Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej Alka
Proszę bardzo Tu masz ostatnie wpisy -
https://ovufriend.pl/posty-uzytkowniczki,52462,2420,31.html100 cykl 09.2020 STOP - już nie liczę...
🛑😔 92zOvuFdiend.pl
Niedrożne jajowody? PCOS(2011), niedoczynność tarczycy(2014), hiperinsulinemia(2015), hiperprolaktynemia cz(2015), wysokie LH, znikomy śluz 😐
*08.2018 ... psychoterapia
*1,5 roku z Naprotechnologią
*kilkanaście cykli z Letrozolem
* mąż 2% morfologia, 86 ml/ml koncentracja
*01.2017 - SHSG Lublin - PJ udrożniono, LJ udrożniono na 2/3 długości
*10.2016- laparoskopia -NIEDROŻNOŚĆ OBUSTRONNA 😔PCOS-kauteryzacja jajników
*06.2014-03.2015- 8 cykli z Clostilbergyt
*07.2014- histeroskopia-lewe ujście jajowodu niedrożne, prawe drożne, macica i szyjka ok
*10.2013- laparoskopia- niedrożność PJ, kauteryzacja jajników
*Aniołek [*] 13.01.2014 ♥ 6+3t 😔
*Starania o pierwszą ciąże od 09.2012
"Każdego dnia, dostajemy od życia kamienie, ale to od nas zależy czy zbudujemy z nich mur, czy most."
-
Jak tam Twój maluszek się ma i jak Ty się czujesz??100 cykl 09.2020 STOP - już nie liczę...
🛑😔 92zOvuFdiend.pl
Niedrożne jajowody? PCOS(2011), niedoczynność tarczycy(2014), hiperinsulinemia(2015), hiperprolaktynemia cz(2015), wysokie LH, znikomy śluz 😐
*07.2014- histeroskopia-lewe ujście jajowodu niedrożne, prawe drożne, macica i szyjka ok
"Każdego dnia, dostajemy od życia kamienie, ale to od nas zależy czy zbudujemy z nich mur, czy most."
-
Nie chcę ciągnąć za język...
Trzymaj się Kochana i bądź dobrej myśli. Wspieramalka89, alka89 lubią tę wiadomość
100 cykl 09.2020 STOP - już nie liczę...
🛑😔 92zOvuFdiend.pl
-
Cześć dziewczyny pamietacie mnie jeszcze ?
Staram sie Was podczytywac choc czasu mało. Pracuje z ludzmi z taaaakimi problemami, że moje przy tym to sa taaaaakie maluśki jestem w trakcie przewartościowywania mojego życia
Misty gratulacje chlopaki są silni dadza rade
Lenka trzymam kciuki za pozytywny final tego cyklu
Monia super ze miałas owulke bedzie dobrze
Z. extra ze wyniki sie poprawily oby tak dalej
Alka ściskam bedzie dobrze
Reszre dziewczyn ściskam i pamietajcie ja trzymam kciuki i wierze ze kazdej z was niebawem sie udaalka89, alka89, Little Frog, Lena87, Z., Ania_84, olka30, Laura, dżona, Anaaa:) lubią tę wiadomość
W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu. -
Dzień dobry piąteczkowo ale ten czas leci.
Od wczoraj męczą mnie potworne zgagi! nie życzę nikomu .. macie jakieś domowe sposoby, żeby się nie faszerować tabletkami?
Mały się strasznie obniżył. Nie wiem czemu. Zmienił chyba całkowicie ułożenie. Mam straszny ucisk na spojenie niedługo wizyta u gina to zobaczymy co tam się u niego dzieje.
Pozdrawiam Was serdecznie, życzę miłego weekendu i samych pozytywnych wieści! :*
Będę zaglądać co jakiś czasZ., Ania_84, Laura, dżona lubią tę wiadomość
-
Witajcie.
Anaa,trzymam kciuki.
Monia,tak tb mały Tobiaszek.
Dziekuje za wsparcie,dzisiaj sie obudziłam z dobrym humorem ,ciekawe na jak dlugo i jestem zdania ,ze cuda sie zdarzajaZ., olka30, dżona, Maniuś, Anaaa:) lubią tę wiadomość
Tobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
Zośka /28.06.2015 **Aniołek **10 tydz. -
nick nieaktualnyDzień Dobry ,
Anaa no to poczekamy jeszcze troszkę
Dżona, senna byłam to wykorzystałam moment, ale i tak od razu nie zasnęłam ..
