Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewcxyny jestem po usg
Z radoscia oglaszamy, ze ocxekujemy narodzin coreczki
Mala jest zdrowa i prawidlowo sie rozwija wazy 388 gramAnaaa:), Kaśka28, Little Frog, przedszkolanka:), sara_nar, dżona, Misty87, santoocha, Maniuś, olka30, Z. lubią tę wiadomość
-
Hej Natka! Jeden podglądacz się ujawnił
Anutka, gratulacje W końcu jakaś dziewczynka ;] Chociaż u Meluli też chyba będzie córeczka...? W sumie to i tak niewiele przy tej ilości chłopców
Kasiu, Lenka - w podpisie zaznaczone ;] No, chyba, że źle czytam Bo ostatnio mi się takie historie przytrafiająAnutka lubi tę wiadomość
-
Hej Kochane wpadłam się przywitać. U mnie roboty od groma. Nie mam czasu nadrobić postów.
Misty, wredne te babska w tym szpitalu normalnie brak mi słów. Na Twoim miejscu zrobiłabym aferę przy najbliższej okazji. Niedługo chłopcy będą z Wami i wszystko już będzie dobrze
Lena, odpocznij i nabierz sił. Jesteśmy z Tobą tulę i wspieram :*
Anutka gratuluję! Będzie druga dziewczynka na forum musi się teraz wyrównać z naszymi wszystkimi chłopcami
Pozdrawiam Was wszystkie cieplutko. Myślę o Was cały czasAnutka, dżona, Z. lubią tę wiadomość
-
Anaaa:) wrote:Hej Kochane wpadłam się przywitać. U mnie roboty od groma. Nie mam czasu nadrobić postów.
Misty, wredne te babska w tym szpitalu normalnie brak mi słów. Na Twoim miejscu zrobiłabym aferę przy najbliższej okazji. Niedługo chłopcy będą z Wami i wszystko już będzie dobrze
Lena, odpocznij i nabierz sił. Jesteśmy z Tobą tulę i wspieram :*
Anutka gratuluję! Będzie druga dziewczynka na forum musi się teraz wyrównać z naszymi wszystkimi chłopcami
Pozdrawiam Was wszystkie cieplutko. Myślę o Was cały czasAnaaa:), sara_nar, dżona, Z. lubią tę wiadomość
-
A no fakt to ja nie dczytalam hehe:D
wlasnie robie dekoracje na okna do sali przedszklnej robie liski jezyki grzybki:D lubie to nawet:DAnaaa:), Z. lubią tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Kaśka28 wrote:A no fakt to ja nie dczytalam hehe:D
wlasnie robie dekoracje na okna do sali przedszklnej robie liski jezyki grzybki:D lubie to nawet:D
Ja sie Kasiu znów bawiłam popoludniu w pacynki itd na zajęcia do maluchów -
Dobry wieczór moje drogie Panie dawno nie zaglądałam. W czwartek byłam u gin na fundusz. Nie sprawdziła czy dalej mam stan zapalny czy nie. Zmierzyła dzieciątko a tam 11cm tak jak tydzień wcześniej więc się zdołowałam trochę jutro idę na połówkowe do mego ginekologa prywatnego. Mam stracha czy dzieciątko prawidłowo się rozwija, czy ma wszystkie narządy itp. Ale wiem, że mój gin jesg dobrym specjalistą jeśli chodzi o usg i diagnozy więc będę spokojniejsza jak on mnie zbada, a nie ta wredna baba na fundusz.
Misty Twoi chłopcy są cudowni. Super, że Kubę odłączyli i nie musi w inkubatorze leżeć a niebawem Kamilek do niego dołączy
Santoocha współczuję remontów a raczej syfu po. U mnie M. Wymieniał okna w pokoju i myślałam że krew mnie zaleje.
Lenko kiedy testujesz ? Żebym wiedziała kiedy trzymać kciuki.
Na belly wolę nie zaglądać bo zawsze jakaś smutna wiadomość się pojawi i później świra dostaję bo niby połowa za mną ale połowa przede mną ciąży i nie raz byle ukucie w podbrzuszu i czarne myśli w głowie. Pocieszam się, że w sumie od początku ciąży nie było problemów ani krwawień/ plamień i nie może być inaczej jak tylko szczęśliwe rozwiązanie i zdrowe dzieciątko
Anutka gratuluję córuni. Ciekawe co mój maluszek jutro pokaże mamusiAnutka, Little Frog, dżona, Anaaa:), olka30, Z. lubią tę wiadomość
-
Anutka wrote:Dziewcxyny jestem po usg
Z radoscia oglaszamy, ze oczekujemy narodzin coreczki
Mala jest zdrowa i prawidlowo sie rozwija wazy 388 gram
Anutka gratuluję córci Jakieś przeczucie miałam że będzie kobitka
Anutka, Z. lubią tę wiadomość
100 cykl 09.2020 STOP - już nie liczę...
🛑😔 92zOvuFdiend.pl
Niedrożne jajowody? PCOS(2011), niedoczynność tarczycy(2014), hiperinsulinemia(2015), hiperprolaktynemia cz(2015), wysokie LH, znikomy śluz 😐
*08.2018 ... psychoterapia
*1,5 roku z Naprotechnologią
*kilkanaście cykli z Letrozolem
* mąż 2% morfologia, 86 ml/ml koncentracja
*01.2017 - SHSG Lublin - PJ udrożniono, LJ udrożniono na 2/3 długości
*10.2016- laparoskopia -NIEDROŻNOŚĆ OBUSTRONNA 😔PCOS-kauteryzacja jajników
*06.2014-03.2015- 8 cykli z Clostilbergyt
*07.2014- histeroskopia-lewe ujście jajowodu niedrożne, prawe drożne, macica i szyjka ok
*10.2013- laparoskopia- niedrożność PJ, kauteryzacja jajników
*Aniołek [*] 13.01.2014 ♥ 6+3t 😔
*Starania o pierwszą ciąże od 09.2012
"Każdego dnia, dostajemy od życia kamienie, ale to od nas zależy czy zbudujemy z nich mur, czy most."
-
Dzis nie mialam sil ani ochoty na afery...poza tym jak ja bede robic problemy to moge zaszkodzic moim chlopcom. Moga przestac byc mile dla nich, kto wie. Akurat pielegniarki zwane ciociami sa super tylko lekarka jakas dyzurna byla i dlatego tak powiedziala. Dzis chcialam jak najszybciej isc do chlopcow!
Kubus ma juz 2kg! Kamilek 1900g
dżona, Little Frog, Anaaa:), olka30, sara_nar, Z. lubią tę wiadomość
-
Sara, czekamy na relację z jutrzejszego USG
A co do belly, to masz rację. Czasami dowiesz się czegoś ciekawego czy ważnego, a czasami zastanawiasz się czy coś jest nie tak, bo inna na tym samym etapie ciąży ma inne wyniki, albo tak jak pisałaś - co jakiś czas pojawiają się jakies złe wiadomości, które stresują.
Anutka, to podwójne USG. Poziomka się poczuje zawstydzona jak będą ją tak podglądać ;] ;]
Misty, a wiesz już jakie plany są wobec nich? Mają jakąś przybliżoną datę kiedy będziecie mogli wrócić do domku? Niech chłopaki rosną! Oczywiście standardowo życzę zarówno im jak i Tobie zdrówka i siłWiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2014, 20:39
Anutka, Misty87, sara_nar, Z. lubią tę wiadomość
-
Little Frog wrote:Sara, czekamy na relację z jutrzejszego USG
A co do belly, to masz rację. Czasami dowiesz się czegoś ciekawego czy ważnego, a czasami zastanawiasz się czy coś jest nie tak, bo inna na tym samym etapie ciąży ma inne wyniki, albo tak jak pisałaś - co jakiś czas pojawiają się jakies złe wiadomości, które stresują.
Anutka, to podwójne USG. Poziomka się poczuje zawstydzona jak będą ją tak podglądać ;] ;]Little Frog, sara_nar, Z. lubią tę wiadomość
-
Moje serce u mamy na raczkach Kamilek
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/65d7239367b5.jpgAnutka, Little Frog, przedszkolanka:), dżona, Anaaa:), Maniuś, olka30, Z., Landryneczka lubią tę wiadomość