje pare dni wcześniej tylko.
W tym cyklu nie miałam monitoringu, ale byłam sprawdzić czy coś się nie potworzyło. Teraz robie przerwe od Clo, bo trzeba i od innych mniej ważnych leków też.
Za Twój piękny wykres trzymam kciuki
Laura życzę miło spędzonych dni w nowej pracy
Fidelisso odpoczywaj, trzymam kciuki, by wszystko wróciło do normy
Ania84 jestem pełna podziwu dla Wszej determinacji i walki
Rudasku, chyba ze Złotą używamy tego samego mydełka - http://www.rossnet.pl/Produkt/Dr-Beckmann-mydlo-do-odplamiania-100-g,96791,6413,6238 - uważam ze jest swietne, ja zapieram ręcznie wszystkie plamy w cieplej wodzie i bujnej pianie mydła, potem wypłukuje i jeszcze piore w pralce w proszku, albo czasem tez daje do proszku z łyzke Vanisha jak jest coś w gorszym stanie
Niecierpliwa, Anutka, Sara pięknie się prezentują Wasze brzuszki
Natka świetny wybór wakacji, mam nadzieję, że ten odpoczynek choć trochę zrekompensuje Ci te wszystkie niepowodzenia ostatnich dni
Lena Ty wiesz... &&
Monia wreszcie dobra wiad. i krok do przodu - owulacja była, serducha były, teraz przydały by się II kreski
Pozdrawiam reszte ekipy :
Z Złota Żaba Maniuś Macierzanka Sylvka Magdas Potforzasta Baś
i reszte mamusiek:
Anaaa Melula Nati Przedszkolanka Bursztynka Driada Melanq
i podglądaczy
Dobranoc
Ps.'Sen jest dla mięczaków' - o Tobie Another tez pamiętam
Dzięki Dżona
Jaki piękny post serduszkowy napisałaś heheZ., dżona lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej wszystkim
Zetka, Złota kciuki za wyniki && zaciśnięte
Natka moje wakacje od forum nic nie dały, więc wracam...
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/3d5cb6f2eeb9.jpg
Miłego dnia dla WasZłota, Z., Laura, olka30, Little Frog, ania14, Anaaa:), martusia1986 lubią tę wiadomość
100 cykl 09.2020 STOP - już nie liczę...
🛑😔 92zOvuFdiend.pl
Niedrożne jajowody? PCOS(2011), niedoczynność tarczycy(2014), hiperinsulinemia(2015), hiperprolaktynemia cz(2015), wysokie LH, znikomy śluz 😐
*08.2018 ... psychoterapia
*1,5 roku z Naprotechnologią
*kilkanaście cykli z Letrozolem
* mąż 2% morfologia, 86 ml/ml koncentracja
*01.2017 - SHSG Lublin - PJ udrożniono, LJ udrożniono na 2/3 długości
*10.2016- laparoskopia -NIEDROŻNOŚĆ OBUSTRONNA 😔PCOS-kauteryzacja jajników
*06.2014-03.2015- 8 cykli z Clostilbergyt
*07.2014- histeroskopia-lewe ujście jajowodu niedrożne, prawe drożne, macica i szyjka ok
*10.2013- laparoskopia- niedrożność PJ, kauteryzacja jajników
*Aniołek [*] 13.01.2014 ♥ 6+3t 😔
*Starania o pierwszą ciąże od 09.2012
"Każdego dnia, dostajemy od życia kamienie, ale to od nas zależy czy zbudujemy z nich mur, czy most."
-
nick nieaktualny
-
Lena87 wrote:Nic sobie nie wkręcam po prostu wiem że nic tam nie ma
Tego nie wiesz:P Ale czekamy spokojnie:) I już Będzie co ma być
Dżona, dzięki za kciuki. u mnie to kontrolka, żadne przełomowe badania nasienia (to za 3 tyg.), ale chciałabym, żeby dobre wyszły:)dżona, Z. lubią tę wiadomość