Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
Jak się ma kaca, to się zalega w łóżku
Szafa nasza, kupiona bez specjalnego zastanowienia jak tylko sprowadziliśmy się tu- zwyczajnie nie mieliśmy gdzie rozpakować ciuchów...
Teraz idealnie pasowałaby do przedpokoju, akurat na kurtki,płaszcze, ma duże lustro więc git.
Byle tylko dała się przenieść (ledwie zmieści się w drzwiach, a to i tak po położeniu i przekręceniu o 180st). I oby się nie rozwaliła przy okazji, bo inaczej skończy jako opał...
Może i spodobało by mi się siedzenie z dzieckiem w domu, gdyby nie teście na dole. Ciągle się wpieprzają, jak sobie pomyślę jak to zaczną mi wychowywać, ubierać, karmić dziecko, to dostaję drgawek ;(Little Frog, Ania_84, Anaaa:), Fidelissa lubią tę wiadomość
-
Ja dzisiaj do poludnia leniuchowalam a potem poszlam z pieskiem do rodzicow zeby sie troche wybiegal...tam byl brat z dzieciakami wiec zabralismy dzieciaki z siostra na lody (taki wypad z ciociami). Powiem wam jak tak czekalam przy stoliku na rynku na dzieci i siostre az wybiora sobie smaki, obserwowalam ludzi...oczywiscie mase rodzin z dziecmi w różnym wieku i jak tak patrzylam na to wszytko co sie dzialo wokol mnie to sie rozmarzylam i wyobrazilam sobie siebie jako mame takich brzdacow wychodzaca na lody wyglupiajaca sie z dzieciakami przy fontannie ogladajaca wystawy sklepow. Bylo tak przyjemnie taka piekna pogoda super atmosfera. Od dawna nie czulam takiego szczescia bijacego od innych nie bylo klotni i niezadowolonych min za to byly same uśmiechniete twarze. Z jednej strony chcialam zostac pomiedzy tymi ludzmi i grzac sie w ich ciepelku a z drugiej strony chcialam jak najszybciej uciec bo oni byli szczesliwi wydawaloby sie ze byli bez problemow a ja...tak pragne byc mama juz teraz zaraz a wiem ze to jest niemozliwe, i o ile w ogole bede mama i bede mogla cieszyc sie takimi chwilami z wlasna rodzina, bedzie to w dalekiej przyszlosci...wiem ze najwazniejsze ze to sie kiedys wydarzy- bo wierze w to ale nie mam sily juz czekac...meczy mnie to czekanie i te comiesieczne rozczarowanie...no ale co mi pozostaje?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2014, 20:59
Little Frog, Z., Misty87, Anaaa:), Fidelissa, dżona lubią tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Santoocha, w takim wypadku musiał to być kac gigant
Myślałam, że szafa teściowej lub od teściowej i chciałaś ją całkiem wywalić, ale nie chciałaś słuchać jej gadania albo coś.
Co do teściów, to chyba często będziesz chodziła na długie spacery ;] A tak serio, to nie wiem co Ci napisać....hamowanie ich to chyba będzie specjalne zadanie dla Twojego męża
Kasiu, przyjemne popołudnie miałaś Ja też lubię sobie tak czasami pomarzyć A jak byłam w Polsce, to myślałam, że od chrześnicy się nie odkleję, a przed wyjazdem obmyślałam plan porwania ;] -
Kasiu ja dzis jak atrzylam na meza i Marcelka to mówiłam sobie tak w myslach.. juz niedlugo ..niedlugo bedziesz uczyła swojego synka/ coreczke uczyc chodzic
Little Frog, Z. lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
U mnie słońce pięknie świeci,
Póki co zregenerowałam siły i mam nadzieję, że do końca tygodnia się nic nie zmieni
Właśnie oglądam DDTVN i jest o wróżbitach tych z TV. Normalnie na tej infolinii dziennie odnotowują ok 15000 minut (koszt połączenia za minutę to ok 3,50 zł) i ok 10000 smsów (koszt smsa ok 3 zł). Chyba powinnam zostać wróżką!
Miłego dnia!olka30, Z., santoocha, dżona lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczynki!
Moja koleżanka zaczęła rodzić! Ogromne dziecko, 4800 i każą jej rodzić drogami natury - masakra, ona ma 168 cm! I 50 kg waży! Przecież to dziecko ją rozerwie na pól:/
Szpitale:/
U mnie słońce, cykl się sypie, ale za to jaka pogoda -
Witam dziewczynki u nas pogoda przesliczna:D fajnie jakby tak zostalo brakuje mi sloneczka:D ja na 12 do pracy takze mam jeszcze chwilke czasu:DDluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Witam witam i o Wasze samopoczucie pytam
U mnie pogoda zajebista caly sierpien bylo brzydko,a tu teraz taki upal wiedzialam kiedy wziasc urlop Glupi ma zawsze szczescie
Jutro do Pl,ciesze sie i nie,bo jade sama bez mojego meza ale mysle ze wyjdzie nam to na dobre stesknimy sie i bedziemy sie pozniej dlugo witac
Pozdrawiam wszystkie ovu sistersZ., Anaaa:), Little Frog, Złota, Misty87, dżona lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Z. na gardło płukania roztworem wody i soli.
Lenka, Ty już test zrób. Już możesz.
Jestem Ciocią Antosia, Michałka, Piotrusia, Kingi, Huberta, Natalki... Tylko matką nie jestem i to jest frustrujące. Jak się dowiedziałam o drugiej, nieplanowanej zresztą ciąży przyjaciółki, i jak słuchałam, ze teraz nie czas, że za szybko, że jak się dowiedziała, to płakała itp. to miałam ochotę ją udusić i płakałam jak przysyłam do domu. Płakałam też jak dostałam MMSa ze zdjęciem nowo narodzonego dziecka. Teraz już nie ryczę, Ciocią jestem, matką nie będę chyba już nigdy. -
nick nieaktualny
-
Ojej Złota rozumiem cię bardzo dobrze. I myślę że przynajmniej część dziewczyn tu doświadczyła tego samego wśród swoich kolezanek czy tez rodziny. Przykre to.
Ale ja wierzę że będziesz mamą. Tego ci życzęZłota, dżona lubią tę wiadomość
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
nick nieaktualny