X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
Odpowiedz

Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych

Oceń ten wątek:
  • santoocha Autorytet

Wysłany: 7 września 2014, 20:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak się ma kaca, to się zalega w łóżku ;)

Szafa nasza, kupiona bez specjalnego zastanowienia jak tylko sprowadziliśmy się tu- zwyczajnie nie mieliśmy gdzie rozpakować ciuchów...
    Teraz idealnie pasowałaby do przedpokoju, akurat na kurtki,płaszcze, ma duże lustro więc git.
    Byle tylko dała się przenieść (ledwie zmieści się w drzwiach, a to i tak po położeniu i przekręceniu o 180st). I oby się nie rozwaliła przy okazji, bo inaczej skończy jako opał...

Może i spodobało by mi się siedzenie z dzieckiem w domu, gdyby nie teście na dole. Ciągle się wpieprzają, jak sobie pomyślę jak to zaczną mi wychowywać, ubierać, karmić dziecko, to dostaję drgawek ;(

Little Frog, Ania_84, Anaaa:), Fidelissa lubią tę wiadomość

• Kaśka28 Autorytet

Wysłany: 7 września 2014, 20:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dzisiaj do poludnia leniuchowalam a potem poszlam z pieskiem do rodzicow zeby sie troche wybiegal...tam byl brat z dzieciakami wiec zabralismy dzieciaki z siostra na lody (taki wypad z ciociami). Powiem wam jak tak czekalam przy stoliku na rynku na dzieci i siostre az wybiora sobie smaki, obserwowalam ludzi...oczywiscie mase rodzin z dziecmi w różnym wieku i jak tak patrzylam na to wszytko co sie dzialo wokol mnie to sie rozmarzylam i wyobrazilam sobie siebie jako mame takich brzdacow wychodzaca na lody wyglupiajaca sie z dzieciakami przy fontannie ogladajaca wystawy sklepow. Bylo tak przyjemnie taka piekna pogoda super atmosfera. Od dawna nie czulam takiego szczescia bijacego od innych nie bylo klotni i niezadowolonych min za to byly same uśmiechniete twarze. Z jednej strony chcialam zostac pomiedzy tymi ludzmi i grzac sie w ich ciepelku a z drugiej strony chcialam jak najszybciej uciec bo oni byli szczesliwi wydawaloby sie ze byli bez problemow a ja...tak pragne byc mama juz teraz zaraz a wiem ze to jest niemozliwe, i o ile w ogole bede mama i bede mogla cieszyc sie takimi chwilami z wlasna rodzina, bedzie to w dalekiej przyszlosci...wiem ze najwazniejsze ze to sie kiedys wydarzy- bo wierze w to ale nie mam sily juz czekac...meczy mnie to czekanie i te comiesieczne rozczarowanie...no ale co mi pozostaje?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2014, 20:59

Little Frog, Z., Misty87, Anaaa:), Fidelissa, dżona lubią tę wiadomość

Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
    9dpt 84.51 :D
    11dpt 210
    14 dpt 765.9
    18dpt 4270
    32dptmamy ❤️
    w4sq3e3kaoemk4zn.png
  • Little Frog Autorytet

Wysłany: 7 września 2014, 21:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Santoocha, w takim wypadku musiał to być kac gigant :D
    Myślałam, że szafa teściowej lub od teściowej i chciałaś ją całkiem wywalić, ale nie chciałaś słuchać jej gadania albo coś.
    Co do teściów, to chyba często będziesz chodziła na długie spacery ;] A tak serio, to nie wiem co Ci napisać....hamowanie ich to chyba będzie specjalne zadanie dla Twojego męża :)

Kasiu, przyjemne popołudnie miałaś :) Ja też lubię sobie tak czasami pomarzyć :) A jak byłam w Polsce, to myślałam, że od chrześnicy się nie odkleję, a przed wyjazdem obmyślałam plan porwania ;] :D

