Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Kasiu raczej watpie ale czuje sie jak przed @ moze uwluka jednak byla tego 12 i @ sie zbliza.. sama nie wiem.. szyjke mam niska sredniotwarda i otwarta
nie mowei ze jak cos o bym sie nie ucieszyla jakby zamiast za tydz przyszla teraz bo za tydzien wyjezdzamy i w planie mamy aquapark -
Z. wrote:Dzień dobry
Dziękuję Wam za kciuki! Poprawiło się! Co prawda jeszcze nie miałam w lapkach wyników. Sms mąż mi tylko dał znać. Ale! Z 1% morfologia skoczyla na 4,55 %. A ilość z 22 mln w całości do 40 mln. Czyli mamy dolne normy! Cieszę się chociaż koncentracja jest 10 w 1 ml. A norma jest od 15.
Jeszcze raz dziękuję za kciuki! Teraz muszę wyhodowac jakiś ladny pęcherzyk. Jest nadzieja!
Z. lubi tę wiadomość
-
Z. Dajecie nadzieje ze i u nas sie poprawi...moj tez mial 1%,a czy witaminki cos pomaga to okaze sie za miesiac...tak sie boje...
Zycze udanego swietowania
Pozdrawiam wszystkieLena87, dżona, Z. lubią tę wiadomość
-
kurcze......ale sie zdenerwowalam!!!!! Pawel bawil sie z psem rzucal mu zabawke i maly szarpal oczywiscie i chyba wyrwal mu zeba...kla...wiem ze psom zeby wypadaja ale nie wiem czy to juz nie byl staly.....pies ani nie zaskomlal wiec mam nadzieje ze to jednak mleczak....Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualny
-
Cześć ciocie!!
Nasze serduszka juz same oddychają! Wreszcie pozbyli sie tych rurek i mozemy popatrzec na cale buzki dokladnie
Kamilek goni Kubunia i juz wazy 100g wiecej niz przy porodzie! Kubus na razie slabiej ale nie ma zle
Moj maz jest po uszy zakochany...jakbyscie slyszaly jak on do nich mowi... jestem taka szczesliwa, ze ich mam!!
Z calej mocy kazdej z Was zycze takiego uczucia i szczęścia! !!Ania_84, przedszkolanka:), Little Frog, Lena87, Maniuś, Anaaa:), Magdas, dżona, Laura, Z., olka30, martusia1986, Bursztynka, santoocha lubią tę wiadomość
-
Misty i znowu lezka w oku ze szczescia:D normalnie jakby twoja hitoria byla kogos baaaardzo blisiego...chociaz moze cos w tym jest:D bo przez te wsyztkie miesiace stalyscie sie wszytkie dla mnie takie bliskie:D muuuuuaaaaaa
Lena87, Maniuś, Anaaa:), dżona, Z., olka30, Misty87 lubią tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualny
-
Witam wieczorową porą. Dobrze jest poczytać pozytywne wieści
Z. gratuluję wyników!
Kasia, mojemu psiakowi zęby wypadały 2 razy. Myślałam, że wypadają raz jak u człowieka i bałam się, że będzie szczerbaty xD
Misty czekamy na zdjęcia! Mówiłam, że Górale są silni i dadzą radę! niech rosną Wasze Skarby. Niedługo wrócicie do domku
Lena, ja też czekam aż ogłosisz niebawem, że masz lokatora
Dżona
Ania, ja używałam rtęciowego. Wyniki były miarodajne w przeciwieństwie do elektronicznego, który za każdym razem pokazywał inny wynik
Ajjj nie jestem w stanie wszystkiego nadrobić przez to zamieszanie w domu. Jestem z Wami serduchem i myślami. Całuję i pozdrawiam Was wszystkie!Maniuś, Little Frog, Laura, Lena87, Z. lubią tę wiadomość
-
Zetka super poprawa Suplementy się spisały
Złota dziwne te wyniki, też mi się wydaje że jesteś po owulce.
Ania, ja mierzę od ponad półtora roku tym samym elektronicznym i jestem zadowolona Twoja temp. dość wysoka, uważaj żeby Cię coś nie rozłożyło
Misty świetna wiadomość
Chłopaki rosną, pięknieją i sprawiają mnóstwo radości także i Nam
Lena, Ty uciekasz do spania, a ja dopiero co obiadek pochłonęłam
Anaaa nie przemęczaj się za bardzo
Kasia, Monia, Żaba, Maniuś
Dobry wieczór dziewczyny
Kciuki za kolejne dobre wieści &&Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2014, 22:51
Maniuś, Little Frog, Anaaa:), Lena87, Z. lubią tę wiadomość
100 cykl 09.2020 STOP - już nie liczę...
🛑😔 92zOvuFdiend.pl
Niedrożne jajowody? PCOS(2011), niedoczynność tarczycy(2014), hiperinsulinemia(2015), hiperprolaktynemia cz(2015), wysokie LH, znikomy śluz 😐
*08.2018 ... psychoterapia
*1,5 roku z Naprotechnologią
*kilkanaście cykli z Letrozolem
* mąż 2% morfologia, 86 ml/ml koncentracja
*01.2017 - SHSG Lublin - PJ udrożniono, LJ udrożniono na 2/3 długości
*10.2016- laparoskopia -NIEDROŻNOŚĆ OBUSTRONNA 😔PCOS-kauteryzacja jajników
*06.2014-03.2015- 8 cykli z Clostilbergyt
*07.2014- histeroskopia-lewe ujście jajowodu niedrożne, prawe drożne, macica i szyjka ok
*10.2013- laparoskopia- niedrożność PJ, kauteryzacja jajników
*Aniołek [*] 13.01.2014 ♥ 6+3t 😔
*Starania o pierwszą ciąże od 09.2012
"Każdego dnia, dostajemy od życia kamienie, ale to od nas zależy czy zbudujemy z nich mur, czy most."