Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry!
Lenko, nie mogę się napatrzeć na Twój wykres!
A ja dziś zdycham. Wczoraj zaszaleliśmy z mężem i wypiliśmy po 3 piwka... Ja mojego 3 nie dopiłam... Normalnie tak wymiotowałam, że mój żołądek opróżniłam do zera. A dziś rano mąż mi zrobił gorącą herbatę i wcale nie jest lepiej Takie mdłości, że szok Jeszcze nigdy tak nie miałamLena87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZ. wrote:Dzień Dobry!
Lena, to przez kropka - senność
Życzę udanego dnia, kochane
Srutu tutu majty z drutu ..
Dziewczyny polecam ten filmik obejrzyjcie koło mężów ..
Tomcio oglądał z ciekawością , a jak zapytałam czy by się podpiął pod taką maszynę z niepewnością odpowiedział że bez problemu ha ha ha
http://www.youtube.com/watch?v=Zcu4FXTA_WwZ., dżona lubią tę wiadomość
-
Niech i będą majty z drutu srutututu
Jeszcze kilka dni i się wyjaśni
Jeśli chodzi o filmik to wolę nieoglądać bo sama boję się porodu kiedyś tam
Ale zwróćcie uwagę jaka silna jest natura, która wzbudza w nas tak silną potrzebę macierzyństwa, posiadania dziecka, że świadomie decydujemy się przejść przez taki ból. Potrzeba jest większa niż strach przed porodem i bólem
A faceci to mięczakiLena87, dżona lubią tę wiadomość
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
Little Frog wrote:Dzień dobry!
Lenko, nie mogę się napatrzeć na Twój wykres!
A ja dziś zdycham. Wczoraj zaszaleliśmy z mężem i wypiliśmy po 3 piwka... Ja mojego 3 nie dopiłam... Normalnie tak wymiotowałam, że mój żołądek opróżniłam do zera. A dziś rano mąż mi zrobił gorącą herbatę i wcale nie jest lepiej Takie mdłości, że szok Jeszcze nigdy tak nie miałam
Lena ogladalam....masakra!!!Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Lenko, obejrzałam cały filmik. Faktycznie gościu odważny! A co do mnie, to faktycznie może być coś na rzeczy. W poniedziałek i wtorek do szkoły przyszła laska z jakimiś problemami żołądkowymi, a wczoraj inna z mdłościami. Chyba jakiś wirus panuje i te małpy mnie zaraziły. No nie wiem. Czuję się ciutkę lepiej, wcisnęłam w siebie dwie małe kanapeczki.
Z, magia, cud. I miłość od pierwszego wejrzenia A mówią, że to niemożliwe ;] A jednak!Z., Lena87 lubią tę wiadomość
-
Mialam na mysli ze masakra ze nie wytrzymal hehe tez sie z niego smialam jak sie zwijal a Pawel....eeeee on udaje!!!! ale sie z niego smialam
Zabcia zdrowka no chyba ze kropeczka to zygajLittle Frog lubi tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Wiesz sobota w tygodniu wiecej sie dzieje:D
Kochana ja nie widze na twoim wykresie ani notatek ani masz to udostepnione czy tylko ja tego nie widze?Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2014, 18:13
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Kochana nie obstawialam takiej opcji bo jakby tak bylo to widzialabym pole "współzycie" i wtedy pytanie brzmialoby inaczej hehe
Lena87 lubi tę wiadomość
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️