Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
santoocha wrote:Oj zanim ten pokoik powstanie... Byle do ewakuacji Szymka z mojego brzucha
Na razie mamy tylko tapetę, brakuje farby, karniszy, zasłonek, łóżeczka, mebli. Czyli wszystkiego -
Witam sie i ja
Zaraz znow jedziemy do chlopcow
Z dnia na dzien tesknie coraz bardziej za nimi
Ale juz blizej niz dalej.
Zaba ja na ten serniczek tez chce sie zalapac! O ile jeszcze wszystkiego nie zjedliscie!!
A i na ta gotowana kukurydze tez! CHociaz watpie czy moge teraz, ale uwielbiam zawsze mi sie kojarzy z festynami, z dziecinstwem
Milej niedzieli!Anaaa:), Little Frog, Z., santoocha lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry wszystkim!
U mnie pogoda do kitu. Od rana leje i zimno jest. Nic mi się nie chce, ale zbieram siły
Żabciu witaj w klubie.
Santoocha popieram Kasię i Żabcię - masz koncepcję i masz dla kogo, a efekt końcowy na pewno będzie rewelacyjny
Misty jeszcze trochę i będziecie mieli swoje brzdące w domku
Piękny suwaczek!
Little Frog, Z., santoocha, Misty87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej dziewczynki, poczytałam, wszystkie wspieram, ale ostatnio jakoś nie mam weny do pisania. Ja czekam na @ i potem 2xclo, zobaczymy czy coś to da Musiałam odstawić na klika dni glukophage bo ból brzucha mógł spotęgować, muszę dziś znów wrócić do leków.
-
Hellol kobitki :d
my juz w domku
Targi fajne
jechalo sie milo .... caly czas rozmawialismy sobei z malzusiem
moje kocie chyba az tak sie nie stesknilo za nami jak ja za nia :d wszytsko rzucilam i do mojej koteczki:d bo juz mi sie snilo ze ona tam zabidzona jest .. :d
Bardzo fajnie moj maz sam poruszyl temet dziecka.. lykajac za kazdym razem tabsy mowil do nich noo spraw zeby cos sie tam wyuszczylo
juz zaplanowal ze zapiszemy nasze dziecko od malego na angielski i niemiecki
ogolnei to sporo rozmowo przeprowadzilismy na temat przyszlosci tego co teraz jest
spojrzelismy na ewne sprawy troche z boku
ale najleszy byl powrot
przejezdzajac przez miejscowosc DObra pytam sie meza jaka jest zona a ten dobra .. pozniej sie pytam kupisz mi minimorisa ...odp meza Dobra :d
wiec ten teges moj maz zobowiazal sie ze kupi m Mini Moriska zaznaylam oczywiscie ze ma vbyc Combi zeby wozek i fotelik sie zmiesic
nie niedziwiedz nie dopadl ale moj maz wysiadajac z samochdu powiedzial. ale ta skrzynia biego wbyla mokra.. ja nie wiem cos ty na niej robilaZ., Little Frog lubią tę wiadomość
-
Kaśka28 wrote:hej wam milego wieczorku wszytkim:D
Ania nie rozumiem poczatku ostatniego zdania...
aa bo z pospiechu zeby na w azniejszych dla mei watkach skopiowalam
i ostatnie zdanie bylo d jednego pytania hihi -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Natka098 wrote:Ania biorę cały czas glucophage i inozytol, a przez ten ból brzucha przez ostatnie dni zrezygnowałam z tego bo mam na wszystko odruch wymiotny i ból brzucha straszny, więc glucophage by tylko to wzmogło bo mogę go tylko brać po jedzeniu.
Witam sie z kawka z czekoladka
Ja teraz biore sie juz za wpisywanie
pozniej mam umowione spotkanie z klientem
nastepnie wracamy do domku i na now zaczynam wpisywac
mezu jednak nie poszedl do tej pracy co mialby wyjezdzac przemyslelismy sprawe i koncentrujemy sie na dzialanosci przez pierwsze miesiace bedzie trudno ale.. pomysl jest za ten czas michal bedzie sie staral o dofinnsowanie