Magdas, nie musisz się starać o dzidzie wracaj tu
Alka głowa do góry, nie zamartwiaj się na zapas
ŻabciuWiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2014, 08:24
Little Frog, Z., alka89, dżona, Anaaa:) lubią tę wiadomość
-
Anaaa:) wrote:Dzień dobry piąteczkowo ale ten czas leci.
Od wczoraj męczą mnie potworne zgagi! nie życzę nikomu .. macie jakieś domowe sposoby, żeby się nie faszerować tabletkami?
Mały się strasznie obniżył. Nie wiem czemu. Zmienił chyba całkowicie ułożenie. Mam straszny ucisk na spojenie niedługo wizyta u gina to zobaczymy co tam się u niego dzieje.
Pozdrawiam Was serdecznie, życzę miłego weekendu i samych pozytywnych wieści! :*
Będę zaglądać co jakiś czas
podobno mleko tylko wzmaga zgage
no i siemie lniane
Alka trzymam kciuki za cudzik
Lena widze ze lecisz z tempka do gory zaciskam kciuki
a ja witam sie z kawka
o 11 jade w teren od razu odwiedzimy rodzinke na wsiLena87, Z., dżona, Anaaa:) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAniu, to tylko dobra mina do złej gry .. na końcu będzie czerwona fala
Kurcze, przebudziłam się po 2 i nie potrafiłam zasnąć do 5
Mąż jak wróci z pracy to Mnie zabije, bo pewnie nie wyspany poszedł
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2014, 08:34
-
Dzieki Lenka
Ja sobie przemyslalam i szukam innego gina :p ktory zglebi temat co jest przyczyna niepowodzen moze jakis hormon mi szwankuje bo ten gin co chodzilam do niego teraz wkurzyl mnie bo teraz mialam dlugi cykl pojechalam do niego z tym a on do mnie ale teraz pani sie nie stara to nawet dupka nie moge dac niewiedzialam ze to lek tylko dla starajacych sie. Kurcze wydaje mi sie ze skoro teraz sie nie staram to jest to odpowiedni czas na ustawienie cyklu itp no ale moze to tylko mi sie tak wydaje.
Ale mimo wszystko postawnowione szukam innego gina ktory poszuka przyczyny a nie rzuca lekami ktore u kogos pomoglyLena87, olka30, Z., dżona, Anaaa:), Little Frog, Kaśka28 lubią tę wiadomość
W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu. -
hej hej DZiewczynki
co u WAs ?
pozdrawiam kazda z Was bo chyba nie dam rady wymienić
u mnie słoneczko piekne za oknem wiec wstałam..i sama nie dowierzam ze o tej porze hihihhiLena87, olka30, dżona, Anaaa:) lubią tę wiadomość
-
Bry!
Chciałam dodać że mój mąż nie umie czytać jak już dostałam wyniki to tam nie ma 40 mln żołnierzy tylko 43,8! 3 miliony piechotą nie chodzi wiec to już chyba potężna armia, prawda? Cieszę się i wierzę że nie długo się uda
Magdas miło Cię widzieć. I powiem Ci że dobrze że sa tacy ludzie jak ty i z powołania chcą pracować z osobami chorymi. To piękne. Podziwiam Cię i Lenka ma rację. Nie musisz się starać żeby z nami być. I tak starasz się po części bo ta praca to przecież też jakiś krok w stronę maaluszka
Zabko co u Ciebie? Coś się stało? Przycichlas trochę. Mam nadzieję że wszystko oki!
Lena trzymam kciuki za ten Twoj cykl. Masz tu tyle kiedy kibiców że musi byc dobrze
Manius Wasze wuniki na pewno też się poprawia!
Ana współczuję ci dolegliwości ale już jesteś na finiszu powoli. Zaraz będziesz mogła tulic takie sliczne maleństwo jak te maluchy Misty
Misty informuj co u Was, i przyłączam się do apelu o kolejne fotki Kubusia i Kamilka
Bursztynko jeśli nas czytasz, wiem że Wy zaszliscie z 4% prawidlowycj wynikow, powiedz mi jeszcze przy jakiej ilości plemników? I napisz jak sie czujecie! Mam nadzieję że wszystko oki
Pozostale których nie wymienilam, jestem z Wami! Sciskam, wspieram i pozdrawiam!
A teraz spierniczam do pracy
♡Lena87, olka30, Ania_84, Laura, przedszkolanka:), dżona, Maniuś, Anaaa:), Little Frog, santoocha lubią tę wiadomość
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny