Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyładna tempka, tak spakowana już sobie spokojnie siedzę na razie. Walnełam sobie testa owu tak dla zabawy i wyszedł można powiedzieć pozytywny chyba, teraz jest 14 dc, a 12dc praktycznie niewidoczna druga kreska, chyba te testy się nie nadają
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2014, 16:31
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNatka098 wrote:Nie mam paszportu a w Grecji już byłam, teraz Bułgarie zobaczymy sobie i porównamy
Ja to Zakochałam się w Grecji, raz byłam na Kolonii, dwa razy z mężem ..
Chętnie jeszcze raz poleciała bym na Zakyntos
A Bułgaria nie przemawia do Mnie dlatego, że występują tam bardzo często opady deszczu ..
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa liczę na to, że chociaż Mężul Mój zabierze Mnie gdzieś na weekend ..
Niestety, budowa a raczej fundamenty pochłaniają każdą chwilę i każdy grosz
Jest to jedna z najdroższych rzeczy , później dach, okna ..
Na szczęście jesteśmy już bliżej końca, jutro fundament zalewamy potem tylko ścianki fundamentowe, dysperbit, styropian, zasypanie piachem i finito na ten rok ..Z., dżona lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLena to i tak super że tyle macie, my na razie ten temat niestety musieliśmy na bok odłożyć przez głupie przepisy, tzn działkę mamy ale przy lesie, i wymagają od lasu odsunąć się o 12m i wtedy nam nic prawie działki nie zostaje i nie ma jak się budować szukamy innej ale ceny są w moich okolicach z kosmosu, a duży domek stawiacie?
-
nick nieaktualnyMy też jesteśmy niedaleko lasu ..
Te przepisy są o kant dupy Zresztą w starostwie są nie lepsi
Czepiają się każdego szczegółu ..
Domek ma 134.10 m² - http://www.dobredomy.pl/projekt/rawenaII/Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2014, 17:26
Natka098, przedszkolanka:), Little Frog lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyXxMoniaXx wrote:PIĘKNY DOMEK .
Dziękuję ,
Marzył Mi się malutki, parterówka .. No ale wyszło inaczej z racji tego że nie mamy dużej działki ..
Chodź to też jest parterówka z użytkowym poddaszem ..Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2014, 17:32
-
Hej dziewczynki
Lena piekny dom
Z. moze juz owulka za rogim ..
Ja po rozmowie poki co wydebilam od nch 1500 zl m-c..
zobaczymy .. jak to bedzie
Lena87, Kaśka28, Z., Little Frog lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny