Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
Kaśka28 masz, razie z alkoholem, byle w malych ilościach. Jakieś winko jak najbardziej wskazane my kiedyś próbowaliśmy wziąść wspólna kąpiel i włączając muzykę utopilismy telefon. Odzież strasznie nas to bawiło.Spoczywaj w spokoju Córeczko...Alicja [*] 34 t.c.
-
nick nieaktualny
-
Natka,podoba mi się zdanie. "Tylko spokój może pomóc w rozwiązaniu problemów". Muszę to w sobie wypracować przy okazji gratuluję mamom, które czekają na swoje pociechy
alka89, Natka098 lubią tę wiadomość
Spoczywaj w spokoju Córeczko...Alicja [*] 34 t.c. -
nick nieaktualny
-
Aniolkowamamo witamy u nas życzę owocnych starań
Alka również czekam na zdjęcie z tego ważnego dnia i już Wam życzę wszystkiego najlepszego :*
Monia sporo tego wszystkiego. Mam nadzieję, że wyniki będą dobre. Kibicuję!
Lena, świetny awatar
Kaśka pochwal się swoją suknią! Uwielbiam suknie ślubne moja to się po sesji plenerowej do niczego nie nadaje tak ją załatwiłamWiadomość wyedytowana przez autora: 15 września 2014, 20:29
Lena87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAniołkowa tego spokoju czasem brakuje, ale jakoś teraz udało mi się odpuścić trochę, dziś myślałam że już @ zawita do mnie, jakby mikro plamienie. i ten ból brzucha od 5 dni, zastanawiam się czy sobie testa nie zrobić, ale w sumie przeciez owulki nie było
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 września 2014, 20:49
Ania_84, Anaaa:) lubią tę wiadomość
-
Natka098 wrote:Aniołkowa tego spokoju czasem brakuje, ale jakoś teraz udało mi się odpuścić trochę, dziś myślałam że już @ zawita do mnie, jakby mikro plamienie. i ten ból brzucha od 5 dni, zastanawiam się czy sobie testa nie zrobić, ale w sumie przeciez owulki nie było
Lena87, Natka098, Z., Anutka, Anaaa:) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Pewnie juz wszystkie spia...ja po prostu dopiero znalazlam czas. Wreszcie zrobilam wlosy! Byla kumpela, w koncu wygladam jak czlowiek jeszcze pasowaloby sie wybrac na sklepy, bo potem to moge pomarzyc o takich przyjemnosciach
Jutro jade z mama do dziecinek naszych. Tak tesknie! Jezdze co drugi dzien najrzadziej ale serce boli...
Jutro wypytam, kiedy wyjda przede wszystkim!
Aniolkowamama witamy
Wierze,ze kazda kobieta po przejsciach jest na swoj sposob mocniejsza,a wszystkie cierpienia zostana wynagrodzone! Badz dzielna :*
Lena fajny avatarek-pierdzacy tecza
Anaaa jestes teraz pierwsza w kolejce do rozpakowania jeju ale ten czas leci prawda?? Ja od 16 dni jestem MAMA! Jeszcze nie dotarlo...Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 września 2014, 23:53
Maniuś, Little Frog, Z., Anaaa:) lubią tę wiadomość
-
Lena87 wrote:Dobry Wieczór Dziewczyny
Witam Cię w Naszych Skromnych Progach Aniołkowa Mamo
Alka, chociaż pamiątkę ? Nie rozumiem ..
Pojawiły się nowe złamania u dzieciątka ?
Gorzej,ale nie chce gadacTobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
Zośka /28.06.2015 **Aniołek **10 tydz.