Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
Czołem dziewczynki!
Mi ten tydzień jakoś leci. Pogoda mieszana. Rano słońce, teraz deszcz...
Maniuś, ściskam i mam nadzieję, że humor się poprawi! A co do męża, to tak jest Za to jak się już spotkacie, to będzie taki miły dzień
Sara, czekam z niecierpliwością.
Misty, to waga całkiem fajnie leci w dół. Ja to mam nadzieję, że jak już kiedyś uda mi się zajść w ciążę i później urodzę, to stracę więcej niż zebrałam Hehehe, tak sobie tylko marzę
Olka, dobrze, że wszystko ok. Oszczędzaj się!
Resztę pozdrawiam!Z., sara_nar, Maniuś, olka30 lubią tę wiadomość
-
Jeszcze mam w planach zrzucic conajmniej 9kg
Ja dowcipne USG mialam gdzies do 15tyg...nic milego!
Jakos sie dzis juz lepiej tocze... zrobilam 2 prania, wypucowalam lazienke, nakarmilam mojego krolisia (jak skubany obrosl zimowa serscia!)
Zaczynam normalnie funkcjonowac. Czekam az maz domaluje pokoj zeby wreszcie szafe skladac,lozeczka itp
Jutro jedziemy do naszych serduszekAnutka, Anaaa:), Little Frog, Z., Ania_84, sara_nar, Maniuś, olka30, dżona lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Little Frog wrote:fiu, fiu....Z, do mojego testowania jeszcze dalekooo ;] Szkoda mojego moczu na negatywne testy!
Anutka, fajnie tak zobaczyć co to za lokator u Ciebie mieszka ;]
No dobra, jeszcze Monia jest blisko testowania
W każdym razie nie wiele nas zostało tych nie zaciążonych...
A mamy już nawet pierwszą rozpakowaną
Misty maluchy cudne!Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 września 2014, 20:00
Anutka, Little Frog, sara_nar, Anaaa:), Misty87 lubią tę wiadomość
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
Mam nadzieje, że teraz jedna po drugiej będzie się chwaliła zieloną kropą
Ja właśnie zjadłam loda i normalnie nie mogę. Zjadłam dziś całą czekoladę i luzik, ale ten lód był tak słodki, że nawet nie potrafię tego opisać...
Ahhhh...no i szwagra żona miała na dziś zaplanowaną cesarkę, także ma syna już przy sobie. Teściowa podniosła ciśnienie mężowi
Powiedział mi, że się go kilka razy pytała czy my coś działamy, a on za każdym razem zmieniał temat. Powiedział mi, że chyba powinna się zorientować, że nie ma ochoty rozmawiać na ten temat. Ojjjj...pewnie będą ostro debatować czy się staramy, czy nie...Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 września 2014, 20:26
Anutka, sara_nar, Z. lubią tę wiadomość
-
Bry wieczór.
Po wizycie jestem spokojniejsza i nawet szczęśliwa. Maluszek rośnie i rozwija sie prawidłowo. Serduszko zdrowe. Oczywiście posladkowo się ułożyło i płeć nie na 100% ale wg niego bedzie .... córunia tatunia oczywiście mamusi też i jak dla chlopca imię mamy tak dla dziewczynki zero pomysłów brak. Chętnie rozpatrze propozycje cioć z ovu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 września 2014, 20:27
Little Frog, Z., Anutka, Anaaa:), olka30, dżona lubią tę wiadomość
-
Sara, świetnie, że maluszek zdrowy i jednak dziewuszek przybywa
Żaba, Ty z tą teściową to masz jaja Ale mąż dobrze zrobił, jak będziecie chcieli to powiecie, jak nie to nie, o! Ja to uważam za tak intymny temat, że mi ciśnienie skacze jak ktoś dopytuje Najchętniej to by wleźli niektórzy do łóżka i instruowali...Little Frog, sara_nar, Anutka, Anaaa:), dżona lubią tę wiadomość
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
Czyżby teraz był wysyp córek? ;];] Chociaż w sumie bratowej męża lekarz też powiedział, że najprawdopodobniej córka, a jednak okazało się że syn (Urodziła dziś, a dowiedziała się jakieś 3-4 tygodnie temu...o ile się nie mylę)
A co do imion, to nie mam pojęcia. Kwestia gustu...a Ty z tego co pamiętam chyba nie wymieniałaś takich bardziej pospolitych imion ;]
Oczywiście najważniejsze, że wszystko w porządku....ale to taka oczywistość, że chyba dlatego zapomniałam dopisać
Z, no wiesz...całe szczęście, że się jego dopytuje, a nie mnie ;] Poza tym niech on sobie z nią radzi i się wkurza, a nie tylko ja. Moja mama się nie dopytuje. Coś tam powie (bo w sumie nie będzie omijała tematu dzieci szerokim łukiem), że np. jak będziemy mieli dzieci to coś tam. A nie takie wprost czy działamy, czy się staramy, robimy czy jak to można jeszcze nazwaćWiadomość wyedytowana przez autora: 10 września 2014, 20:36
sara_nar, Z. lubią tę wiadomość
-
sara_nar wrote:Bry wieczór.
Po wizycie jestem spokojniejsza i nawet szczęśliwa. Maluszek rośnie i rozwija sie prawidłowo. Serduszko zdrowe. Oczywiście posladkowo się ułożyło i płeć nie na 100% ale wg niego bedzie .... córunia tatunia oczywiście mamusi też i jak dla chlopca imię mamy tak dla dziewczynki zero pomysłów brak. Chętnie rozpatrze propozycje cioć z ovu. -
Hej dziewczynki:D mi ostatnio sie zaczelo podobac imie Milenka...zawsze chcialam emilke ale za duzo jest Emilek:D i
Anutka lubi tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️