• Ania_84 Autorytet

Wysłany: 7 września 2014, 21:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiu ja dzis jak atrzylam na meza i Marcelka to mówiłam sobie tak w myslach.. juz niedlugo ..niedlugo bedziesz uczyła swojego synka/ coreczke uczyc chodzic ;)

Little Frog, Z. lubią tę wiadomość

Bezplemnikowcy też mają dzieci ;) 35odc.
    1 podejście (31.12.15) - cb
    2 Podejście (24.05.16) :) 13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94
    74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • Kaśka28 Autorytet

Wysłany: 7 września 2014, 21:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ala co tam u ciebie opowiadaj jak sie czujesz? jak dzidzia?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2014, 21:16

11dpt 210
    14 dpt 765.9
    18dpt 4270
    32dptmamy ❤️
    w4sq3e3kaoemk4zn.png
  • Little Frog Autorytet

Wysłany: 8 września 2014, 08:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :)

U mnie słońce pięknie świeci,
    Póki co zregenerowałam siły i mam nadzieję, że do końca tygodnia się nic nie zmieni :)

Właśnie oglądam DDTVN i jest o wróżbitach tych z TV. Normalnie na tej infolinii dziennie odnotowują ok 15000 minut (koszt połączenia za minutę to ok 3,50 zł) i ok 10000 smsów (koszt smsa ok 3 zł). Chyba powinnam zostać wróżką!

Miłego dnia! :)

olka30, Z., santoocha, dżona lubią tę wiadomość

• olka30 Autorytet

Wysłany: 8 września 2014, 08:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam i ja, dziś ponoć ostatni dzień ładnej pogody na dość długi czas... A ja w pracy.. Kręgosłup mi wysiada i od rana męczą mnie mdłości, a już z półtory tyg. miałam z tym spokój.. Jeszcze tydzień.. A potem wolne..

Jk6fp1.pngRjgsp1.png pgaCp1.pngq4sUp1.png
  • Złota Autorytet

Wysłany: 8 września 2014, 08:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczynki!

Moja koleżanka zaczęła rodzić! Ogromne dziecko, 4800 i każą jej rodzić drogami natury - masakra, ona ma 168 cm! I 50 kg waży! Przecież to dziecko ją rozerwie na pól:/

Szpitale:/

U mnie słońce, cykl się sypie, ale za to jaka pogoda :)

dfe327de15eec3b7764af72f3785c2ef.png
  • Little Frog Autorytet

Wysłany: 8 września 2014, 08:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olka, to dobrze, że wolne się zbliża, bo masz się oszczędzać :)

Złota, to faktycznie olbrzymie dziecko jak na taką drobinkę...

• Kaśka28 Autorytet

Wysłany: 8 września 2014, 09:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam dziewczynki u nas pogoda przesliczna:D fajnie jakby tak zostalo brakuje mi sloneczka:D ja na 12 do pracy takze mam jeszcze chwilke czasu:D

11dpt 210
    14 dpt 765.9
    18dpt 4270
    32dptmamy ❤️
    w4sq3e3kaoemk4zn.png
  • Złota Autorytet

Wysłany: 8 września 2014, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aśka urodziła! naturalnie!

Okazało się, ze dzieciak ważył "tylko" 3700 i jakoś go wypchnęła:)

Lena87, Z., Little Frog, dżona lubią tę wiadomość

• Maniuś Autorytet

Wysłany: 8 września 2014, 10:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam witam i o Wasze samopoczucie pytam :)
    U mnie pogoda zajebista :) caly sierpien bylo brzydko,a tu teraz taki upal :) wiedzialam kiedy wziasc urlop :) Glupi ma zawsze szczescie :) :) :)
    Jutro do Pl,ciesze sie i nie,bo jade sama bez mojego meza :( ale mysle ze wyjdzie nam to na dobre :) stesknimy sie i bedziemy sie pozniej dlugo witac :)

Pozdrawiam wszystkie ovu sisters :)

Z., Anaaa:), Little Frog, Złota, Misty87, dżona lubią tę wiadomość

zrz69vvjbeicd46f.png
    Synek 19.08.2015 ❤️
    Synek 05.05.2017 ❤️
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 września 2014, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Dziewczyny ,

Słyszałam w Radiu że Dziś jest Dzień Dobrych Wiadomości ..

