Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
XxMoniaXx wrote:nie wiem też co tak sprawiło, że tsh tak spadło . Inofolic ? glucophage ? nie wiem ...
Anutka lubi tę wiadomość
-
Hej!
Ja jak zwykle pozno...
Bylam dzis z moja mama u chlopcow jezdzimy sobie obie zeby sprawiedliwie nianczyc obu na raz
Moje skarby najwspanialsze sa juz zdrowiutkie!bakteria zwalczona! Mama jest taka dumna i szczesliwa!
Kubus juz 2200g! Kamilek 2020g! (dla przypomnienia stan z porodu 2,5tyg temu- 1870g i 1660g)
Dzis juz Kamilek ubrany w tym wozku szpitalnym, leza sobie w wozkach kolo siebie mozna je w koncu porownac, ale identyczne nie sa Kamilek ma czekoladowe wloski a Kubunio czarne i gesciejsze buzki tez maja ciut inne, ale i tak sa to takie moje male klony
Troszke jestem zla na panie pielegniarki, bo teraz od tyg uczymy sie ssac i jesc z butelki, bo to podstawa do wyjscia do domku. Ale ostatnio ciagle dostaja tylko przez sonde i slyszymy, ze chlopcy nie chca ssac. Ale poprosilam dzis mimo wszystko o butelki i dzieci pieknie zjadly po 20ml! Pozniej pani sie glupio zrobilo i 2h pozniej sama zapytala czy chcemy butelki. I znow pieknie zjadly! Teraz czekamy tylko na to,zeby sie nauczyly i jedziemy do domku, a panie sobie leca w gumy...
Manius czesc! :*
Macierzanko witaj! :*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 września 2014, 00:10
Little Frog, Natka098, przedszkolanka:), Z., Anutka, Maniuś, Anaaa:), dżona lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry!
Misty, uwielbiam czytać te Twoje pełne miłości wpisy o dzieciaczkach!! Dobrze, że chłopcy zdrowo rosną! A pielęgniarki...ehhh...szkoda słów! Najlepiej iść na łatwiznę...
Natka, dzięki, za przekazanie wiadomości. @ przyszła dziś. Mam nadzieję, że mnie nie wykończy...
Miłego dnia dziewczynki!Lena87, Natka098, Misty87, Maniuś, Anaaa:), dżona lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczynki!
Misty! Pielęgniary niestety takie są. łatwiej im podać przez sondę, niż popróbować z butlą. Ale z drugiej strony, jak są dwie czy trzy na cały oddział, to ja się im przestaje dziwić. W sumie to nie jest ich wina, tylko tego nienormalanego systemu opieki zdrowotnej, który mamy w kraju.
Ważne, że dzieciaczki jedzą i rosną
Z., Anaaa:) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja wczoraj pojechałam na paznokcie żelowe i takie zjebane ,że szkoda kasy . Mogłam swoje bezbarwnym machać i lepiej by było. No ale oczywiście chciałam chociaż na chwilę się pocieszyć. ..s teraz mam eh. Takie nienaturalne jakieśTobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
Zośka /28.06.2015 **Aniołek **10 tydz. -
alka89 wrote:Hej. Monia ,a może nie przyjdzie tym razem? Oby! Misty ,aż serce szybciej bije jak czytam. Super. ..
sutków nie mogę tyknąć , ale to po luteinie. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny