Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAnia ja jutro po sukinke jade i tam pewnie zawitam. Bol jest dziwny. mam skurcze zoladka jak tylko sie rusze a jak przeszlam na duszny korytarz to zawroty i mdlosc ;/ nie wiem jak sobie z tym poradzic a czas milo spedzalam az do tych boli az szkoda wracac. slysze szum morza i chce go caly czas;-)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2014, 21:40
Little Frog lubi tę wiadomość
-
Natka098 wrote:Ania ja jutro po sukinke jade i tam pewnie zawitam. Bol jest dziwny. mam skurcze zoladka jak tylko sie rusze a jak przeszlam na duszny korytarz to zawroty i mdlosc ;/ nie wiem jak sobie z tym poradzic a czas milo spedzalam az do tych boli az szkoda wracac. slysze szum morza i chce go caly czas;-)
pisze Ci na priv -
Hej
To ja też przybywam ze słoneczkiem
Niech Wam Kochane służy ten dzień i przynosi same pozytywy
Pozdrawiam każdą z WasWiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2014, 09:18
Z., Little Frog, Anaaa:) lubią tę wiadomość
100 cykl 09.2020 STOP - już nie liczę...
🛑😔 92zOvuFdiend.pl
Niedrożne jajowody? PCOS(2011), niedoczynność tarczycy(2014), hiperinsulinemia(2015), hiperprolaktynemia cz(2015), wysokie LH, znikomy śluz 😐
*08.2018 ... psychoterapia
*1,5 roku z Naprotechnologią
*kilkanaście cykli z Letrozolem
* mąż 2% morfologia, 86 ml/ml koncentracja
*01.2017 - SHSG Lublin - PJ udrożniono, LJ udrożniono na 2/3 długości
*10.2016- laparoskopia -NIEDROŻNOŚĆ OBUSTRONNA 😔PCOS-kauteryzacja jajników
*06.2014-03.2015- 8 cykli z Clostilbergyt
*07.2014- histeroskopia-lewe ujście jajowodu niedrożne, prawe drożne, macica i szyjka ok
*10.2013- laparoskopia- niedrożność PJ, kauteryzacja jajników
*Aniołek [*] 13.01.2014 ♥ 6+3t 😔
*Starania o pierwszą ciąże od 09.2012
"Każdego dnia, dostajemy od życia kamienie, ale to od nas zależy czy zbudujemy z nich mur, czy most."
-
a ja dziele sie sniadankiem
zapraszam na jajeczniczke z wiejskich jajów:) na pieczarkach i cebulce
Smacznego:)
http://wrzucaj.net/images/2014/09/12/106949138352969398378181989269713n.jpgZ., Little Frog, Anaaa:) lubią tę wiadomość
-
Rudasek! przecież ja teraz nie będę mogła normalnie wysiedzieć w pracy tylko będę myślała o jajcach....JEŚĆ!
Z. - jak dziewczyny już mówiły - znajdź sobie dobrego lekarza od npr, jeśli tego chcesz i nie załamuj się, zawsze są jakieś sposoby...lekarz będzie wiedział co polecić, ciągle jakieś nowe rzeczy wchodzą, medycyna idzie do przodu...nawet dzisiaj się dowiedziałam o jakiś nowych rzeczach na płodność - MamaMed, czy coś - z innego forum, także ciągle w tym temacie ktoś działa. Nie trzeba się załamywać! Na wszystko przychodzi odpowiedni czas tylko na każdego kiedy indziej...Pamiętaj, WSPIERAMY CIĘ!
Dzisiaj piękny dzień! Cieszmy się nim!
Z., Little Frog lubią tę wiadomość
-
Hej laseczki u nas pogoda taka sobie ale jest cieplo i nie pada troche slonko tez przebija.
Ja niancze wlasnie mojego 2mc bratanka dobrze mi to idzie
Gugamy sobie jaki on bystry! Po cioci!
Co do przebierania pampersow to ja tez niby stycznosc z roznymi maluchami ale nie mialam okazji przybierac, a teraz swoje 2kg to pikus chociaz z poczatku trzesly sie rece bo to takie odrobinki.
Normalnir zasnelam o 23 jak zabita i obudzilam sie przed 6! Cycki chcialy wybuchnac! Mialam odciagac kolo 2 w nocy...
Little Frog, Anaaa:) lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczynki:D ja w koncu po maratonie w pracy:D 9 h z maluszkami:D kocham swoja prace ale meczace to...dzisiaj tak sie dwa maluszki darly ze cala grupe mi rozplakaly...az mi glowa pekala:D ale juz piatek piateczek piatunio:D
Złota, Anaaa:) lubią tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualny