Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
Wiem kochana ale nasz adyrka zatrudnila ja wiedzac ze jest w ciazy w sumie to bylo tak ze ona byla na okresie probnym wczesniej a od wrzesnia miala podpisac umowe juz na stale i przed podpisaniem pwiedziala dyrce ze jest w ciazy i mimo tego dyr podpisala z nia umowe...a teraz taka tragedia to tez by pewnie zrozumiala....
Lenka Ty wiesz ja nie wiem co to znaczy stracic dziecko ale potrafie to zrozumiec i wiem jaka to tragedia...kurcze ale niestety tragedie sie zdazaja...i musimy nauczyc sie z tym zyc...wiesz ze kibicuje ci w ogole wam wsztkimLena87 lubi tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Lena87 wrote:Może jest jej łatwiej wśród ludzi .. wśród tych wszystkich dzieciaczków
W domu zapewne pogrążyła by się w rozpaczy ..Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyXxMoniaXx wrote:dlaczego Lenko mąż Cie nie rozumie ?
Tak na prawdę jeśli chodzi o tamten dzień i kilka dni po .. To On nic nie rozumie - może najzwyczajniej nie chce ..
Za to Wiem, że bał się o Mnie jak nigdy dotąd - nie powiedział Mi tego, ale widziałam ..
Jest jaki Jest ale Kocham Go .
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2014, 18:12
Z., Baś, dżona lubią tę wiadomość
-
dziewczyny czy ktoras z Was mierzyla termometrem rteciowym tempke w pochwie ??
bo cos mi sie obilo o uszy ze jest dokladniejszy .. ?? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
kurde dziewczyny chyba cos u mnei nie tak .. zalewa mnie na bialo.. tempka pod pacha 37 ;/ od dwoch dni wczoraj wieczorem pobilam rekodrd tam na dole 37,97
chyba mnie cos rozlozyolka30 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:kurde dziewczyny chyba cos u mnei nie tak .. zalewa mnie na bialo.. tempka pod pacha 37 ;/ od dwoch dni wczoraj wieczorem pobilam rekodrd tam na dole 37,97
chyba mnie cos rozlozy
Aniu, to ze mną też jest coś nie tak, bo dziś Mnie też zalewa po południu i temp. powyżej 37 .
A na dole nie wiem jaka jest bo mierzę w ustachAnia_84, Z., olka30 lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
Dziękuję Wam za kciuki! Poprawiło się! Co prawda jeszcze nie miałam w lapkach wyników. Sms mąż mi tylko dał znać. Ale! Z 1% morfologia skoczyla na 4,55 %. A ilość z 22 mln w całości do 40 mln. Czyli mamy dolne normy! Cieszę się chociaż koncentracja jest 10 w 1 ml. A norma jest od 15.
Jeszcze raz dziękuję za kciuki! Teraz muszę wyhodowac jakiś ladny pęcherzyk. Jest nadzieja!
Ania_84, Lena87, przedszkolanka:), Maniuś, Little Frog, Anaaa:), dżona, Natka098, olka30, santoocha lubią tę wiadomość
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
Lena87 wrote:Aniu, to ze mną też jest coś nie tak, bo dziś Mnie też zalewa po południu i temp. powyżej 37 .
A na dole nie wiem jaka jest bo mierzę w ustachLena87, Z. lubią tę wiadomość
-
Z. wrote:Dzień dobry
Dziękuję Wam za kciuki! Poprawiło się! Co prawda jeszcze nie miałam w lapkach wyników. Sms mąż mi tylko dał znać. Ale! Z 1% morfologia skoczyla na 4,55 %. A ilość z 22 mln w całości do 40 mln. Czyli mamy dolne normy! Cieszę się chociaż koncentracja jest 10 w 1 ml. A norma jest od 15.
Jeszcze raz dziękuję za kciuki! Teraz muszę wyhodowac jakiś ladny pęcherzyk. Jest nadzieja!
Z. lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ania a moze moze???? kurcze Aniu nie chce cie nakrecac bo u mnie 3 dni temu tez pojawil sie bialy sluz taki rozciagliwo kremowy...i juz juz mialam nadzieje ale pojawily sie u mnie plamienia wiec nici ale u ciebie wyglada to obiecujaco:D
Lena87 lubi tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Lenko taki zadowolony że powiedział że więcej na takie badanie nie idzie
Ale to brał - fertimen, maca, l-karnityna i koenzym Q10 chyba? I będzie brał dalej bo wierzę że dzięki temu sie poprawiło. Zobaczymy jeszcze co androlog powie za 5 dni.
Jestem happy
I okres mi się skończył więc chyba będziemy świętować!
Przepraszam że tak wolno ale pisze z telefonu. Nie chciałam Was trzymać w niepewnościLena87, Kaśka28, Ania_84, Ania_84, przedszkolanka:), Little Frog, dżona, Laura lubią tę wiadomość
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017