Ciekawe jaką wiadomość ja dostanę ..

Złota, nieźle .. Gratulacje dla koleżanki :D

Jeśli chodzi o pogodę to u Mnie też jest piękna :D

Z., Maniuś, Anaaa:) lubią tę wiadomość

• Z. Autorytet

Wysłany: 8 września 2014, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej,

Złota gratuluje zostania ciocia :)

U mnie też pogoda śliczna. Ale samopoczucie gorsze. Znacie jakieś domowe sposoby na ból gardła?

Pozdrawiam

Dwa bąbelki 👣
    06.2015
    03.2017
  • Złota Autorytet

Wysłany: 8 września 2014, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z. na gardło płukania roztworem wody i soli.

Lenka, Ty już test zrób. Już możesz.

Jestem Ciocią Antosia, Michałka, Piotrusia, Kingi, Huberta, Natalki... Tylko matką nie jestem i to jest frustrujące. Jak się dowiedziałam o drugiej, nieplanowanej zresztą ciąży przyjaciółki, i jak słuchałam, ze teraz nie czas, że za szybko, że jak się dowiedziała, to płakała itp. to miałam ochotę ją udusić i płakałam jak przysyłam do domu. Płakałam też jak dostałam MMSa ze zdjęciem nowo narodzonego dziecka. Teraz już nie ryczę, Ciocią jestem, matką nie będę chyba już nigdy.

• Kaśka28 Autorytet

Wysłany: 8 września 2014, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lenka wiesz juz cos?

11dpt 210
    14 dpt 765.9
    18dpt 4270
    32dptmamy ❤️
    w4sq3e3kaoemk4zn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 września 2014, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie wiem Nic . :(

• Z. Autorytet

Wysłany: 8 września 2014, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ojej Złota rozumiem cię bardzo dobrze. I myślę że przynajmniej część dziewczyn tu doświadczyła tego samego wśród swoich kolezanek czy tez rodziny. Przykre to.
    Ale ja wierzę że będziesz mamą. Tego ci życzę <3

Złota, dżona lubią tę wiadomość

Dwa bąbelki 👣
    06.2015
    03.2017
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 września 2014, 11:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Porażka Goni kolejną porażkę ..

Nie mam sił walczyć o coś co jest tak odległe ..

Muszę odpocząć :(

Powodzenia Dziewczyny

• Złota Autorytet

Wysłany: 8 września 2014, 11:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiesz Z. najbardziej irytuje mnie to, jak ktoś nie chce dzieci, a je ma:/
    Bo mam też przyjaciół, którzy się długi starali, o jedno 2 lata i o drugie też 2 lata - im kibicowałam i bardzo się cieszyłam z każdej ciąży.

Ale Ci co stękają...

‹‹ 1223 1224 1225 1226 1227 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Comiesięczne rozczarowanie... Jak radzić sobie z emocjami, gdy kolejny raz pojawia się jedna kreska?

Dla wielu par każdy kolejny miesiąc bez ciąży jest jak utracona szansa. Trudne emocje kłębią się w pierwszych dniach cyklu. Najczęściej jest to żal, smutek, bezsilność, rozczarowanie... Dlaczego kolejny miesiąc się nie udało? Jak sobie radzić z tymi trudnymi emocjami? Podpowiada Psycholog Niepłodności - Anna Wietrzykowska.

CZYTAJ WIĘCEJ

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność u mężczyzn - najczęstsze przyczyny. Kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problem z poczęciem dziecka jest problemem obojga partnerów, dlatego jeśli już dłuższy czas czekasz na dziecko, to diagnostykę i ewentualne leczenie rozpocznij razem z partnerem. Niepłodność u mężczyzn występuje tak samo często, jak u kobiet. Przeczytaj jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością u mężczyzn, w jaki sposób można je wykryć i jakie są potencjalne rozwiązania na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