Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Tak urodzila wczoraj o 18:10 Marcelek walczy
a no odezwali sie lekarz przyszla koza do woza..ale wiecie jakos nie czuje ze to dlugo potrwa jalis znajde prace na etat to nie bede sie z nimi wiazala ;/
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny to jest tragedia....ale bedziemy trzymac kciuki...
U mnie dzisiaj w pracy jedna dziewczyna sie dowiedziala ze jej dzieciatko obumarlo byla w 9tyg ciazy...lekarz kazal czekac czy sama sie oczysci czy bedzie zabieg...boze jaka ona zaplakana chodzila...ja bym wziela chorobowe...nie dalabym rady chodzic do pracy z artym dzieciatkiem w lonie....Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
wody plodwoe byy zielone..i CRP - wskaznik zakazenia zacal rosnowac..po porstu orgaznim robil to co musial.. na nic nsie nie zdaly kroplowki ;/
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
XxMoniaXx wrote:ale dziwna ze przyszła do pracy ... ale jej musi być cięzko
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2014, 18:00
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualny
-
Lena87 wrote:Kasiu, każda strata dziecka jest ciężka i nie ważne w którym tygodniu się było, dla matki jest to żałoba do końca życia ..
Mój Mąż tego nie rozumie, jak wspominam ile Nasze dzieciątko by teraz miało miesięcy ..Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualnyKaśka28 wrote:Lena oczyswiscie nie wazne w ktorym tygodniu oczywscie ale to nie o to chodzi tylko ja na jej miejscu nie dalabym rady chodzic do pracy raczej przynajmniej dopoki nie byloby po wszytkim...
Może jest jej łatwiej wśród ludzi .. wśród tych wszystkich dzieciaczków
W domu zapewne pogrążyła by się w rozpaczy ..