Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
XxMoniaXx wrote:my postanowiliśmy zaraz po ślubie, że chcemy i tak sobie czekamy już przeszło rok ..
Udalo sie w 11 cyklu staran...Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 września 2014, 11:14
-
nick nieaktualnyMój chciał nawet przed ślubem, i czasem tam coś majstrował ja niekoniecznie chciałam, ale podchodziłam do tego co będzie to będzie A po ślubie to już tak naprawdę się zaczeło, liczenie, sprawdzanie itp. tymbardziej że okres mi się zatrzymał raz to wywołałam potem znów.
Anutka lubi tę wiadomość
-
Natka098 wrote:Mój chciał nawet przed ślubem, i czasem tam coś majstrował ja niekoniecznie chciałam, ale podchodziłam do tego co będzie to będzie A po ślubie to już tak naprawdę się zaczeło, liczenie, sprawdzanie itp. tymbardziej że okres mi się zatrzymał raz to wywołałam potem znów.
Z. lubi tę wiadomość
-
Hej. Tak wspiera mnie ,ale i tak chyba nikt nie czuje tego co matka. W dodatku nie mogę się denerwować ze względu na serduszko małego. Juz chce żeby było po wszystkimTobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
Zośka /28.06.2015 **Aniołek **10 tydz. -
nick nieaktualnyalka89 wrote:Hej. Tak wspiera mnie ,ale i tak chyba nikt nie czuje tego co matka. W dodatku nie mogę się denerwować ze względu na serduszko małego. Juz chce żeby było po wszystkim
Alka, jeszcze kilka tygodni i będzie już po wszystkim ..
Mam nadzieję, że odetchniesz wtedy z ulgą -
nick nieaktualny
-
Lena zasuwa strasznie, zwłaszcza jak się codziennie na niego nie zerka, bo nie ma czasu
Kochana mam nadzieję, że ten podły nastrój minie i ta tęcza pojawi się na niebie
Natka u mnie też niby bezowulacyjny był i tak jak dziewczyny mówią: to nie czas na zwątpienia!
Monia u mnie podobne ceny jak podała Lena. Nie trać nadziei! Do końca roku jeszcze sporo czasu! Myśl pozytywnie, bo to połowa sukcesu :*
Misty, korzystaj bo faktycznie później możesz zapomnieć o takich przyjemnościach Daj znać jak będziesz już coś wiedzieć, kiedy maleństwa wypiszą Leci ten czas, Ty już się przyzwyczajasz do bycia mamą, a ja jeszcze nie wierzę, że będziemy mieli dziecko hehe też nie dociera, ale czekamy cierpliwie kiedy przyjdzie na świat. A jak Kubuś i Kamilek się czują? Na wadze prawidłowo przybierają?
Alka tulę mocno już niedługo będziesz miała swoje maleństwo obok. Dbaj o Was i jak najmniej stresu Kochana
Hej Złota, Anutka :*
Anutka, to miałaś tak jak ja za każdym razem spina, łzy, rozczarowanie, a jak niespodziewanie pojawił się bladzioch to ręce mi się trzęsły i zaczęłam płakać
Hej Maniuś :* i Ty Kochana się nie poddawaj! Wspieramy Was wszystkie!
Powtórzcie wyniki dla pewności, będziecie mieć jasną sytuację. Mam nadzieję, że będą dobreNatka098, Anutka, Maniuś, Misty87, Z. lubią tę wiadomość
-
Kisieńka wrote:Dzisiaj tak sie jakos zestresowała, bo to juz w tę sobotę - zaczełam sie bać tego wszystkiego, tego śluby, wesela, zmian, takie zmiany-niezmiany, ale srach mnie obleciał...nagły
Nie ma się czego bać!
Przed swoim ślubem bałam się tylko tego, że coś nie wyjdzie (dekoracje, pogoda, sala, orkiestra, jedzenie itp.). Natomiast na wspólne życie czekałam z utęsknieniem. I nie żałujęKisieńka, Lena87, Z. lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
tadam
zaglądam w końcu po dłuższej przerwie!
Dziękuję za pamięć dziołszki kochane!
U mnie wiele zmian w życiu, ale żadnej w brzuchu...
Obiecuję uroczyście, że odpiszę dzisiaj każdej i trochę powrócę do Was, choć nie mam pojęcia co tu sie teraz dzieje, troszkę czasem podczytywałam... ale malutko bardzo.
Wpadnę w rytm i znów będę mogła służyć radą
Życzę wszystkim miłego dnia i see you soonNatka098, Little Frog, Lena87, santoocha, Maniuś, Anaaa:), alka89, Kaśka28, Laura, Misty87, Z., dżona lubią tę wiadomość