Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Natka. Nie zmuszaj się do niczego, bo to wcale nie pomaga.
nie przeszedł, ale się unormował. Boli jednostajnie. Najbardziej nie lubię jak się zaczyna i mocno nie boli, ale za to przy każdym poruszeniu głową mam zawroty i mdłości. teraz napierdziela równo i jakoś dotrwam do 16.00. -
Witam się po weekendzie
My po wizycie u gina. Wszystko jest w porządku: ktg, krew, mocz itp.
Obniżenie brzucha jest normalne w tym tygodniu. Mocny ucisk na krocze tak samo, bo dziecko schodzi do kanału rodnego. Usg nie robili więc nie wiem ile synek waży. Za 2 tygodnie kolejna wizyta Gin mówił, że w 37 tc mogę rodzić bo to już jest donoszona ciąża. Te skurcze co mam to są przepowiadające. Mam się nie martwić. Pocieszył mnie, że to będzie bardziej boleć. Masakra .. jak teraz nie mogę czasami wytrzymać to co to będzie później?!
Remontów cd, pogoda dzisiaj w miarę. Przesyłam malutkie promyczki słońca dla tych którzy dzisiaj mają pochmurny poniedziałekZłota, Natka098, Z., Little Frog, Misty87, dżona lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Melduje sie i ja dawno mnie nie było
jutro ide do dentysty... pierwsza wizyta po moich koszmarnych dośwadczeniach ...
jutro rano ide na badania tsh, prolaktyna, ft3 i 4. I zapisałam sie na 29 wrześn. do endo. Może on coś poradzi ... a tak ogólnie to dziś jedna krecha na teście... czekam na @ .
-
nick nieaktualny
-
Witam! Dołączam do Was. Narazie miesiąc starania się o Dzieciątko za nami. Niestety bezskutecznie. Staramy się podchodzić do tego tematu na spokojnie, bez ciśnienia. Wiemy, że to może jedynie zaszkodzić. Tylko to chyba nie jest tak do końca możliwe, jak ktoś chce mieć dziecko. U nas dochodzi dodatkowy stres, bo w lutym zmarła nam niespodziewanie Córeczka, gdy byłam w 34 tygodniu ciąży. Wtedy sprobowalismy raptem 2 razy i byłam w ciąży. Teraz cały miesiąc,z jedno-dwudniowymi przerwami, żeby nie przesadzac i niestety to jeszcze nie ten moment. Ech...Bedzie dobrze wierzę w to, że niedługo Wam tu napiszę, że się udało bo pozytywne nastawienie jest potrzebne, prawda?Spoczywaj w spokoju Córeczko...Alicja [*] 34 t.c.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny